cristeaandm Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Da Eu ma anunt pentru joi Doritori? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent si eu. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Re: Intilniri LR Bucuresti eu nu stiu exact daca ajung! eu sper sa ajung macar 30 min sa stam asa la o poveste ceva! am o cantare diseara la 8 : 30 si la 6 sunt la sound-check! ufff... pe la 7 poate reusesc sa ajung! vedem! toate cele bune si distractie placuta in zapada! :D Editat Ianuarie 26, 2012 de Sir. Kid Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Dupa 20:00 se anunta strazi inchise... http://m.antena3.ro/romania/se-inchid-strazile-din-bucuresti-pentru-deszapezire-vezi-lista-completa-a-arterelor-cu-trafic-restrictionat-153041.html Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti La ora asta am o "mica"problema, masina mea este blocata afara de alta masina, masina sotiei este blocata in garaj.:ha: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Salve fratilor. Maine 02.02 nu pot veni. Sunt la Alba Iulia si ma intorc vineri. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 1, 2012 Partajează Postat Februarie 1, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti In concluzie, vine careva maine? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti In concluzie, vine careva maine? eu nu pot (iarasi) sa vin, sorry DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Nu vin diseara. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Ca de obicei,nici eu. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Maine ,9 feb, vine cineva la intalnire ? Ora 18.00 in fata la Academia Militara . LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Sigur prezent.... poate si cu o surpriza! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti De data asta "PREZENT!" si eu: e prima joie libera de anul asta si nu vreau sa o ratez! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Daca nu se deschid drumurile in Calarasi vin si eu. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti prezent! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent :old Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti numai joia se tin aceste intalniri? ca joia asta si urm nu sunt pe acasa si chiar as vrea sa vin sa povestim de aceste masini ca vreau sa cumpar un RR P38 si aveam nevoie de sfaturi. Multumesc PS vreun mecanic bun sa verifice asemenea acaret puteti recomanda? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti numai joia se tin aceste intalniri? ca joia asta si urm nu sunt pe acasa si chiar as vrea sa vin sa povestim de aceste masini ca vreau sa cumpar un RR P38 si aveam nevoie de sfaturi. Multumesc PS vreun mecanic bun sa verifice asemenea acaret puteti recomanda? Intalnirile saptamanale se tin numai joia. Deocamdata, locatia este platoul din fata Academiei Militare (acolo se lasa masinile). "Sesiunea" de povesti are loc la Taverna Bradet unde in fiecare joi seara avem masa rezervata. In ce priveste mecanicul, depinde in ce oras vrei sa-l gasesti (in Bucuresti sunt cativa care ti-ar putea verifica acaretul). Vin-o tu la una din intalniri si se pot discuta mult mai multe. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti daca vin la inceput cu Vitara ma primiti? ca deocamdata asta am 4x4 in dotare Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti daca vin la inceput cu Vitara ma primiti? ca deocamdata asta am 4x4 in dotare Din cate stiu nici eu si nici colegii nu au ura de rasa, doar ca apropierea catre aceasta marca ne-a adunat si uite asa am mai descoperit si altele in comun, asa ca nu vad nimic rau in a veni. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Anunturi pentru maine? Eu sunt prezent. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti prezent Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Si eu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Si eu , si eu ! LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti maine vine cineva ? Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate