dac Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Vremea superba, masinile pregatite una mai tare ca celalta de parca ar fi mincat jaratec inainte de plecare :grin:, dorinta de aventura, muntele care face cu ochiul - toate astea au fost un preambul excelent pentru o iesire de vis la Piatra Neamt. Silviu + Sacalu`&gps incorpore + copilot junior cu Jeep-ul in testare si evaluare a plecat primul,... iar dupa ceva vreme ajungeam si noi :ha: :ha: :ha:. Adica Paul + Dragos cu Jeep, Bogdan + Ricanu cu Jeep, si eu, in minoritate, cu Toyota. Trebuie sa spun ca am fost cel mai avantajat, deoarece nu-i de ici de colo sa ai 2 copiloti cu tine :grin::grin: respectiv Marius si d-l ing. Nicu :h5! Am facut un traseu foarte frumos , cu multe parti tehnice, cu sleauri si treceri dificile, cu URcaaari de ramineai fara motorina si ungere la motor, cu enduro in masina dupa ce s-a defectat ceva la alimentare, cu trolieri pentru "grupa mica" :grin::grin::grin:! A fost si prima testare a Jeepului pe crawling! Impresionant, dar despre asta vor spune mai multe pozele si filmuletele. O zi care s-a terminat destul de tirziu, pe la 9,30-10, fapt ce spune destul de multe de dificultatea traseului ales de nimeni altul decit de Sacalu`. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Citeva poze "rupte" din fuga cailor putere: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dragosh Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Si mai jos restul de poze .... acusica si filmuletzul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dragosh Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dragosh Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Asteptam filmarile :grin::grin:, dar atentie la injuraturi, sa nu speriem cumva lumea civilizata cu al nostru vocabular prozaic !! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Faina iesire.... Off road fratilor, nu gluma... Bravo!!! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanbuium Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Salut baieti, spun multe pozele. Marfa iesire! Mai nasol cu motorul!:br Poaris Sportsmann 800cc Suzuki Samurai 1,6 16v, blocant ARB spate, suspensie Calmini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Pina vine filmul lui Dragos , ceva mai "subtirel": Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dragosh Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 A aparut si filmul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 :br:br:br Parca a surprins mai multe detalii importante ale iesirii! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 super iesirea, ca de obicei sunteti la inaltime, ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lys3rg0 Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Romeo nu te intimideaza atatea Jeepuri in jurul Toyotei? :ha: http://www.bikemap.net/user/lys3rg0/routes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Romeo nu te intimideaza atatea Jeepuri in jurul Toyotei? :ha: :g - Rare vizitele pe forum, dar corecte punctarile tale! Stii ce, ....fiecare cu drumul lui :wink: sau , ma rog, nedrumul lui! Cind nu pot trece ca am un Jeep in fata, caut solutii alternative!:ha::ha: Adevarul e ca nu conteaza ce masina ai - de off road sa fie, iar iesirile astea prietenesti sint si vor ramine frumoase indiferent de masini , vreme, timp etc, indiferent de micile sicane referitoare la agregate. Ba chiar as spune ca le adauga ceva in plus - buna dispozitie!:banana:banana Ultima cel putin a fost de vis. Cred ca pozele si filmuletele nu sint destul de graitoare, dar mai bine nu se poate. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotiger Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Super ...felicitari...impresionant :br offroad --- Jeep Wrangeler Tj, 06...2,5l Moto --- Suzuki Intruder C800 Street --- Mercedes ML270cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rogo Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Salut baieti, spun multe pozele. Marfa iesire! Mai nasol cu motorul!:br Da,saracu baiat cu motorul...:) IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Supertare tineti tot asa si da wrangler all the way(4.0 sunetul ma omoara :) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 O iesire frumoasa,dar in acelasi timp destul de grea pentru copiloti si pentru singurul endurist prezent la aceasta tura. :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Supertare tineti tot asa si da wrangler all the way(4.0 sunetul ma omoara :) ) Pe mine ma omoara viteza lui :grin::grin::grin:! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Sunteti tari baieti !!! Felicitarile mele ! mai rar off-roadisti care se dau pe extrem si vor din ce in ce mai mult ! Multi confunda drumul de tara cu offroadul . Abia astept sa mai cresc si eu si Wranglerul meu vreo 4'' respectiv cateva modificari si poate facem cateva intalniri ! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Oricind!:h5 Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ricanu Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011 Pozele mele le-am pus sus pe net la aceasta adresa: https://picasaweb.google.com/alpinism2008/OFFROAD2011# scuze pentru intarziere, am fost in concediu la ski. Ricanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate