Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011

dac

Postări Recomandate

Vremea superba, masinile pregatite una mai tare ca celalta de parca ar fi mincat jaratec inainte de plecare :grin:, dorinta de aventura, muntele care face cu ochiul - toate astea au fost un preambul excelent pentru o iesire de vis la Piatra Neamt.

Silviu + Sacalu`&gps incorpore + copilot junior cu Jeep-ul in testare si evaluare a plecat primul,... iar dupa ceva vreme ajungeam si noi :ha: :ha: :ha:.

Adica Paul + Dragos cu Jeep, Bogdan + Ricanu cu Jeep, si eu, in minoritate, cu Toyota. Trebuie sa spun ca am fost cel mai avantajat, deoarece nu-i de ici de colo sa ai 2 copiloti cu tine :grin::grin: respectiv Marius si d-l ing. Nicu :h5!

Am facut un traseu foarte frumos , cu multe parti tehnice, cu sleauri si treceri dificile, cu URcaaari de ramineai fara motorina si ungere la motor, cu enduro in masina dupa ce s-a defectat ceva la alimentare, cu trolieri pentru "grupa mica" :grin::grin::grin:!

A fost si prima testare a Jeepului pe crawling! Impresionant, dar despre asta vor spune mai multe pozele si filmuletele.

O zi care s-a terminat destul de tirziu, pe la 9,30-10, fapt ce spune destul de multe de dificultatea traseului ales de nimeni altul decit de Sacalu`.

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Piatra Neamt Off Road - 4 / 05.02.2011

Asteptam filmarile :grin::grin:, dar atentie la injuraturi, sa nu speriem cumva lumea civilizata cu al nostru vocabular prozaic !!

Link spre comentariu

Romeo nu te intimideaza atatea Jeepuri in jurul Toyotei? :ha:

:g - Rare vizitele pe forum, dar corecte punctarile tale!

Stii ce, ....fiecare cu drumul lui :wink: sau , ma rog, nedrumul lui! Cind nu pot trece ca am un Jeep in fata, caut solutii alternative!:ha::ha:

Adevarul e ca nu conteaza ce masina ai - de off road sa fie, iar iesirile astea prietenesti sint si vor ramine frumoase indiferent de masini , vreme, timp etc, indiferent de micile sicane referitoare la agregate. Ba chiar as spune ca le adauga ceva in plus - buna dispozitie!:banana:banana

Ultima cel putin a fost de vis. Cred ca pozele si filmuletele nu sint destul de graitoare, dar mai bine nu se poate.

Link spre comentariu

Salut baieti,

spun multe pozele.

Marfa iesire! Mai nasol cu motorul!:br

Da,saracu baiat cu motorul...:)

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu

Supertare tineti tot asa si da wrangler all the way(4.0 sunetul ma omoara :) )

Pe mine ma omoara viteza lui :grin::grin::grin:!

Link spre comentariu

Sunteti tari baieti !!! Felicitarile mele ! mai rar off-roadisti care se dau pe extrem si vor din ce in ce mai mult ! Multi confunda drumul de tara cu offroadul . Abia astept sa mai cresc si eu si Wranglerul meu vreo 4'' respectiv cateva modificari si poate facem cateva intalniri ! :br

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare