rrs Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Salutare, Am si eu o nelamurire (nu-mi dau seama daca trebuie sa-i zic problema inca), am masina din 2008 dar a stat mai mult la reparat ecat am mers cu ea asa ca nu mai stiu ce e normal si ce nu. Am observat ca se cam intaresc furtunele de la radiator dar nu sufla in vasul de expansiune si antigelul e curat, in acelasi timp, am observat ca a preluat si antigelul din vasul al doilea (cel care nu lucreaza sub presiune). Sa fie o problema sau e normal? Mentionez ca dupa oprirea motorului presiunea din instalatie dispare relativ repede. Multumesc anticipat Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nissan_y61 Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Re: Zd30 ddti circuitul de racire E o chestie normala ca in timpul functionarii motorului si mai ales la acceleratie sa fie tari furtunele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Zd30 ddti circuitul de racire in primul rand aeriseste instalatia de racire asa cum scrie in manualul de service, nu dupa urechea nu stiu cui. radiatorul si vasul de expansiune (cel de sus) trebuie sa fie pline ochi tot timpul. vasul de rezerva (cel de jos) are marcate nivelurile minim si maxim. daca a disparut lichidul din acesta, este posibil sa nu fi fost aerisita cum trebuie, si la racirea lichidului si-a tras din acel rezervor. nissan_y61: este normal ca furtunurile sa fie un pic mai tari la cald.... insa nu este normal sa dispara lichid din vreun vas. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Zd30 ddti circuitul de racire in primul rand aeriseste instalatia de racire asa cum scrie in manualul de service, nu dupa urechea nu stiu cui. radiatorul si vasul de expansiune (cel de sus) trebuie sa fie pline ochi tot timpul. vasul de rezerva (cel de jos) are marcate nivelurile minim si maxim. daca a disparut lichidul din acesta, este posibil sa nu fi fost aerisita cum trebuie, si la racirea lichidului si-a tras din acel rezervor. nissan_y61: este normal ca furtunurile sa fie un pic mai tari la cald.... insa nu este normal sa dispara lichid din vreun vas. se pare ca asta e problema.......vasul de sus mai are inca aer in el iar peste tot e uscat, nu curge pe nicaieri, multumesc da......manual nu este, nu fu noua machineta! Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Zd30 ddti circuitul de racire Rezolvat....gasit colier slab in spatele alternatorului, inlocuit si totul e in regula acum. Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate