dac Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Cu greu, dar o facuram si pe asta :banana :banana! Cred ca nu sintem inca pe deplin dezmeticiti din treaba cu sarbatorile, ca altfel nu-mi inchipui de ce ne organizam asa de greu! Am plecat aproape dimineata:wink:, pe la 9,00 spre munti cu 2 Toyote. Eu si Marius, Robert si Sacalu`. Ora plecarii se datoreaza 100% lui Robert! Regretabil este faptul ca nu am fost destul de pregatiti pentru media. Cardul de memorie aproape plin :grin: :uameni. Vom reveni cu poze si un scurt filmulet. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - 2/2011 - 30.01 Se pare ca va mai dura ceva pina la poze. Atasamentele aveau o dimensiune prea mare pentru forum! Editat Ianuarie 31, 2011 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 2/2011 - 30.01 [ATTACH=CONFIG]98467[/ATTACH]Mai avem ceva poze. Sper sa le pot posta asa cum trebuie:grin:. Cred ca lucrurile se schimba destul de repede. Parca mai ieri stiam sa postez poze pe forum! :y:y Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 2/2011 - 30.01 frumos....frumos......sper ca la vara sa vin si eu pe acolo.....bravo :br:br.......pacat ca este distanta asa mare intre noi....poate ne vom intalni , va dati frumos , este ce imi place mie ,rau de tot....:h5 ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 2/2011 - 30.01 Asa-i, e cam departe, dar nu se stie. Ospitalitatea poate compensa din chinul condusului pe sosea ! :h5 Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2011 (editat) Re: Piatra Neamt Off Road - 2/2011 - 30.01 Si filmuletul promis: [url= ][/url] La Piatra Neamt urmeaza iesiri frumoase si incercam sa le facem cunoscute in cel mai placut mod! Editat Februarie 6, 2011 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lys3rg0 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 2/2011 - 30.01 Faina privelistea, ati prins o zi superba... :br dupa unghiul din care se vede toaca pare a fi de pe vf obcinii nu? Ati urcat din ruginesti sau din buhalnita? http://www.bikemap.net/user/lys3rg0/routes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate