Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inca un nissan patrol k260 printre voi

Bamse

Postări Recomandate

Salut baieti,mi am luat si eu un Nissan Patrol din 1994,2.8td.Nu cunosc absolut nimic din domeniu 4x4.Pe masina am dat 3800e iar acum e la vopsitorie,o voi face negru metalizat.Pe masina am roti de noroi(cred) iar in plus fata de rotile ei mai mi a dat un alt set de roti (pe 35 cred)de iarna cu jante de tabla pe care vreau sa le vand.In afara ca o vopsesc vreau sa i pun praguri laterale,folii si tapiterie de piele.

Masina o voi folosi cel mai mult in oras si va cer un sfat in legatura cu rotile,nu cred ca e bine sa merg cu cele de pe masina.nu?

Si.....nu stiu ce altceva sa mai zic,schimburile de ulei si consumabile sunt facute....as fi recunoscator pentru orice sfat de utilizare a masinii,mod de mers,la ce ture sa schimb,orice,orice...Multumesc [ATTACH=CONFIG]97408[/ATTACH]

nissan.jpg.7494501874d390c190b29671cd598f8c.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Inca un nissan patrol y60 printre voi

Salut.

Depinde de vrei sa faci cu masina. Poti sa mergi si cu astea prin oras sau poti sa-ti cumperi niste At-uri care sunt mai de strada.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Salut baieti,mi am luat si eu un Nissan Patrol din 1994,2.8td.Nu cunosc absolut nimic din domeniu 4x4.Pe masina am dat 3800e iar acum e la vopsitorie,o voi face negru metalizat.Pe masina am roti de noroi(cred) iar in plus fata de rotile ei mai mi a dat un alt set de roti (pe 35 cred)de iarna cu jante de tabla pe care vreau sa le vand.In afara ca o vopsesc vreau sa i pun praguri laterale,folii si tapiterie de piele.

Masina o voi folosi cel mai mult in oras si va cer un sfat in legatura cu rotile,nu cred ca e bine sa merg cu cele de pe masina.nu?

Si.....nu stiu ce altceva sa mai zic,schimburile de ulei si consumabile sunt facute....as fi recunoscator pentru orice sfat de utilizare a masinii,mod de mers,la ce ture sa schimb,orice,orice...Multumesc [ATTACH=CONFIG]97408[/ATTACH]

sa o stapanesti sanatos. Eu unul cunosc acaretul matali. Cu ceva ani in urma a trecut si pe la mine...........

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

sa o stapanesti sanatos. Eu unul cunosc acaretul matali. Cu ceva ani in urma a trecut si pe la mine...........

ce tare...cred ca e o masina ingrijita,are doar cateva puncte de rugina care se duc si alea...poze din timpul vopsirii i fac baietii acolo si o sa le pun dupa pe forum...cred ca o sa pastrez cauciucurile de pe ea si le vand pe celelalte pe 35.stie cineva cam cat valoreaza tot setul cu tot cu jante de tabla pe 15?...salut

Link spre comentariu

ce tare...cred ca e o masina ingrijita,are doar cateva puncte de rugina care se duc si alea...poze din timpul vopsirii i fac baietii acolo si o sa le pun dupa pe forum...cred ca o sa pastrez cauciucurile de pe ea si le vand pe celelalte pe 35.stie cineva cam cat valoreaza tot setul cu tot cu jante de tabla pe 15?...salut

Pai stiu eu , cu tot cu jante se invart cam pe la 200 Euro setul:grin:..ti le iau eu !!

Glumesc dar uita-te si tu pe la vanzari anvelope si fa-ti o idee functie si de uzura si apoi da un semn . In orice caz spune-ne ce sunt de MT-uri Simex sau cel mai bine o poza:h5

Link spre comentariu

Pai stiu eu , cu tot cu jante se invart cam pe la 200 Euro setul:grin:..ti le iau eu !!

Glumesc dar uita-te si tu pe la vanzari anvelope si fa-ti o idee functie si de uzura si apoi da un semn . In orice caz spune-ne ce sunt de MT-uri Simex sau cel mai bine o poza:h5

Marti trec sa o vad la vopsitorie,acum baietii se ocupa de rugina si cred ca joi sau vineri o iau....atunci o sa pun poze cu rotile si cu masina in timpul vopsirii..cat despre roti,cred ca o sa merg cu astea de pe masina si le vand pe celelalte.Abia astept sa o iau,nu mai am rabdare,mai ales ca acum a venit si zapada:D.....Multumesc

Link spre comentariu

daca vei folosi masina in oras...nu cred ca ai nevoie de sfaturi de la noi....:grin:

trebuie doar sa ai nervi tari...ptr ca vei gasi loc de parcare mai greu....ai vizibilitate buna in trafic...daca masina e inaltata...grija la intrarile in parcarile subterane...si cam atat

daca vrei sa intri in teren cu ea....deja e alta treaba...

in oras se conduce ca o masina obisnuita...cu exceptia gabaritului :grin:

Link spre comentariu

22012011207.jpg.2177a2b3428833d87982a59ecc1c8e3d.jpg22012011212.jpg.ac68262225842ddcb5b3adb2b1a6a283.jpg22012011222.jpg.93997cc6a1963d53c46c9e8c9ca66bd6.jpg22012011208.jpg.1de02b5595a698a9a80a4b02b6672a5b.jpg22012011213.jpg.6f76299217149143b2923fc344130c39.jpg22012011209.jpg.8a76cb6df5411db3593c8c5539de9d59.jpg22012011230.jpg.0786837f22bb9d22e6da621fbd7e5bc0.jpgSalut baieti,am fost azi pana la urma la vopsitorie pentru ca nu am mai avut rabdare si i am facut si niste poze,atat la masina cat si la rotile pe care vreau sa le vand....cred ca masina pana joi e gata cu vopseaua....Puteti sa mi spuneti si mie cam cat valoreaza setul de roti cu tot cu jante,cele care le am in plus?

Cauciucurile au dimensiunea 35x12.5OR15LT si sunt in stare foarte buna,la fel si jantele numai ca in poze sunt cam murdare

Multumesc

22012011224.jpg.5f6aad204eea44306d3c079fc5160bcb.jpg

Link spre comentariu

Bun venit in :cl

si sa o stapanesti santos !

Se pare va devenii o japoneza bronzata tare frumos!:ha::ha::ha:

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

salut baieti,ce ziceti de anvelope si de jante?

Link spre comentariu

Zicem ca trebuie sa ai putintica rabdare, sa poti avea acces la Mica Publicitate unde vei putea sa te orientezi singur cam la ce pret sa le dai si apoi sa le postezi acolo......

Aici este sectiunea tehnica si va rog sa nu transformati acest topic de prezentare a unei masini intr-unul de Mica Publicitate !

Daca totusi sunteti interesati de rotile respective, continuati negocierile pe privat !

Link spre comentariu

Zicem ca trebuie sa ai putintica rabdare, sa poti avea acces la Mica Publicitate unde vei putea sa te orientezi singur cam la ce pret sa le dai si apoi sa le postezi acolo......

Aici este sectiunea tehnica si va rog sa nu transformati acest topic de prezentare a unei masini intr-unul de Mica Publicitate !

Daca totusi sunteti interesati de rotile respective, continuati negocierile pe privat !

okey.imi cer scuze

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Daca nu ma insel suntem chiar vecini.

Marele Alb

Off-Road Runners Team

BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari

"Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..."

Link spre comentariu

Pe janta aia alba, din postul #18, ce scrie ?

Alea sa nu le dai.....sunt metalice si par a avea un ET "mai" negativ decat cele de aliaj pe care le ai pe masina si la un moment dat s-ar putea sa-ti trebuiasca......

:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare