Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cele mai frumoase 5 melodii ROMANESTI - ever !

omoroka

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Cele mai frumoase 5 melodii Romanesti ever

@omoroka TE ROG mai pune odata la transfer ultima versiune a arhivei ca nu am apucat sa o dau jos si mor de ciuda!!!

Niciodata nu am gasit intr-un loc atatea melodii de calitate!!!

Imi permit sa pun o melodie care imi place foarte mult dar care probabil este a unei cantarete de care v-om auzi pe viitor!!!

QUOTE]

o sa fac saptamana asta o ultima compilatie si o uploadez

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer,fara resentimente dar nu stiu ce cauta Andre si Cleopatra spartan in topul asta si desi nu ne cunoastem personal refuz sa cred ca tie chiar iti plac 2 "artisti' care nu prea au nimic in comun cu muzica adevarata si vand ma refer la muzica adevarata ma refer la artistul care poate canta " live " intr-un spectacol,concert,nunta,parastas,inmormantare,cume trie sau bodega.

In contrapartida adaug ceva

Suie Paparude

Editat de Alin
Link spre comentariu

Sincer,fara resentimente dar nu stiu ce cauta Andre si Cleopatra spartan in topul asta si desi nu ne cunoastem personal refuz sa cred ca tie chiar iti plac aceste 2 nulitati ale muzicii romanesti.Am zis.

Man......hai sa nu discutam gusturile si sa nu facem aprecieri......asta e un topic unde fiecare isi poate posta melodiile romanesti din topul lui PERSONAL.......pentru el, pentru fiecare alea sunt melodiile care ii plac lui si a impartasit asta cu noi.........:h5

Link spre comentariu

@cyborgul2000

Man, sunt melodii care au fost in topurile romanesti la un moment dat. Stii cum sa fac topurile? Dupa audienta... Nu zic ca eu ma omor dupa ele, dar fiecare are farmecul ei ... fac parte sub o forma sau alta din grupul de melodii care au avut succes la timpul lor ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Sautare oameni buni

mai jos aveti link-ul care va conduce catre ultima versiune a compilatiei noastre de muzica romaneasca:

http://wtrns.fr/Xj5E4Tq2pSY0U0

Pana la urma n-am mai organizat nici-un Top. Nu m-am simtit in stare de asa ceva si... nici nu cred ca ar fi iesit mare lucru. E bine insa ca a iesit un topic frumos totusi :wink:

Sa auzim de bine

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare