Sir. Kid Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Zona Eroilor sau Academia militara sau cel mai simplu langa Facultatea de Medicina Bucuresti! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Cine vine maine la birt? Iti dai seama ca nu pot lipsi... tocmai maine! Si de data asta vin si cu copilot:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 (editat) Re: Intilniri LR Bucuresti As veni si eu ca am o intrebare mare de rezolvat Disco sau RangeP38 ca a venit vremea sa cumpar dar nu stiu daca gasesc pe cineva cu P38 sa dea sfaturi ca de Disco nu cred ca duc lipsa. Treaba este ca eu vin direct de la Satu mare si avionu aterizeaza la 8 deci pot ajunge acolo abia pe la 08 si 35 minute. Mai e cineva la ora aia? Editat Martie 28, 2012 de luckgil Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 (editat) Re: Intilniri LR Bucuresti Iti dai seama ca nu pot lipsi... tocmai maine! A? e vreun eveniment deosebit maine??:oc S-auzim de bine Editat Martie 28, 2012 de Astral :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Ca sa desconspiram acest suspans, da avem de sarbatorit pe MariusM, thx si teddybear. Asa ca sa va fie sete!!! Prezent ca deobicei. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti O sa ajungem si noi, ceva mai tarziu. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Prezent la datorie!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti uuuuuuuuuuuuuuuuuu! party peopleeeeeeeeeee! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Sa veniti ghiftuiti si sa va stea limbile pluta cand intrati in birt. Vin cu cantaru si va cantaresc.:ha:. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti LA MULTI ANI pentru cei 3 crai Landroveristi care va imbeata azi. Sa ne traiti , sa fiti sanatosi si sa fiti iubiti. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti hmmm! astazi nu mananc nimic. astazi nu beau nimic. astazi astept intalnirea LR! (cu interes... :))) ) Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Din pacate nu voi putea sta decat pana la 20.15 la schimbul 2. Acum sunt la schimbul 1 si diseara de la 20.30 acasa este partea a treia:x. Maine dimineata o sa donez din ficat ca se va mari in seara asta LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti La multi ani sarbatoritilor! :2dr astazi am o alta intalnire de la care nu pot lipsi... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 31, 2012 Autor Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Cum luna martie s-a dus, am pierdut discountul de la taverna. Suma acumulata pana acum din discount este de 510 ron. La ultima intalnire nici nu aveau bere fara alcool. Asa ca gata ne mutam. Azi am fost cu George si am vizitat crasmele de la Polivalenta. Fite, figuri, preturi de Champs Elysees, etc( tare a fost asta- eu am baut 2 beri la draft cu mai putini bani decat a baut George un suc). Pana am ajuns aici www.casaoprescu.ro . Ne-a incantat in primul rand cu parcarea foarte incapatoare, plus 2 trotuare adiacente strazii. Preturi decente zic eu, si mancare romaneasca. Ce ziceti facem incercarea joi? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Fratilor,dar in Regie,sa ne mai clatim si noi ochii,nu vreti? http://www.trattoria20.ro/despre Mancare buna,preturi decente,atmosfera ok,ii cunosc pe patroni,cu locurile de parcare e mai nasol oarecum. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Cum luna martie s-a dus, am pierdut discountul de la taverna. Suma acumulata pana acum din discount este de 510 ron. La ultima intalnire nici nu aveau bere fara alcool. Asa ca gata ne mutam. Azi am fost cu George si am vizitat crasmele de la Polivalenta. Fite, figuri, preturi de Champs Elysees, etc( tare a fost asta- eu am baut 2 beri la draft cu mai putini bani decat a baut George un suc). Pana am ajuns aici www.casaoprescu.ro . Ne-a incantat in primul rand cu parcarea foarte incapatoare, plus 2 trotuare adiacente strazii. Preturi decente zic eu, si mancare romaneasca. Ce ziceti facem incercarea joi? suna ff bine! Adici in bradet era avantajul zonei centrale si linistite. Discountul de 11% ramane valabil (din pacate nu de 20% ca pana acum). Marius eu ma gandeam sa abordam un restaurant/taverna ceva mai... moderna! Parca asta Casa Oprescu e prea... traditionala! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Fratilor,dar in Regie,sa ne mai clatim si noi ochii,nu vreti? http://www.trattoria20.ro/despre Mancare buna,preturi decente,atmosfera ok,ii cunosc pe patroni,cu locurile de parcare e mai nasol oarecum. :g Regie , yammy , studente ihi si vine caldurica vor fi si ele mai golase...eu zic sa incercam , macar odata.:as LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti :g Regie , yammy , studente ihi si vine caldurica vor fi si ele mai golase...eu zic sa incercam , macar odata.:as unii se gandesc la mancare si parcare... altii se intalnesc fete... goale! :)))))) Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti :g Regie , yammy , studente ihi si vine caldurica vor fi si ele mai golase...eu zic sa incercam , macar odata.:as hmm......:no Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti :banana:2dr 4 ani mi-au fost necesari dupa ce am terminat facultatea (5 ani) ca sa ma pot rupe de Regie.........:top:x:as:happy:x:2dr. Nici acum,dupa atatia ani, nu m-am vindecat si de cate ori am ocazia mai fac cate o mica incursiune prin zona,tine loc de Gerovital!:ha: Fara gluma,terasa e ok,mancarea buna si ieftina,bere la draft de care vrei (eu beau Grolsch,sunt fan) rece si proaspata,material de clatit ochiul din belsug,unul dintre patroni are un Range TDV8 asa ca mergem acolo joi? Berea o dau eu in avans pentru duminica!:banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti :banana:2dr 4 ani mi-au fost necesari dupa ce am terminat facultatea (5 ani) ca sa ma pot rupe de Regie.........:top:x:as:happy:x:2dr. Nici acum,dupa atatia ani, nu m-am vindecat si de cate ori am ocazia mai fac cate o mica incursiune prin zona,tine loc de Gerovital!:ha: Fara gluma,terasa e ok,mancarea buna si ieftina,bere la draft de care vrei (eu beau Grolsch,sunt fan) rece si proaspata,material de clatit ochiul din belsug,unul dintre patroni are un Range TDV8 asa ca mergem acolo joi? Berea o dau eu in avans pentru duminica!:banana Si totusi (o sa zici ca sunt carcotas): ce facem cu parcarea? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Se poate parca in spate (pe strada ce duce la stadionul Sportului),in fata daca platesti un leu-doi la intrarea in Regie de la Maxx sau pe splai pe bordurile mai putin accesibile oamenilor cu garda mica la sol. Daca ne hotaram pentru locatia asta sa-mi spuneti pana miercuri ca sa fac rezervare. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Florine , eu votez cu tine , mai ales daca este in avans pt Duminica ....ce sa zic , obraz subtire. Haideti sa incercam . Parcarea ne descurcam noi ca doar suntem crescuti in rahatu' asta de oras. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 3, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Ok> pentru Florin de data asta. Deci cum facem? Florine da-ne detalii. Venim la tine in vizita. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Am atasat harta zonei si pentru ca nu ma pricep la subtilitati am facut un 'P' cu pixu' unde se poate parca.Cel mai ok e in spate,pe bulevardul Regiei,eu acolo parchez de obicei,se intra pe o poarta pietonala si mergi 50 de metri dar nu se vad masinile.Se poate parca si pe Splai (e sens unic dinspre pasajul Basarab) sau se intra in campus prin fata pe la Maxx contra a 2 lei si e parcare in fata mancatoriei,de obicei se gasesc locuri ziua. Pentru cate persoane facem masa? Cred ca pe terasa e cel mai indicat,e cald afara!:banana Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate