thx Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Cred ca pe terasa e cel mai indicat,e cald afara!:banana Prezent !!! imi iau si binoclu' pt ca vreau rezervare cu fata la scena.:grin: LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Am si eu binoclu in dotarea masinii.:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti M-am hotarat ca din seara asta sa intru-n greva foamei pana maine la 18.30 si colac peste pupaza vin si cu sofer :dr4:2dr...asa ca Florine ingrasa cardu'. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti M-am hotarat ca din seara asta sa intru-n greva foamei pana maine la 18.30 si colac peste pupaza vin si cu sofer :dr4:2dr...asa ca Florine ingrasa cardu'. hai ca mi-ati facut o poftaaaaaa. eu ce dreaku fac ca sint cu motoru:al care te bagi sofer ? 1 DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti La mine e inchisa gradinita!!! Asa ca vin sigur cu metroul! http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Si eu vin fara masina. Iau un taxi pana la George si venim impreuna. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti hai ca mi-ati facut o poftaaaaaa. eu ce dreaku fac ca sint cu motoru:al care te bagi sofer ? Eu sper sa ajung, asa ca te iau cu mine daca vrei, daca pleci de acasa. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Mi-am gasit si eu sofer......berea fara alcool o consider o inventie inutila si periculoasa!:ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti deci unde ramane diseara? in PUB 21? la 6 sau la 6:30? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti La '20' nu la '21',e in spatele discotecii Maxx. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti oki doki! la 6 sau la 6:30? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Eu sunt acolo de la 18.00. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdrracing Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti La 18.30 cred ca ajung si eu.Sper sa gasesc locatia. Never ride faster than your guardian angel can fly TOYOTA LAND CRUSER J90/ V6 /178cp LAND ROVER DISCOVERY 2 / V8 /185 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti La 18.30 cred ca ajung si eu.Sper sa gasesc locatia. uuu lume noua! :D Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Niste poze facute cu binoclu, ceva?:g:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 10, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Joi ne vedem la Polivalenta sa incercam si acolo. (http://www.casaoprescu.ro) Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Nu cred ca vin joi ! Incerc. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusM Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Salut! Incerc sa ajung si eu joi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Eu nu ajung. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti nici eu nu pot n-ar trebui sa mutam postul asta pe lroc ? DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti n-ar trebui sa mutam postul asta pe lroc ? Inca nu s-au obisnuit toti cu noul nostru forum... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Inca nu s-au obisnuit toti cu noul nostru forum... ...treaba lor:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti pentru azi unde este intalnirea? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 19, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Intilniri LR Bucuresti Intalnirile LR Bucuresti se tin de acum incolo la ora 18.00 in fiecare joi la http://www.casaoprescu.ro. Acest topic se inchide in acest moment. Ne puteti urmari pe http://www.lroc.ro. Multumesc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Intilniri LR Bucuresti Buna seara redeschid aceasta discutie pentru ca datele de intalnire s-au modificat. Deci, in fiecare joi, de la orele 18.00 ne putem intalni la Restaurantul Miorita, langa Hard Rock Cafe, sau vis-a vis de pavilionul H la intrarea debarcader din Parcul Herastrau. Este binevenit orice pasionat LR (si nu numai). Va asteptam. Land Rover Owners Club Romania Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate