rrs Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 (editat) Buna ziua, Am un patrol y61 cu motor diesel de 3 litri (zd30) si as vrea sa schimb motorul cu unul de 4,2 pe care-l lauda toata lumea. Ce zice-ti, se poate schimba numai motorul? Trebuie inlocuita si cutia? E nevoie de modificari majore pentru asta? Merita? Va multumesc si astept parerile dumneavoastra. Editat Februarie 19, 2011 de Astral Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... Daca te hotaresti, iti ofer eu la schimb motor+cutie de 4,2 D! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... Daca te hotaresti, iti ofer eu la schimb motor+cutie de 4,2 D! Daca ar fi asa de simplu de hotarat...... Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... din cate stiu se potriveste motorul de 4.2 pe cutia de 3.0 dar cel mai bine vorbeste cu cfantana el a facut modificarea asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... Nu mai are nimeni o parere? Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 1, 2011 Partajează Postat Februarie 1, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... din cate stiu se potriveste motorul de 4.2 pe cutia de 3.0 Hmmm, nu e chiar asa.......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nissan_y61 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... se poate schimba da nu e chiar simplu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... se poate schimba da nu e chiar simplu Si ceva detalii nu poti sa ne dai ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nissan_y61 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... nu ca nu sunt mecanic. pentru un non mecanic (cum e suntem si eu si el), este dificil in sensul de costuri si timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... Parerea mea nu faci mare treaba sa schimbi motor de 156 CP pe unul de 134 CP 2. Cutia de 4,2 este din fonta cea de 3 l aluminiu parerea mea chiar daca le imperechezi sunt sanse sa-l spargi carcasa 3. Lungimea CV+motor+Red la 4,2 este mai mare necesita si modificarea cardanelor 4. Majoritatea instrumentelor de bord nu sunt compatibile va trebui sa faci improvizatii Parerea mea merita doar sa-l schimbi pe un 4,2 turbo cu M+Cut+Red daca tot lucrezi o gramada pe el macar sa merite 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... Cred ca raman cu asta de 3000 deocamdata.... Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Inlocuire motor 3 litri cu 4,2.... Parerea mea nu faci mare treaba sa schimbi motor de 156 CP pe unul de 134 CP 2. Cutia de 4,2 este din fonta cea de 3 l aluminiu parerea mea chiar daca le imperechezi sunt sanse sa-l spargi carcasa 3. Lungimea CV+motor+Red la 4,2 este mai mare necesita si modificarea cardanelor 4. Majoritatea instrumentelor de bord nu sunt compatibile va trebui sa faci improvizatii Parerea mea merita doar sa-l schimbi pe un 4,2 turbo cu M+Cut+Red daca tot lucrezi o gramada pe el macar sa merite boierule, mai baga te rog un ochi pe sub masina, cutia nu este din fonta ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate