Axel Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Va prezint cateva filmulete din week end. Salutare! Vad acolo pe bord cel putin 2 GPS-uri care pot inregistra track-ul. Putem capata si noi track-ul traseului pe care l-ati facut (il vom face)? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Unul dintre ele este la Radu. L-am rugat sa posteze el trackul si harta aferenta. Celalalt este al lui thx. Sigur ca vom merge pe o parte din traseu. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Buna dimineata. Am incercat sa incarc track-urile dar vad ca nu am cum sa ma inteleg cu forumul. Nu vrea si pace. Vor fi trimise la Marius. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Gps-ul era al unui amic. Trackul inregistrat trebuie editat pt ca am facut niste incurcaturi pe traseu. Inca nu l-am facut.Cum il finalizez o sa il postez.Probabil ca pana saptamana viitoare va fi gata. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Ce parere aveti despre urmatorul lucru: Sa ne facem niste insigne cu logo -ul http://img638.imageshack.us/img638/5449/407.th.png In interiorul acestuia se poate edita un text, de exemplu: Romania. Sighisoara 2011. Spre deosebire de tricouri sau stickere, o insigna este mai usor de pastrat. An de an putem face altele iar ele pot capata valoare de colectie. Am intrebat la o firma de profil din Oradea si au spus ca daca comandam mai multe (100 de bucati) la o lungime de aproximativ 4 cm ar iesi pana in 5 Euro/bucata. Treaba este ca timpul necesar pentru executie ar fi de trei saptamani. Astfel ca timpul pentru a dezbate pe forum aceasta problema este foarte scurt. Daca are cineva dintre voi posibilitatea sa le faca la ceva prieteni (cu firma in domeniu) este foarte posibil sa iasa mai ieftin si mai repede! Cu plecaciune, Sky. P.S. In Bucuresti sunt mai multe firme de profil , concurenta mare , poate preturi mai mici ! Editat Aprilie 15, 2011 de Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 15, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Ar fi super interesant, dar cred ca timpul nu ne permite. Exact 3 saptamini mai sunt pana la intilnire. Se pot face multe lucruri, dar in timp. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Am reusit sa decodam track ul. Acesta arata in felul urmator : ....... .....din pacate nu se poate incarca fisierul urias de 150 Kb :uamenipe forum sau nu ma pricep eu .Cine pofteste la track sa-mi dea mesaj pe PM. Editat Aprilie 15, 2011 de thx LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 15, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Am reusit sa decodam track ul. Acesta arata in felul urmator : ....... .....din pacate nu se poate incarca fisierul urias de 150 Kb :uamenipe forum sau nu ma pricep eu .Cine pofteste la track sa-mi dea mesaj pe PM. Nici cu zip? Eu am incercat sa-l micsorez cu zip, cu rar, etc si am ajuns la 122 kb. Maxim este 99 kb de uploadat pe forum. Poate ne ajuta vreun admin sa mareasca limita. Multumesc Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Nici cu zip? Eu am incercat sa-l micsorez cu zip, cu rar, etc si am ajuns la 122 kb. Maxim este 99 kb de uploadat pe forum. Poate ne ajuta vreun admin sa mareasca limita. Multumesc Zip nu mi-l accepta pt upload.:ang2 LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 (editat) Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Cu bunavointa lui Cosmin (thx), iaca aici... Multumim pentru track! track.zip Arhiva e facuta cu WinRar, dar selectand optiunea ZIP. Editat Aprilie 15, 2011 de Axel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 15, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Axel daca o poti prelucra in Map Source si pune o poza cu exact traseul ar fi super. Eu nu pot sa scad sub cei 122kb si nu pot uploada. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 In ce sens prelucra in MapSource? Deoarece GPX-ul este incarcabil direct in MapSource si e compus din 4 segmente. Mai jos poza din Google Earth. [ATTACH=CONFIG]103597[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 15, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Exact asta vroiam. Mersi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Ce parere aveti despre urmatorul lucru: Sa ne facem niste insigne cu logo -ul http://img638.imageshack.us/img638/5449/407.th.png In interiorul acestuia se poate edita un text, de exemplu: Romania. Sighisoara 2011. Spre deosebire de tricouri sau stickere, o insigna este mai usor de pastrat. An de an putem face altele iar ele pot capata valoare de colectie. Am intrebat la o firma de profil din Oradea si au spus ca daca comandam mai multe (100 de bucati) la o lungime de aproximativ 4 cm ar iesi pana in 5 Euro/bucata. Treaba este ca timpul necesar pentru executie ar fi de trei saptamani. Astfel ca timpul pentru a dezbate pe forum aceasta problema este foarte scurt. Daca are cineva dintre voi posibilitatea sa le faca la ceva prieteni (cu firma in domeniu) este foarte posibil sa iasa mai ieftin si mai repede! Cu plecaciune, Sky. P.S. In Bucuresti sunt mai multe firme de profil , concurenta mare , poate preturi mai mici ! Azi am aflat raspunsul de la o firma care se ocupa cu asa ceva. L-am transmis si domnului MariusG, 3 ron/buc. cu diametrul de 5 cm ptr. 100 buc. Daca se considera ok, pot da nr. de telefon al producatorului, fara intermediar, domnului Gologan ptr. comanda. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 18, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Multumim Petre. Vechea pasiune nu se uita! Ne vedem miine. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Eu vreau 10 (le vand peste 50 de ani la suprapret). Sky Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Eu vreau 10 (le vand peste 50 de ani la suprapret). Sky 50+42=92. Sa ne dea dumnezeu sanatate sa ne vedem atunci! In alta ordine de idei : 1. problema cu masa (cele 2 cine) sta in felul urmator (acum am discutat efectiv la pensiune): -este meniu bufet (nu ne serveste nimeni) -exemplu: comandam 20 meniuri 1+ 20 meniuri 2+ 20 meniuri 3 = 60 portii, toata lumea manainca ce ii place, dar plateste un meniu intreg conform tarifului aferent portiei; exista posibilitatea de diferente cantitative care nu pot fi cuantificate; se plateste aiurea si vor exista discutii; - as propune sa isi exprime fiecare optiunea de masa (exemplu: eu cu sotia + copil mancam vineri seara 2 fripturi de porc cu 2 salate de varza si 1 piept de pui la gratar cu salata de rosii) cu mancarea anexata in meniul bufet; voi centraliza datele si voi trimite pensiunii sa fie pregatita; - astfel vom fi serviti la masa cu exact ce am vrut - cred ca este valabil si pentru cina festiva (voi sa spuneti) 2. Dl. Voicu care ne-a ajutat la recunoasterea traseului nu v-a putea fi cu noi in acele zile pentru ca isi sarbatoreste ziua de nastere.( La multi ani si pe aceasta cale!). Nu ar fi o problema pentru ca avem track-ul si ne descurcam si singuri. Dar acel track (am aflat ieri) trece (punctual, dar neidentificabil pe track) pe terenurile a 3 proprietari mai neingaduitori. Pentru a evita discutiile si eventualele motive de capatuiala din partea proprietarilor, am decis sa invitam cu noi pe Dl. Nicu (seful ocolului silvic din zona) de la Hanul Haiducilor pentru a ne dirija pe traseu si astfel sa evitam trecerile peste aceste terenuri. 3. Am vorbit cu Dl. Nicu si pentru prinzul campenesc pe care sa-l luam la el. Ne-a propus urmatorul meniu : - gustare: cas, slana, ceapa, etc - ciorba taraneasca de vita - tocanita de vita la ceaun cu mamaliga (am ales vita pentru ca este mai comuna) - tuica, bere, vin, sucuri In citeva zile ma suna sa ne spuna costul per persoana. Cam astea ar fi pe moment noutatile. Rog exprimati-va. P.S. Am rugat la pensiune in caz ca nu se ocupa vreo camera din altele sa fiu anuntat. Poate mai reusim sa mai facem niste locuri. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herput Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 (editat) Data viitoare voi participa si eu,acum e prea tarziu.Distractie placuta si vorba ceea "Cine nu se distreaza..... sa-i fie rusine" Distractie placuta si la mai mare!!! Si as dori si eu ,dar daca nu particip, cum pot intra in posesia lor? Si as dori si eu ,dar daca nu particip, cum pot intra in posesia lor? Ma refer la insigne> :banana Editat Aprilie 20, 2011 de mariusg "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 50+42=92. Sa ne dea dumnezeu sanatate sa ne vedem atunci! In alta ordine de idei : 1. problema cu masa (cele 2 cine) sta in felul urmator (acum am discutat efectiv la pensiune): -este meniu bufet (nu ne serveste nimeni) -exemplu: comandam 20 meniuri 1+ 20 meniuri 2+ 20 meniuri 3 = 60 portii, toata lumea manainca ce ii place, dar plateste un meniu intreg conform tarifului aferent portiei; exista posibilitatea de diferente cantitative care nu pot fi cuantificate; se plateste aiurea si vor exista discutii; as propune sa isi exprime fiecare optiunea de masa (exemplu: eu cu sotia + copil mancam vineri seara 2 fripturi de porc cu 2 salate de varza si 1 piept de pui la gratar cu salata de rosii) cu mancarea anexata in meniul bufet; voi centraliza datele si voi trimite pensiunii sa fie pregatita;- astfel vom fi serviti la masa cu exact ce am vrut - cred ca este valabil si pentru cina festiva (voi sa spuneti) 2. Dl. Voicu care ne-a ajutat la recunoasterea traseului nu v-a putea fi cu noi in acele zile pentru ca isi sarbatoreste ziua de nastere.( La multi ani si pe aceasta cale!). Nu ar fi o problema pentru ca avem track-ul si ne descurcam si singuri. Dar acel track (am aflat ieri) trece (punctual, dar neidentificabil pe track) pe terenurile a 3 proprietari mai neingaduitori. Pentru a evita discutiile si eventualele motive de capatuiala din partea proprietarilor, am decis sa invitam cu noi pe Dl. Nicu (seful ocolului silvic din zona) de la Hanul Haiducilor pentru a ne dirija pe traseu si astfel sa evitam trecerile peste aceste terenuri. 3. Am vorbit cu Dl. Nicu si pentru prinzul campenesc pe care sa-l luam la el. Ne-a propus urmatorul meniu : - gustare: cas, slana, ceapa, etc - ciorba taraneasca de vita - tocanita de vita la ceaun cu mamaliga - eventual pui pentru cei cu copii.... (am ales vita pentru ca este mai comuna) - tuica, bere, vin, sucuri In citeva zile ma suna sa ne spuna costul per persoana. Cam astea ar fi pe moment noutatile. Rog exprimati-va. P.S. Am rugat la pensiune in caz ca nu se ocupa vreo camera din altele sa fiu anuntat. Poate mai reusim sa mai facem niste locuri. Si mie mi se pare ok ceea ce am colorat cu albastru "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Sunt de acord, de asemenea. Cu mentiunea ca mie mi-este inca putin neclar ce ne putem alege. Probabil nu m-am uitat suficient de atent ca sa gasesc meniul cu preturile. I am planning to live forever. So far, so good. www.tudoroiu.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Marius te-ai straduit prea mult pentru ca noi sa mai apucam a rascoli prin meniu. Noi trei mancam din mancarea pe care gazdele noastre o vor pregati pentru grup. Pentru situatii de urgenta am sa duc un borcan de Nutella (astfel cu fiica mea nu mai am emotii). Si cum bucataria nu este tocmai aritmetica, presupun ca se vor gasi formule pentru cazurile exceptionale. Sky. Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 ### /!\ ### Poate cineva sa printeze MENIU CINA din primul post si sa-l aduca la intalnirea de azi din Bucuresti? Sa vedem clar ce putem alege din vitrina cu produse ca altfel cred ca ne zapacim. Ar fi mai usor ca ne putem toti de acord la anumite chestii din meniu. ...Zic. (o sa postez si in topicul cu intalnirea din Bucuresti) Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 ### /!\ ### Poate cineva sa printeze MENIU CINA din primul post si sa-l aduca la intalnirea de azi din Bucuresti? Sa vedem clar ce putem alege din vitrina cu produse ca altfel cred ca ne zapacim. Ar fi mai usor ca ne putem toti de acord la anumite chestii din meniu. ...Zic. (o sa postez si in topicul cu intalnirea din Bucuresti) Le-am printat deja eu. Le aduc azi la intalnire .Am si lista cu tricouri si stikere. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Super! O sa fie mai bine sa vedem pe loc ce putem alege ca pe internet eu zic friptura ala zice salata ala carnati si scriem 100 de pagini in stilul asta. Acolo vedem cati sunt cu micii, cati cu carnatii si dam verdictul pe loc. Facem meniu STAS :f1:h5 Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intilnirea anuala a pasionatilor de Land Rover 2011 Dragi colegi de azi o saptamina sunt ospatarul dvs. Va pot lua comanda? Peste o saptamina daca nu am audienta impunem meniu (ca la nunta). Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate