Bamse Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Inca un nissan patrol y60 printre voi Sa o stapanesti sanatos! Daca nu ma insel suntem chiar vecini. multumesc,nu cred ca suntem vecini,eu stau in Baneasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Inca un nissan patrol y60 printre voi Pe janta aia alba, din postul #18, ce scrie ? Alea sa nu le dai.....sunt metalice si par a avea un ET "mai" negativ decat cele de aliaj pe care le ai pe masina si la un moment dat s-ar putea sa-ti trebuiasca...... :h5 multumesc pt sfat,sper sa nu mi trebuiasca vreodata,mai ales ca o sa merg mai mult in oras cu masina si foarte rar offroad....rotile celelalte vreau sa le dau pt nici nu am unde sa le tin si nici nu mi folosesc la nimic.salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) Salut baieti,am luat masina de la vopsit abia azi.A iesit super cu unele exceptii,sapt viitoare i fac actele si sper sa i pun praguri....voi pune poze in curand,deocamdata azi tre sa ma ocup putin de interior ca e dezastru inauntru. Salut din nou,poate ca sunt stresant intr un fel,dar nu ma pricep deloc la masinile de genu asta.....am fost plecat cu masina prin oras si am sesizat un lucru care nu cred ca e normal:de obicei schimb vitezele pe la 1400-1800 de ture.....cand accelerez mai tare,dupa 2000 de ture motorul nu mai trage si se aude un zgomot (de parca ar pierde aer pe undeva) din ce in ce mai intens si mai des,parca as avea un blow-off care sasaie fara oprire:))....ce parere aveti? Editat Ianuarie 31, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Inca un nissan patrol y60 printre voi Salut, Cam pe la turatia aia ar trebui sa intre turbina. Daca auzi zgomotele alea este clar ca ai un racord fisurat sau chiar turbina. Verifica si daca scoate fum negru in cantitati excesive. Daca este asa, trebuie sa verifici prima data racordurile turbinei, daca nu identifici nici o problema, mergi la service.... Stima, Florin "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) Salut, Cam pe la turatia aia ar trebui sa intre turbina. Daca auzi zgomotele alea este clar ca ai un racord fisurat sau chiar turbina. Verifica si daca scoate fum negru in cantitati excesive. Daca este asa, trebuie sa verifici prima data racordurile turbinei, daca nu identifici nici o problema, mergi la service.... Stima, Florin o sa verific putin mai tarziu ca nu prea mai sunt bani,pana atunci merg cu ea mai cu grija....usor,usor o fac ca noua!!! acum am vazut ca am scris gresti anul de fabricatie al masinii,nu e 94' ci 92'(imi cer scuze)...maine sper sa pun poze,nu i am mai facut nimic pt ca deocamdata tre sa rezolv cu actele si cu mici probleme de electrica... Editat Ianuarie 31, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi o poza cu bestia....o sa pun mai multe pe viitor si mai indeaproape. Editat Ianuarie 31, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi salut baieti,conduc Nissanu' de vreo 3 zile in continu prin Buc.....cred ca am un consum de 16%(oare e normal) la un mers nu foarte agresiv,schimbat la 2000 de ture,dar imi place de mor cum ma simt conducand o si privirile pe care le atrage cu masivitatea ei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi Normal bestia aia cred ca ar trebui sa aiba un consum de 12-13% in oras. Vad ca ai BL (bodylift), roti mari si e f frig afara ...eu zic ca e normal consumul ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi posibil al tau sa fie modelul G260 ... te poti uita pe seria de sasiu ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi mare pacat ca o asa masina e plimbata doar prin oras..... unii ar considera asta o blasfemie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi mare pacat ca o asa masina e plimbata doar prin oras..... unii ar considera asta o blasfemie ... stie masina cu noroaiele .... acum ceva ani cara saci de peste de pe Alionte .... portbagajul e din inox ... e facut de mine ... http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1089.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi Luciane...stia atunci :grin: uiti ca am avut si eu una...dar cu motorul ala de 3.3 td.... cred ca plang rotile masinii dupa ceva noroi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi Salutare si s`o stapanesti sanatos :br Arata foarte bine si asa cum au spus baietii inaintea mea, cu siguranta iesirile "La sfarsit de saptamana" care se posteaza non-stop sigur te vor convinge ca nu ai masina de strada ci una care merita sa fie supusa la perversiuni pe coclauri .. in the good way :twisted::dr2 Spor la noroit :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi Normal bestia aia cred ca ar trebui sa aiba un consum de 12-13% in oras. Vad ca ai BL (bodylift), roti mari si e f frig afara ...eu zic ca e normal consumul ...:grin: dap,cam asta e consumul....mi se pare okey la cat de grea e masina....imi era frica sa nu ajunga undeva la 18%,dar ramane pana in 13%.Nu stiu sa descriu ce are masina,probabil are multe lucruri de care eu habar si pe care probabil o sa le descopar cu timpul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi stie masina cu noroaiele .... acum ceva ani cara saci de peste de pe Alionte .... portbagajul e din inox ... e facut de mine ... http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1089.jpg ce tare....e frumos sa vad poze cu masina din trecut...imi pare rau intr un fel ca o tin mai mult prin oras,dar m am uitat pe niste topicuri foarte interesante cu niste plecari in natura si mai mult ca sigur o sa plec si eu foarte curand....mai intai trebuie sa o mai pun la punct pt ca mai are probleme la partea electrica si pe la motor(bujii si niste furtune).salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi Salutare si s`o stapanesti sanatos :br Arata foarte bine si asa cum au spus baietii inaintea mea, cu siguranta iesirile "La sfarsit de saptamana" care se posteaza non-stop sigur te vor convinge ca nu ai masina de strada ci una care merita sa fie supusa la perversiuni pe coclauri .. in the good way :twisted::dr2 Spor la noroit :h5 O sa merg,promit,dar un offroad mai lejer asa pt ca nu nici troliu si nici nu ma pricep....abia astept sa vin cu poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi Incearca sa mai pleci cu cineva, macar lainceput. O sa fii mai "indraznet" in momentul in care nu o sa fii singur in padure. Spor la invartit "roata olarului" :br P.S. : era greu sa te abtii cu asa o masina in batatura!:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi alte poze cu Nissanu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi A iesit f frumos. L-am vazut parcat prin zona Jandarmeriei. Sa-l stapanesti sanatos. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bdmugur Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi sper sa nu confund dar masina nu mai este a ta, daca asa este ne spui si noua prin ce zona se mai afla, poate o mai vedem si noi ca tare frumoasa mai este (sau poate noul proprietar daca ne-o mai arata si noua) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizly Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi Bine ai venit. Ff frumos a iesit. Si eu vreau s-o dau la bronzat ,dar ma costa 700 de euro.Dar baietii au zis ca va iesi nou-nout. Mentionez ca momentan sunt in Madrid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Inca un nissan patrol k260 printre voi mai baieti voi nu vedeti ca astea is topicuri pe care nu se mai discuta de un an? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate