wolfman Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 (editat) O scurta iesire pe langa Campulung pentru testarea gumelor si a blocantului. Mai mult eu am vrut sa ma conving ce pot face simex-urile pe zapada, colegul DRAKUS stiind asta de mult. Ii multumesc si pe aceasta cale. Editat Ianuarie 30, 2011 de wolfman "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Prin zapada la Campulung Muscel deci ce sa constatat an teren? sant bune sau nu simexurile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 30, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Prin zapada la Campulung Muscel Pe zapada afanata si cu spatele blocat-zici ca ai senile. Pe zapada batuta sau gheata nu prea fac treaba. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Prin zapada la Campulung Muscel pe gheata si zapada batuta...multe gume nu fac fata simexurile in zapada afanata...care mai are si ceva moale sub ea....sunt aproape de maxim maxim...doar daca pui plasa de lanturi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Prin zapada la Campulung Muscel Cand mai ajungi prin Campulung? M-as baga si eu intr-un weekend la o iesire, poate ne strangem chiar mai multi, locuri de colindat sunt multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Prin zapada la Campulung Muscel Cred ca peste o luna cand se mai incalzeste vremea. Daca sunteti nerebdatori, luati legatura cu @Drakus si poate organizati o iesire in zona. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Konfucius Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Prin zapada la Campulung Muscel In weekendul acesta, 26-27 februarie este cineva amator de iesire prin jurul Campulungului? Ajung si eu acasa si m-as da o tura pe dealuri dar nu singur... Astept un telefon la 0745.636.888 in caz ca se baga cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Prin zapada la Campulung Muscel Teasta(Wolfmann) vezi ca vreau drepturi de autor....:grin::grin::grin: Azi e ceva zapada prin zona ,sus in munte e chiar mare,doar cu senile daca vreti, Se schiaza la Matau, e foarte ok. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate