ssrli Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Truetrac pe spate? Am mentionat pretul ca sa fac o comparatie cu un selectabil, care e alta mancare de peste. Ca pret, eu am gasit Truetrac la ~480 lire (am gasit si pe la $450 in state). Ce primesc in plus pentru diferenta de pret ? Ca la urma urmei la asta se rezuma totul, nu ? In afara de raportul de multiplicare nu am vazut alta specificatie, deci nu imi dau seama care arata mai bine pe hartie :) Am inteles deja ca daca ai o roata in aer lucreaza ca si un diferential deschis, si TC ajuta, credeam ca am lamurit problema asta in primele 5-6 posturi.. :ha: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Re: Truetrac pe spate? Si, daca ai o roata in aer, si tragi un pic de frana de mana, nu se activeaza atunci Torsen-ul? Macar teoretic, asa ar trebui. Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Re: Truetrac pe spate? Si, daca ai o roata in aer, si tragi un pic de frana de mana, nu se activeaza atunci Torsen-ul? Macar teoretic, asa ar trebui. Nici vorba! La Discovery 1 si 2 frana de mana este montata la iesirea posterioara a cutiei de transfer, practic tii masina pe loc blocand cardanul axei spate... :wink: La D2 TC-ul (functional) franeaza roata suspendata! Editat Octombrie 30, 2014 de Iulian G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Re: Truetrac pe spate? Ciupesti un pic frana cu piciorul stang si e de ajuns...situatia in viata reala nu e chiar asa des intalnita,mai ai trei roti pe sol in majoritatea cazurilor si nu e o problema...daca ai 2 roti in aer schimbi masina sau soferul!:ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate