alin-jeep Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Salutare stimati colegi de forum si off road adepti NISSAN.am ocazia sa achizitionez un Nissan patrol y 61 din 2000 motor 3000 di cutie automata si as fi foarte interesat care sunt parerile voastre despre acest tip de masina . MUltumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Y61 3.0, cutie automata Salutare, am y61 2,8 cutie normala, dar am inteles ca nu sunt asa stralucite cele cu automata, la nissan, am si toyota 100 automata, o port pe coclauri si sunt multumit. Am inteles ca la y61 auto e mai greu la urcat pe deal, acu nu stiu, chiar sunt si eu curios :cl fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Y61 3.0, cutie automata Din cite am citit si eu pe aici se zice ca motoarele de Patrol de 3 litri fabricate intre 2000 si 2003 s-ar cam incinge si au pb daca sunt tinute mult in sarcina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Y61 3.0, cutie automata http://forum.club4x4.ro/showthread.php?55644-y61&highlight=y61 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nissan_y61 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Sfat achizitie Nissan Y61 3.0, cutie automata Motorul de 3000 e super ok si chiar nu se incinge la sarcina. Cu cutia automata e mai complicat adica ar fi preferabil sa fie manuala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate