Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ?

tomas

Postări Recomandate

Re: Ajutor - acte anglia

Daca este pajero 2.5 td in doua portiere poate o dai la schimb cu pajero 2.5 td inmatriculata Ro .

mitsubishi pajero 2.5 tdi '94-englezoaica pentru off road

mitsubishi pajero 2.5 td '90-inmatriculat ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ?

Inca nu am rezolvat.Omul de la cine am cumparat masina ma tot amana, spune ca a depus la DVLA o noua aplicatie si a achitat 25 lire, dar deja au trecut 2 saptamani bune si nu a venit nimic.

Incep sa imi pierd rabdarea cu el si va trebui sa cer ajutorul colegilor de pe forum.

VITARA 16V-MODIFICAT
Link spre comentariu

Buna!

Sa va spun cum am patit eu : am luat o Vitara de pe ebay din anglia cu actele in regula si l-am adus in tara cu fituica aia verde cu numele cumparatorului. Dupa cateva saptamani i-mi vine plicul cu o scrisoare de acolo si un formular de completat, in scrisoare mi se aduce la cunostinta ca masina e category C vehicle adica a avut un accident si valoarea masinii la asigurari e mai mica ca costul de reparatie ( masina are aripa fata un pic busita) deci nu primesc actele masinii numai un "salvage export certificat" si nu-l pot inmatricula numai daca duc masina la verificat (in anglia normal) dupa ce l-am reparat, sa pot obtine actele cu un export certificat. Am vorbit cu niste baieti care l- au cu acte de astea si mi-au explicat ce si cum trebuia sa fac, dar deja e taziu. :( , Sau e vreo sansa altfel???

Poate trebuia sa dechid un topic nou pentru asta!?

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu

Am tot asteptat sa ajunga actele dar nimic.

Omul zice ca trebuie sa ajunga, dar nu mai am incredere.

Cum asi putea verifica stadiul de lucru al actelor?

Ce s-ar intampla daca asi suna direct la DVLA?

Are ceva ca e vorba de o autoutilitara de 3,5Tone?

Editat de tomas
VITARA 16V-MODIFICAT
Link spre comentariu

buggymaker - e cam tarziu ...

Aviz ptr cei care cumpara masini din UK : sa nu se zgarceasca la cateva lire in plus si sa - si faca un HPI check. Costa putin, se rezolva pe loc si te asigura ca masina nu are probleme (declarata SORN sau salvage).

@Tomas - rabdare si tutun! Daca nu ai primit un raspuns in maxim 60 zile, atunci poti sa vezi ce-i cu actele... Bineinteles, daca le-ai trimis tu personal.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Actele mele nu au ajuns nici la aceasta ora.

Am gasit o alta solutie fara sa mai astept actele de Anglia.Pot inmatricula masina chiar si fara acte.Pasii:

-Ieri dimineata am fost la un notar si am dat declaratie ca masina am cumparat-o de la X-ulescu si ulterior s-au pierdut actele de masinii.

-Cu Declaratia notariala si buletinul am mers la Rar si am facut Rar-ul fara acte. Dupamasa am primit Cartea de Identitate a masinii.

-Luni merg la Anaf pt. calcularea taxei de poluare si voi achita taxa de poluare.

-Inregistrare la Finantele Locale

-Depunerea tuturor documentelor la serviciul inmatriculari pentru inmatriculare definitiva in Romania.

Dupa ce depun documentele la inmatriculari trebuie sa astept intre 2 saptamani si 6 luni pana se verifica masina prin ambasada, daca nu e cumva furata.Dupa ce se verifica Serv. inmatriculari primeste confirmarea ca e Ok si se inmatriculeaza masina definitiv in Romania. Daca cautarile masinii dureaza 5-6 luni pe aceasta perioada se primesc nr. rosii.

VITARA 16V-MODIFICAT
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

sal.am si eu o problema ca si tine.am luat 2 masini si au salvage certificate si as vrea sa le scot numere rosii si nu stiu daca pot.imi poti spune ce i de facut sa ai din nou v5 ca am vazut ca ai aflat dar era prea tarziu.merci mult daca ma poti contata 0744677345.

Sa va spun cum am patit eu : am luat o Vitara de pe ebay din anglia cu actele in regula si l-am adus in tara cu fituica aia verde cu numele cumparatorului. Dupa cateva saptamani i-mi vine plicul cu o scrisoare de acolo si un formular de completat, in scrisoare mi se aduce la cunostinta ca masina e category C vehicle adica a avut un accident si valoarea masinii la asigurari e mai mica ca costul de reparatie ( masina are aripa fata un pic busita) deci nu primesc actele masinii numai un "salvage export certificat" si nu-l pot inmatricula numai daca duc masina la verificat (in anglia normal) dupa ce l-am reparat, sa pot obtine actele cu un export certificat. Am vorbit cu niste baieti care l- au cu acte de astea si mi-au explicat ce si cum trebuia sa fac, dar deja e taziu. :( , Sau e vreo sansa altfel???

Poate trebuia sa dechid un topic nou pentru asta!?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare