alex22_xxx Postat Februarie 3, 2011 Partajează Postat Februarie 3, 2011 la un moment dat am gasit pe undeva procedura de citire cod eroare si resetare pt y61 rt28ti,dar acum nu o mai gasesc.... Ma poate ajuta careva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nissan_y61 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: diagnoza y61 cu ce ai vrea sa citesti erorile? te duci la service, se pune testerul si se citeste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: diagnoza y61 Daca chiar vroiai sa afli lucruri noi le cautai pe net, pe forum, etc :) Pentru motorul ZD30 : http://www.patrol4x4.com/forum/4022-post4.html te las sa cauti singur pentru celelalte motoare :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: diagnoza y61 Daca chiar vroiai sa afli lucruri noi le cautai pe net, pe forum, etc :) Pentru motorul ZD30 : http://www.patrol4x4.com/forum/4022-post4.html te las sa cauti singur pentru celelalte motoare :old daca le gaseam pe net nu cred ca mai intrebam.Pt zd30 sunt si aici pe forum,dar nu ma intereseaza....defapt nu ma mai intereseaza nici pt rt20ti....asta deoarece am trecut la Toyota(la care se pare ca nu trebuie resetat nimic). oricum merci pt efortul depus de a-mi raspunde. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: diagnoza y61 @Alex22_xx: daca nu cumva postezi de pe mai multe conturi, inclusiv cu nickul "nissan_y61" atunci mesajul de mai devreme nu iti era adresat tie, ci (chiar) userului nissan_y61, care, (chiar) inainte de postul meu, scria ca cere sa i se spuna cum se citesc codurile de eroare fara testere, deoarece chiar isi doreste sa afle lucruri noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: diagnoza y61 @Alex22_xx: daca nu cumva postezi de pe mai multe conturi, inclusiv cu nickul "nissan_y61" atunci mesajul de mai devreme nu iti era adresat tie, ci (chiar) userului nissan_y61, care, (chiar) inainte de postul meu, scria ca cere sa i se spuna cum se citesc codurile de eroare fara testere, deoarece chiar isi doreste sa afle lucruri noi. Scuze domnu'...am scris de pe telefon si nu am obervat postul lui y61. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate