mariusg Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Deci traseu similar cu open. Pe la jumatate ne intilnim cu un Buggy venind invers. Apoi aflu ca era Toyota supermodificata. Pedro Pinto copilot cu care ne cunoastem de la MMOF. "Salut, salut. Nu-mi bat pozitiile. Pai avem traseu comun, dar in sens invers. Ce distanta? Pai de acolo de la intersectie 900 m pana la urmatoarea. Ok ma duc sa resetez de la intersectie". Ii asteptam sa se intoarca si ne luam dupa ei. La urmatoarea intersectie ii claxonez si le fac semn, ei la dreapta noi la stanga. Ok, mers de vara mai departe. Vremea cind soare cind nori. Fara ploaie dar un vant turbat de nu puteai sa tii usa in mina cind o deschideai. Ajungem la niste coline frumoase cu iarba. George, cum inca era curat pe masina, hai sa se bage la o urcare pana in varf. Numai ca abordarea nu a fost cea mai fericita. Putin lateral si in momentul cind s-a oprit sa dea inapoi nu mai putea pentru ca unghuil de degajare era mult prea abrupt. Concluzie, ramas cu bara spate in pamint. Inainte nu, inapoi nu."Lopata ai? Cum sa nu. Ia de aici." Si dai si sapa. Nu mergea, ne apuca seara pana o scotea de acolo. Ma urc pe colina respectiva prin alta parte si ma pozitionez cu fata spre el. Desfac troliu si il intind pana la el. In 2 minute era sus."'Bai, de ce m-ai lasat sa dau la lopata? Pai cind ti-am dat prin statie ca abordarea nu este buna, nu m-ai ascultat si putin efort fizic nu strica nimanui, hahaha"'. Bun trecem mai departe. In Roadbook Dl. Voicu ne-a trecut la o anumita pozitie sa iesim din traseu si sa mergem catre Hanul Haiducilor. Asa facem. Urmarea postul 3. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Patronul Hanului Haiducilor= detinatorul ocolului de vanatoare si silvic din zona. Super locatie, super peisaje, lac, terasa, etc. Stam la taclale, baietii (care nu conduc) mai beau o palinca, o tuica, o bere, etc. Schimbam numerele de telefoane, stabilim ca ne auzim din timp pentru un pranz campenesc, un ghid local cu preluare de la Danes, etc. Super oameni prin zona. Cred ca aici era punctul de intilnire al celor de la organizarea Cupei. Aflam ca partea care ne-a mai ramas din traseu este prin padure si drumul este cam desfundat. Asa ca renuntam la ultima parte si iesim la DN in drum spre Danes. Ne spalam, mancam din bucatele de la pensiune (au si o crama super sub pensiune) si ne ducem sa vizitam concurentii la Hotelul unde sunt cazati. Petrecere mare, dans, socializare, impresii, etc. Stam putin si ne intoarcem sa degustam preparatele bahice din crama noastra. (aveam o misiune nu puteam sa ne indepartam prea mult de la scopul declarat.....). A doua zi scularea, mic dejun pe la 10.( apropo micul dejun este pana la 10). Poze imprejurimi, ultimul inventar de camere pentru intilnire, achitarea diferentalor de avans aparute, "Unde spalam si noi masinile? Pai nu avem spalatorie in Danes, iar in Sighisoara sambata si duminica este inchis". Multumim, ne luam la revedere si hai la trial sa vedem masinile. Aveti poze de la trial pe sectiunea de forum dedicata cupei. Pe la 14.00 hai la drum spre casa. Oprit Sighisoara la Petrom sa spalam masina mea, la Predeal sa mincam o ciorba si la 19.30 intram in Bucuresti. Cam asta a fost operatiunea de recunoastere. In lipsa momentana a pozelor si filmelor am incercat (atit cit m-am priceput) sa va mai tin in priza, sa va delectez cu ultimele impresii. Tinem aproape. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 la cat de frumos a scris Marius pozele vin doar ca o mica completare. In zilele urmatoare voi pune si cateva filmari din traseu.Poze am facut doar Duminica dimineata inainte sa plecam.Vizionare placuta... http://img59.imageshack.us/img59/2613/img1612a.jpg Cam asa vor arata masinile dupa traseul " standard " pe care il vom face la Intalnire :ha:. Glumesc desigur.Zonele mai dificile se pot ocoli fara probleme pentru cine doreste http://img846.imageshack.us/img846/1636/img1584a.jpg Tencuiala decorativa de Sighisoara http://img97.imageshack.us/img97/1525/img1587a.jpg Centru ecvestru http://img685.imageshack.us/img685/4450/img1590a.jpg Centru ecvestru din nou http://img14.imageshack.us/img14/1572/img1592ax.jpg Parcul de "nemotorizate" http://img534.imageshack.us/img534/4306/img1597a.jpg Garajul de " motoare '' 200 tdi , 300 tdi, V8, TD5 .....etc - Grajdurile http://img687.imageshack.us/img687/4059/img1599a.jpg Editat Aprilie 12, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Locatia este de vis!!! Bravo celor care au putut participa:br Mi-ar place sa ies odata la o intalnire de tipul asta,insa cu timpul stau tare prost:sl Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Mai exista locuri pt 2 oameni? eventul ne luam cortul cu noi ca nu o fi asa frig. Abia astept sa ajung la prima mea intalnire. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Mai exista locuri pt 2 oameni? eventul ne luam cortul cu noi ca nu o fi asa frig. Abia astept sa ajung la prima mea intalnire. nick67,intalnirea asta deja a 'expirat' ;s-au vazut oamenii,au detaliat,au facut si poze,s-au distrat...etc! Acuma sa asteptam pe urmatoarea,poate,poate avem loc si timp!:grin: Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Nu a expirat nimic. Intilnirea este pe 6-8 mai 2011. Noi am fost weekeendul acesta in recunoastere. Deci cititi prima pagina actualizata in fiecare zi pentru ultimele rezervari. As prefera sa ne auzim la telefon in prealabil. Rog sa ma anuntati daca vreti sa participati fara cazare. Ceilalti va rog cititi meniurile sa ne hotarim ce mancam. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Nu a expirat nimic. Intilnirea este pe 6-8 mai 2011. Noi am fost weekeendul acesta in recunoastere. Deci cititi prima pagina actualizata in fiecare zi pentru ultimele rezervari. As prefera sa ne auzim la telefon in prealabil. Rog sa ma anuntati daca vreti sa participati fara cazare. Ceilalti va rog cititi meniurile sa ne hotarim ce mancam. Aha,am inteles eu gresit! ...scuzele mele,nu am vrut sa dezinformez:wink: Poi daca asta a fost 'recunoasterea traseului',imi pot imagina ce frumos are sa fie la intalnire... Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Video traseu: http://www.youtube.com/watch?v=KH_Lb5eaiLc :lr Onboard camera pe masina lui Marius. Editat Aprilie 12, 2011 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=KH_Lb5eaiLc?hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=KH_Lb5eaiLc?hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> :)) :)) poate ne traduci...:ha: Cred ca ai vrut sa pui poze... Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 :)) :)) poate ne traduci...:ha: Cred ca ai vrut sa pui poze... Am incercat sa inserez clipul de pe YouTube direct in post dar se pare ca nu e acceptat asa ca am editat postul si am pus link catre el . Poate pune Marius linkul si in primul post pe pag.1 Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 S-a rezolvat. Am actualizat prima pagina. Mersi Alex (BlackLord). Ai bagat numai noroaiele. NU va impacientati sunt posibilitati de ocolire. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Da, din 2h de filmare am ales cam ce ar fi mai nasol. Daca va fi vreme buna o sa fie bine...daca va ploua in perioada aia va fi mai nasol cel putin pentru mine fata de voi :wink: cu Defendere si Disco... va doare la basca Editat Aprilie 12, 2011 de BlackLord Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Esti invitat intr-una din masinile noastre , daca nu vrei sa se murdareasca bijou-ul.:h5. De spalat avem relatii acum la Petrom in Sighisoara:ha:. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Va prezint cateva filmulete din week end. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Si inca 4 spoturi..... Scuzati calitatea sunetului , insa batea vantul ffff rau . Microfoanele camerei erau astupate cu mana si cu toate astea vedeti ce era acolo. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 URAAAA.... AM EPUIZAT CAPACITATEA DE CAZARE. Cititi permanent primul post pentru update-uri. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Bravo noua! :wink: Acum: sa vedem cu mancarea ce facem ca de cazare ne-am lamurit. Pranzul de sambata zici ca vorbim cu nea' de la Ocolul Silvic? Si cu restul meselor sa vedem daca luam a' la carte fiecare ce vrea sau ne fac oamenii un bufet ceva. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Nu prea merge cu "a la carte" pentru ca suntem multi. Trebuie stiut din timp cite portii sa faca. Cu nenea de la Ocol o sa vorbesc sa ne dea citeva idei de pranz campenesc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Ok. In primul rand avem o neintelegere in meniuri. Ori sunt eu mai greu de cap ori nu s-au calculat bine preturile. Sa explic: MENIU BUFET PRINZ 1 1/2 CIORBA DE PUI CU SMINTINA SI USTUROI 7.55 1/2 CIORBA FASOLE CU CIOLAN 4.34 ( 1 SMANTANA + 1 ARDEI +PAINE) TOCANITA DRACULA CU CARNE PORC 100 gr 10 PIEPT PUI LA GRATAR 100 gr 5.05 CIUPERCI PANE 125 gr 3.82 MAMALIGA 125 gr 1.01 LEGUME SOUTE 100 gr 2.46 PAINE 0.6 SAL VARZA 100 GR 1.49 FRUCTE 4 APA MINERALA 1/2 L 1.5 TOTAL 41.82 Ok. Deci teoretic trebuie sa dam 41.82 lei de persoana daca alegem meniul asta dar socoteala nu e facuta pe alegere ci pe totalul felurilor adica eu daca mananc o ciorba de fasole nu mai manac si o ciorba de pui si daca aleg tocanita nu mai mananc si gratar. Cel putin asa mi se pare normal. Practic daca imi aleg cate un fel adica o ciorba de fasole cu pui la gratar cu ciuperci, legume, salata, fructe, apa ar fi normal sa platesc doar vr'o 26 de lei sau ceva de genul. Lucrandu-se cu Excel ei au facut suma la tot meniul adunand coloana dar defapt trebuie sa platim cate doua feluri de fiecare data.... ca pentru doua persoane. Trebuie vorbit cu nenea acolo si sa ne faca un meniu calumea sa zica "ba nene costa atata de persoana" si cu asta basta. Adica o ciorba/supa (sa alegem din doua) Ceva fel doi ...vr'un gratar cu carnati de oaie, niste mititei acolo, cu ceva pui pentru neveste :grin: O leguma sotata sau o ciuperca (tot pentru neveste :grin:) O salata, o muratura.... Nu? Ce ziceti? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Problema cu papa este in felul urmator - ajungem acolo Vineri seara deci avem cina. A doua zi ( Sambata ) mic dejun inclus in pretul camerelor dupa care plecam in hoinareala care vrea si care poate. La pranz sambata papa la Hanul Haiducilor ( rustic ) si seara papa la Pensiune. Duminica dimineata mic dejun inclus si la revedere drum bun spre casa. Deci va trebui sa ne decidem asupra celor doua mese de seara - Vineri si respectiv Sambata seara. Cei sau cele ce no vor merge in iesirea de sambata banuiesc ca pot lua pranzul la pensiune a la carte fara probleme. Oricum banuiesc ca ar trebui sa vb cu cei de acolo sa ne aranjeze masa in crama , acolo fiind singurul loc unde se fumeaza. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Asta zic si eu DAR sa ne faca un pret bun ca din meniurile alea nu pricep nimic...sunt toate adunate aiurea. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Cam asa arata " nasulia " aia de han .... LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Daca nu v-au convins primele poze..... LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Arata frumos hanul, dar oare incapem peste 50-60 persoane daca ploua? http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate