Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cele mai frumoase 5 melodii ROMANESTI - ever !

omoroka
 Share

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Cele mai frumoase 5 melodii Romanesti ever

:g

Foarte frumos si extraordinar acest topic deschis de bunul meu prieten Gabi- @omoroka. Muzica are o foarte mare insemnatate (cel putin pentru mine) si cu siguranta si pentru cei care au participat prin postarile in acest topic . Din cate am observat , chiar s-a dorit alcatuirea unui oarecare top, oarecum greu de realizat dar relativ realist ...

Sunt convins ca au fost si multi vizitatori care au trecut prin aceasta sectiune si intr-un fel sau altul le-au placut melodiile postate de voi indiferent de ordinea in care au fost publicate.

Am o colectie impresionanta de muzica romaneasca , diverse genuri , pe care nu am reusit niciodata sa le pot aranja intr-un fel sau altul ,intr-un top, sunt si piese pe care unii nu le-au auzit probabil niciodata….

Va pot spune doar un lucru, muzica romaneasca indiferent de gen , este extraordinara …..

Ma uit in continuare pe acest topic si ma bucur ca inca mai sunt persoane care iubesc si apreciaza muzica romaneasca….. De asemeni observ ca ati postat fiecare cele mai bune melodii romanesti….

Despre muzica romaneasca ar fi foarte multe de spus …..probabil o sa le spunem impreuna de acum incolo pe acest topic… Sper sa fie numai aprecieri pozitive ! Am incredere in voi…

Chiar sunt foarte interesat de acest subiect si il vom continua zilele urmatoare…., nu este de 4x4 dar incercam sa-l potrivim….:grin:

:g

Foarte frumos si extraordinar acest topic deschis de bunul meu prieten Gabi- @omoroka. Muzica are o foarte mare insemnatate (cel putin pentru mine) si cu siguranta si pentru cei care au participat prin postarile in acest topic . Din cate am observat , chiar s-a dorit alcatuirea unui oarecare top, oarecum greu de realizat dar relativ realist ...

Sunt convins ca au fost si multi vizitatori care au trecut prin aceasta sectiune si intr-un fel sau altul le-au placut melodiile postate de voi indiferent de ordinea in care au fost publicate.

Am o colectie impresionanta de muzica romaneasca , diverse genuri , pe care nu am reusit niciodata sa le pot aranja intr-un fel sau altul ,intr-un top, sunt si piese pe care unii nu le-au auzit probabil niciodata….

Va pot spune doar un lucru, muzica romaneasca indiferent de gen , este extraordinara …..

Ma uit in continuare pe acest topic si ma bucur ca inca mai sunt persoane care iubesc si apreciaza muzica romaneasca….. De asemeni observ ca ati postat fiecare cele mai bune melodii romanesti….

Despre muzica romaneasca ar fi foarte multe de spus …..probabil o sa le spunem impreuna de acum incolo pe acest topic… Sper sa fie numai aprecieri pozitive ! Am incredere in voi…

Chiar sunt foarte interesat de acest subiect si il vom continua zilele urmatoare…., nu este de 4x4 dar incercam sa-l potrivim….:grin:

cu dedicatie ptr tine ... ceva rar .... http://www.cool-muzica.net/42871/Acest-om-ce-trece---Mihaela-Oancea/

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!

Melodii celebre ...sau mai putin celebre:

ZYBYnfH-KUg

b1xnyzm7iQk

rkKs81wdAak

X28otiOdbos

_ox5lgVonD4

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Hai ca nu m-am ramolit de tot, am si gasit piesa in cauza:

Varianta Mihaelei Oancea suna mai fain, daca imi e permis subiectivismul. Are dreptate Lipoveanul, e o raritate, asa am descoperit si eu ca Mihaela Oancea a trecut la un alt gen de muzica.

Samurai incepator

Lipovene, esti tare :) Vad ca ai ascultat multa muzica romaneasca. Piesa cu Maria Radu e o mica bijuterie si , bineinteles, m-a provocat sa imi aduc aminte si cine a fost primul interpret al piesei. Noroc cu Google ca nu mi-as fi adus aminte de Aurelian Andreescu nici in o mie de ani, cautam in memorie o voce feminina.

Samurai incepator

Ce minunatie de care de asi ai gasit in doua din clipuri... Sa vezi un asemenea concert e cu siguranta un eveniment ce lasa urme pentru o viata. Eu am prins doar doi dintre ei, "Concert dublu A" Alifantis+Andries (cu Ciuci bonus) in '89 si cred sincer ca a fost cel mai bun concert pe care l-am vazut vreodata.

Samurai incepator

Poate e un pic Cranberries, dar nu ma dreanjeaza, ii sta bine genul.

melodia asta este cea mai apropiata de obiectul forumului nostru... explicatia, vezi incepand de pe la minutul 0:44 :ha:

Va salut !

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use