tomas Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Am cumparat o masina de Anglia,si s-au pierdut actele ei. Am doar o bucata din V5 pe care apare numele soferului care a adus masina.Restul nu mai sunt. Cum pot rezolva problema asta? Cine m-ar putea ajuta? VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valyh Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Ajutor - acte anglia Daca este pajero 2.5 td in doua portiere poate o dai la schimb cu pajero 2.5 td inmatriculata Ro . mitsubishi pajero 2.5 tdi '94-englezoaica pentru off road mitsubishi pajero 2.5 td '90-inmatriculat ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Ajutor - acte anglia ai rezolvat cumva? :cl Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Februarie 5, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ? Inca nu am rezolvat.Omul de la cine am cumparat masina ma tot amana, spune ca a depus la DVLA o noua aplicatie si a achitat 25 lire, dar deja au trecut 2 saptamani bune si nu a venit nimic. Incep sa imi pierd rabdarea cu el si va trebui sa cer ajutorul colegilor de pe forum. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ? Stai linistit. Cunosc o situatie concreta cand actele au venit si dupa 6 saptamani. Mai ai rabdare putin...parerea mea. Cei de la DVLA nu sunt tocmai un exemplu de funtionari perfecti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ? Buna! Sa va spun cum am patit eu : am luat o Vitara de pe ebay din anglia cu actele in regula si l-am adus in tara cu fituica aia verde cu numele cumparatorului. Dupa cateva saptamani i-mi vine plicul cu o scrisoare de acolo si un formular de completat, in scrisoare mi se aduce la cunostinta ca masina e category C vehicle adica a avut un accident si valoarea masinii la asigurari e mai mica ca costul de reparatie ( masina are aripa fata un pic busita) deci nu primesc actele masinii numai un "salvage export certificat" si nu-l pot inmatricula numai daca duc masina la verificat (in anglia normal) dupa ce l-am reparat, sa pot obtine actele cu un export certificat. Am vorbit cu niste baieti care l- au cu acte de astea si mi-au explicat ce si cum trebuia sa fac, dar deja e taziu. :( , Sau e vreo sansa altfel??? Poate trebuia sa dechid un topic nou pentru asta!? "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ? Lasam aici ca e acelasi subiect si altfel se imprastie informatiile......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 (editat) Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ? Am tot asteptat sa ajunga actele dar nimic. Omul zice ca trebuie sa ajunga, dar nu mai am incredere. Cum asi putea verifica stadiul de lucru al actelor? Ce s-ar intampla daca asi suna direct la DVLA? Are ceva ca e vorba de o autoutilitara de 3,5Tone? Editat Februarie 20, 2011 de tomas VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ? buggymaker - e cam tarziu ... Aviz ptr cei care cumpara masini din UK : sa nu se zgarceasca la cateva lire in plus si sa - si faca un HPI check. Costa putin, se rezolva pe loc si te asigura ca masina nu are probleme (declarata SORN sau salvage). @Tomas - rabdare si tutun! Daca nu ai primit un raspuns in maxim 60 zile, atunci poti sa vezi ce-i cu actele... Bineinteles, daca le-ai trimis tu personal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ? La mine au sosit dupa 2 luni!.... (skoda octavia) Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Martie 12, 2011 Autor Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ? Actele mele nu au ajuns nici la aceasta ora. Am gasit o alta solutie fara sa mai astept actele de Anglia.Pot inmatricula masina chiar si fara acte.Pasii: -Ieri dimineata am fost la un notar si am dat declaratie ca masina am cumparat-o de la X-ulescu si ulterior s-au pierdut actele de masinii. -Cu Declaratia notariala si buletinul am mers la Rar si am facut Rar-ul fara acte. Dupamasa am primit Cartea de Identitate a masinii. -Luni merg la Anaf pt. calcularea taxei de poluare si voi achita taxa de poluare. -Inregistrare la Finantele Locale -Depunerea tuturor documentelor la serviciul inmatriculari pentru inmatriculare definitiva in Romania. Dupa ce depun documentele la inmatriculari trebuie sa astept intre 2 saptamani si 6 luni pana se verifica masina prin ambasada, daca nu e cumva furata.Dupa ce se verifica Serv. inmatriculari primeste confirmarea ca e Ok si se inmatriculeaza masina definitiv in Romania. Daca cautarile masinii dureaza 5-6 luni pe aceasta perioada se primesc nr. rosii. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greabjon Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Acte Anglia pierdute - cum pot rezolva ? sal.am si eu o problema ca si tine.am luat 2 masini si au salvage certificate si as vrea sa le scot numere rosii si nu stiu daca pot.imi poti spune ce i de facut sa ai din nou v5 ca am vazut ca ai aflat dar era prea tarziu.merci mult daca ma poti contata 0744677345. Sa va spun cum am patit eu : am luat o Vitara de pe ebay din anglia cu actele in regula si l-am adus in tara cu fituica aia verde cu numele cumparatorului. Dupa cateva saptamani i-mi vine plicul cu o scrisoare de acolo si un formular de completat, in scrisoare mi se aduce la cunostinta ca masina e category C vehicle adica a avut un accident si valoarea masinii la asigurari e mai mica ca costul de reparatie ( masina are aripa fata un pic busita) deci nu primesc actele masinii numai un "salvage export certificat" si nu-l pot inmatricula numai daca duc masina la verificat (in anglia normal) dupa ce l-am reparat, sa pot obtine actele cu un export certificat. Am vorbit cu niste baieti care l- au cu acte de astea si mi-au explicat ce si cum trebuia sa fac, dar deja e taziu. :( , Sau e vreo sansa altfel??? Poate trebuia sa dechid un topic nou pentru asta!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate