Yonutz Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Va propun acest topic in care sa auto-analizam pana unde poate merge aceasta pasiune pe o scala masurata in bani. Si de asemenea un pret ptr care ne-am desparti de ea. E un joc periculos dar cred ca va fi si interesant. Si anume: -masina - cost achizitie -masina - cost reparatii de aducere la "cota 0" (cu detaliere) -pregatire masina offroad - modificari si costuri aferente -autoevaluare masina offroad Ce ziceti? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... :ha:bagi dejtu' in multe rani.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Nu Zoli, incerc sa provoc o discutie realista ...sa vedem pana unde suntem dispusi sa mergem ... Incerci? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... nu o sa reflecte deloc ''pana unde putem merge'' pt ca masina de 30 de mii a unui om care castiga 50 de mii pe luna nu va reflecta ''nebunia'' sau pasiunea acelui om comparativ cu masina de 7 mii a unui om cu salar de 7 milioane si 4 copii .... sa nu imi zica mie cineva ca un om extraordinar de potent financiar. care vine intamplator cu tine la vanatoare si dupa 5 beri se decide instant sa ''se apuce de off road'' si maine rasfoieste paginile cu rock crawlere de vanzare din state alege ce vrea si trage cu cardu , e la fel de pasionat cu cel care sta nopti intregi sub aro-ul lui vechi incercand sa ii adapteze arcuri de dacie... cum poate sa reflecte in cele doua cazuri pretul, ''pana unde merge pasiunea masurata in bani''? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... daca pasiunea se reduce la ceea ce faci cu mintea mana ta si mai ales indicatiile tale in proportie de 90% home made inseamna ca putem face o mica corelatie intre valoarea banilor investiti.......dar apare chestia ca punand suflet si ,,pasiune,, valuarea nu mai conteaza! aici sunt mai multe categorii....unii fac masina doar pentru bijnita cu ceva upgradeuri si gata creste pretul.:h5 cei care au banii necesari si o iau gata preparata si cei care pun mana efectiv la modificarea masinii. este un subiect de dezbaut :br Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... nu o sa reflecte deloc ''pana unde putem merge'' pt ca masina de 30 de mii a unui om care castiga 50 de mii pe luna nu va reflecta ''nebunia'' sau pasiunea acelui om comparativ cu masina de 7 mii a unui om cu salar de 7 milioane si 4 copii .... sa nu imi zica mie cineva ca un om extraordinar de potent financiar. care vine intamplator cu tine la vanatoare si dupa 5 beri se decide instant sa ''se apuce de off road'' si maine rasfoieste paginile cu rock crawlere de vanzare din state alege ce vrea si trage cu cardu , e la fel de pasionat cu cel care sta nopti intregi sub aro-ul lui vechi incercand sa ii adapteze arcuri de dacie... cum poate sa reflecte in cele doua cazuri pretul, ''pana unde merge pasiunea masurata in bani''? :g sunt 100% de acord Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... e interesanta ideea, dar cu o foarte mare marja... ca pot sa-ti upgradezi masina la nesfarsit :) dar hai sa-ti dau un exmplu simplu - masina Lui Dan Cernisov / Marius Lupu care a castigat campionatul: Pret masina: 19.000 Euro + adusul din germania Cost Upgrade, inclusiv Gigglepin: cca. 21.500 Euro Total = 40.500 Euro ... luand in calcul inclusiv un troliu Superwinch EP9.5 care a ramas in plus dupa shimbarea lui cu Gigglepin GP84 poze: http://jeepmania.ro/galerii-poze/4-JeepMania--Garage/26-Best-Off-Road-Car-of-the-Year-2010---Jeep-Wrangler-TJ----Rubicon-Warrior-.html Re: chestia cu cumparatul masinii gata preparate este iarasi cu dus-intors, daca iei masina gata preparata si il cunosti pe x-lescu si sti ce s-a pus pe masina este una, sa o iei gata preparata de pe net e altceva, iar sa ti-o comanzi la un atelier este iarsai altceva. ... dupa parerea mea, iti alegi o masina si ti-o modifici ( sau ti-o modifice un cunoscator ) sa iasa cum iti doresti..asta este cea mai buna varianta. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 (editat) Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Fi(e)ul meu (K160): Pret achizitie 650,-€ Aducerea la stadiul "stock" (inkl. TÜV, inmatriculare) 2013,-€ Accesorii (extras) cumparate 1000,-€ (+/- 200,-€) Munca mea(+2000 h) 40.000,-€ Rezultatul: http://img13.imageshack.us/img13/7751/k160a.jpg http://img834.imageshack.us/img834/73/k160c.jpg http://img148.imageshack.us/img148/1720/k160e.jpg Cred ca o pot vinde cu 3 pina la 4000,-€ Animalu` meu (Y60 - in lucru): Pret achizitie 4700,-€ Accesorii (pina acum): Inspectie mare (toate lichidele + filtre + "jocurile" + gresat) 200,-€:grin: OME (+montaj) 1352,- €(+300,-€) 5x BFG-MT (+montaj si echilibrat) 800,-€ (+50,-€:grin:) TÜV/AU 80,-€ "maruntisuri" 175,-€ Munca mea (cca. 30h) 600,-€ ...de partea usoara am scapat... . Nu cred ca iau pe el mai mult decit am dat... .:cn Editat Februarie 12, 2011 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Din cateva mii doar doi insi au curajul sa vorbeasca despre pasiunea si despre fierul lor ... ?:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... patrol y 61 scurt 4200 cumparat,700 adus si inmatriculat,400 troliu,placa troliu montat bodi lift,flanse arcuri alea alea ,tapiterie,parbriz,statie500euro,distributie ,omocinetica fata,uleiuri,manopera 500euro,2 randuri de roti simexuri si bfg at 1500euro ,pana acum aproape 8000 si acum este la service nissan pentru revizuit caroserie ,aruncat overfendere si decupat aripi etc pret pe care nu il stiu inca , asta e un pret estimativ groso modo dar mai sunt multe maruntisuri nepuse la socoteala aaaaa fara trusa ricoveri,hi lifl 10 ocheti 4 sufe t max ,drujbe alea alea :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... daca pasiunea se reduce la ceea ce faci cu mintea mana ta si mai ales indicatiile tale in proportie de 90% home made inseamna ca putem face o mica corelatie intre valoarea banilor investiti.......dar apare chestia ca punand suflet si ,,pasiune,, valuarea nu mai conteaza! aici sunt mai multe categorii....unii fac masina doar pentru bijnita cu ceva upgradeuri si gata creste pretul.:h5 cei care au banii necesari si o iau gata preparata si cei care pun mana efectiv la modificarea masinii. este un subiect de dezbaut :br Cred ca ai omis categoria cea mai numeroasa: cei care au bani sa-si cumpere masina dorita si mai repede sau mai incet o prepara pana ajunge aproape de dorinta lor; chestia cu facutul in proportie de 90% singur sau dupa indicatiile personale este mai mult dorinta decat putinta! O masina care sa iasa bine preparata nu cred ca poate fi facuta acasa de oricine a intrat de cateva ori pe forum si a citit cateva posturi. Nu vreau sa fiu rautacios dar as putea face o lista cu multe nume de aici de pe forum care au calcat pe bec.... Jos palaria pentru cei care reusesc, dar de multe ori greselile si lipsa de experienta costa mai mult!!! GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... si totusi...vorbim de bani sau de pasiune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Cred ca cei mai pasionati dintre noi sunt posesorii de ARO care se incapatineaza sa reziste pe baricade. Si cred ca o astfel de pasiune nu se poate face fara un minim de resurse financiare. Asa cum am scris si in thread VEVERITA DALE m-a costat cam asa: Achizitie 1000euro+transport 200euro inmatriculare BG (fara brief mic) 750 euro Troliu +anvelope appx 900 euro Piese reparatie generala motor 600euro din SUA Manopera nu o pot cuantifica.Am facut-o cu placere atit eu cit si tatal meu caruia ii datorez mii de multumiri.Reparatiile care nu au fost pe masura abuzurilor suferite de masina,le-am facut cu placere. Cu siguranta este o pasiune unde fara resurse nu vei putea decit sa te limitezi la ce iti permite buzunarul. Un invatat spunea ceva de genul : Fii bucuros cu ce ai si doreste-ti sa fii sanatos sa te poti bucura de ele. Sa fim sanatosi sa ne putem bucura de off-road fiecare dupa posibilitati.Natura e marinimoasa cu noi toti daca o respectam si o apreciem. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 (editat) Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Buna seara ! Cazul meu e cam asa: - La achizitie, au fost doua Cherokee (unul 2.1TD, celalalt neinmatriculat dar cu vama platita, fara motor si cutie) = 4000Euro. Sa zicem ca cel in stare de rulare ar fi cam 3000 Euro. - Aducerea la zero a fost modesta. Preturi incluzand manopera, acolo unde n-am facut-o eu. - distributie completa 60 Euro. - bucsi bara stabi fata 15 Euro - pivoti noi, patru bucati, 80 Euro - capete de bara noi, tot cam 80 Euro - reglat directie, 15 Euro. - discuri si placute noi pe fata = 150 Euro - saboti spate noi plus strunjire tambur = 100 Euro - filtre, uleiuri (motor, cutie si grupuri), ATF (servodirectie si reductor, lichid frana = 120 Euro - faruri noi Hella = 75 Euro - montaj cu relee pentru faruri = 65 Euro - becuri far OSRAM Night Breaker = 32 Euro ambele - semnalizatoare noi fata = 40 Euro ambele - motoras nou pompa stropitoare parbriz = 40 Euro - ventilator nou pentru habitaclu = 60 Euro - pompa servodirectie second, da' nu curgea = 20 Euro - in car entertainment modest (CD-MP3 Sony cu magazie de MD si difuzoare DLS in usile fata si hayon) = 400 Euro Total circa 1352 Euro, daca am adunat corect. - Pregatirea offroad... Aici e grava chestia si doare... - cinci jante ProComp ET 0 = 550 Euro - cinci jante ProComp ET -19 = 550 Euro, ca cele de mai sus nu vroiau cum vroiam eu... - cinci gume BFG MT 33x10.50R15 = 850 Euro - lift suspensie pana la 8" plus tiranti, bride, springuire, bocuri = 1000 Euro - Pitman extreme drop = 80 Euro - Panhard HD reglabil plus brackets la lonjeron si la punte = 170 Euro - Furtune frana lungime custom steel braided de la Goodridge - 155 Euro - pompa electrica vacuum = 200 Euro, inca nemontata. - piulite roti otel imbunatatit = 25 Euro - rapoarte 4.56 la unu = 550 Euro ambele - full time lockers de la Powertrax = 650 Euro ambele - sudura trompe la iesirea din grup = bonus, ca sudoru' e prieten - directie hi-steer Teraflex = 750 Euro - hack 'n' tap kit pentru NP231 = 180 Euro - cardan spate custom de la Tom Woods = 450 Euro - kit frane disc spate Teraflex = 750 Euro - alt set de pivoti, Spicer de data asta = 140 Euro - bucsi poli la stabi fata plus bielete deconectabile JKS = 150 Euro - placa troliu si bara fata = 150 Euro - bara spate = 100 Euro - troliu WARN M8000 = 800 Euro - doua Optima Yellow Top = 350 Euro, inca nemontate - chingi, ocheti, scripete = 250 Euro - butelie azot plus regulator si pistolet = 150 Euro, nemontate - statie radio Harry III ASC plus antena, difuzor extern si microfon destept = 250 Euro - praguri protectie = 100 Euro - ranforsari lonjeroane JKS la partea din fata = 100 Euro - ranforsari lonjeroane TNT la mijloc = 200 Euro, inca nemontate - ranforsari lonjeroane in spate = 100 Euro, inca nemontate - punti D60 si GM14BFF = 1500 Euro, inca nemontate - cinci jante Hummer H1 dublu beadlock = 650 Euro, inca nemontate - cinci anvelope 37"x12.50R16.5 = 750 Euro, inca nemontate - overfendere Bushwacker = 430 Euro - long arms fata si spate plus uniball-uri cu teflon = 400 Euro, inca nemontate - reductor cu roti dintate D300 = 500 Euro, inca nemontat - input shaft la reductor cu numar corect de splines = 150 Euro - motor Mercedes 3.0TD OM603 plus cutia lui automata = 900 Euro, inca nemontate, se lucreaza la adaptarea reductorului pe cutie. Cam atat imi vine acum in minte. Si se aduna circa 15030 Euro. Ce mama dracu', mai bine nu faceam matematica asta... Oricum, o sa se mai adune ceva, ca eu vreau/visez alt motor si cutie. Altele decat cele de Mercedes, inca nemontate... Poate si portale... Cat cred eu ca valoreaza ? Priceless. E munca mea, e copilul meu de suflet, nu este si nici nu va fi de vanzare vreodata. Ca de-aia se cheama pasiune, hobby sau nebunie, cum doriti. Si astea nu se masoare in bani... Iar celalalt proiect (4x2) e in plina desfasurare... Stima, Dragos Editat Februarie 12, 2011 de Heavy D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... si totusi...vorbim de bani sau de pasiune? si ... si ... pentru ca degeaba ai bani si nu ai pasiune, si de cele mai multe ori e valabila si reciproca. iar cat costa masina unuia sau altuia ? va spun eu : sunt nepretuite, = ca sunt strambe, zgariate si de multe ori ruginite, sunt fructul pasiunii noastre. ura Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... masina +ome 6000 euro caroserie taiata si ranforsata teroson+ceara 300euro bara fata -spate 350 euro troliu Warn M 8000-500 euro 5 gume Silverstone 35/11,5/15-750 euro statie Midland+ antena Sirio-170 euro fete usi aluminiu- 350 euro scaune piele-150 euro volan piele - 50 euro grila aluminiu la snorkel 50 euro 5 jante cu beadlock-800 euro baterie Optima yellow-290 euro proiectoare Wessen-100 euro hi-lift-80 euro plasma+fanta+carlig- 320 euro triple australiene-100 euro compresor sub capota- 100 euro AVM High Performance-190 euro cosoroc-100 euro rock slider si vopsit 350 euro plus o multime de reparatii :solenoid troliu,uleiuri in grupuri,motor,cutie,reductor, sudat tablarie,praguri vreo 3,semnalizari,placute frana,discuri ,conducte frana,vopsea,body,ceara si alte fluide care usor trec de 400 euro cine stie cate am mai uitat acum o luna am vrut sa o vand pentru una mai tare gata facuta ,dar m-am gandit ca pe asta am crescut-o eu cu mana mea dupa gustul meu cum sper sa o cresc si pe fiica mea care va aparea peste 2 luni :banana:banana:banana ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Impresionant domnilor ... :br ...Asta numesc eu pasiune ... :old:h5 O sa revin si eu in cateva zile cu povestea fiarelor mele ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Impresionant era daca dechideai topicul cu povestea fiarelor tale ! Personal am fost foarte impresionat cand cineva cauta un amortizor de directie, folosit, dar in stare buna . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Habar nu ai Petrule ce sunt in stare unii sa faca dintr-un fier ruginit ...Asa cum nu ai habar de faptul ca unii plamadesc din rugina, tancuri. Si mai sunt unii care cred ca un fier vechi inbinat cu propria pasiune si multa, multa munca vor trece vreodata acea linie ... pe care o trecem toti cei ce credem in ceva mai mult decat elementul care ne diferentiaza in viata reala dar ne face intotdeuna obozabili si egali aici, banul! Pregatesc o poveste frumoasa, dar nu e gata si de aia nu o pun inca aici. Poate ai si tu de spus o poveste ...Sau poate ca nu ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... si totusi...vorbim de bani sau de pasiune? Ionut, acesta-i cel mai bun raspuns la titlul topicului. Eu pot avea una sau doua povesti, care nu vor putea impresiona decat prin banii investiti. Cand povestesc ca am dat pe un set de jante cat dau alti colegi pe o masina, chiar nu ma simt bine si nu intamplator am dat exemplul luat de pe forum cu amortizorul de directie, iar cand ajungem sa masuram pasiunea in bani, nu mai vorbim de pasiune, vorbim vorbe. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 (editat) Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Pai, povestea pensionarului... In 2002, primul Pajero - actual donator- (varza completa), vreo 2000 $. In Dec 2007, al doilea Pajero, adus din Austria, boboc la 146.000 km. cu tot cu adus si actele la RAR pt recarosare- 2200 E. Apoi, urmeaza "subtirelul": - In 2007 Schimbat o gramada de piese cu altele noi, fluide, intretinere obisnuita, o vopsea, etc - 1000 E -Troliu + placa + recovery kit - vreo 500 E (am prins oferta):banana -Body lift - 150 E -Suspensie spate schimbata complet cu alte foi mai lungi cu 10 cm si alti cercei mai lungi - 100 E - Jante taiate + intoarse + vopsite + echilibrate - 100 E -Tapiterie interior piele neagra - 300 E - Statie + antena - 200 E -Bara fata + spate facute heavy duty - 200 E -Chiulasa aproape noua (88.000 km), verificata cu plan si scaune supape - 200 E - Schimbat CV+CT cu una de 2.5 tD, plus modificari - 150 E -In 2010 alta revizie capitala cu piese noi + o noua vopsea ca albastrul metalizat nu-mi mai placea - 700 E -Acum urmeaza o alta vopsire a masinii ca nu-mi place asta camuflata cum mi-a iesit. Vreau sa o fac albastru inchis, mat. Cost, cam 300 E. -Cu siguranta mai sunt multe de adaugat, cum ar fi un mp3 player, inchidere centralizata, boost meter, electro-ventilator la radiator, protectii triple, proiectoare, mici upgradari... dar nu le punem pe cantar. La toate astea, nu e adaugat nimic legat de manopera. Am facut-o personal, singur, cu "manutele astea doua" :ha:. Sa estimez si aici un pret... nu-s pretentios, dar daca m-ar pune cineva sa fac aceleasi lucruri la un Pajero identic, fara cel putin 2000 E numai manopera, nu cred ca ma bag. Costuri pana acuma: vreo 8.000 E, fara nici o manopera. Pret de vanzare, echipat, cu tot cu piesele de la donator: 3.000 si umpic... Ce face pasiunea asta.... Mai bine ma faceam pescar :grin: LE: Mi-am adus aminte de o chestie misto... A mea se uita urat la mine ca vreau sa-mi iau gume (am gasit noi, pe la 250 E setul), din banii care oricum momentan nu-i am. Se enerveaza grozav ca am bani de tigari, motorina si piese de bagat in masina, dar nu am bani sa mergem in concediu undeva mai departe... Eu ce sa mai inteleg ? Ca o insel cu masina ? :ha: . De fapt, daca as fi avut o amanta, cred ca as fi iesit cu mult mai ieftin..... Insa placerea cu siguranta nu ar fi fost la fel :banana . Daca vand Pajerosul, imi iau o civila, iar restul ii bag in imeseu, sa-l fa de concurs. Am promis ca mai mult de 2000 E nu bag.... Nici eu nu ma cred cand zic asta :grin: Editat Februarie 12, 2011 de Klez OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Nu stiu daca este relevant cat "costa" o masina, ca sa-ti poti realiza pasiunea, datorita ei...eu, unul, m-am simtit extraordinar si intr-un IMS de 50 de millioane lei vechi...este evident ca, daca ai bani, poti sa-ti faci ce masina vrea cardanul tau...mai vinzi, lejer, un teren in preajma Bucurestiului si, tusti, iti iei un HDJ80.... Ce vreau sa spun este ca, nu trebuie sa ne batem pe piept cu ce sume bagam in aceasta pasiune a noastra...apar, astfel, tot felul de "offroadelisti" care, daca au bagat mii de euro-n masini, se simt indreptatiti, si chiar cer, sa li se recunoasca si oaresce valoare...Drept urmare, afirm cu tarie ca, valoarea umana a fiecaruia dintre noi , primeaza si...ar trebui sa conteze, in fata oricarui ban bagat intr-un fier... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Nu citeste nimeni titlul pina la capat? :old Sau va este frica sa priviti realitatea in ochi?:ang2 Deci, am vazut cita pasiune si bani s-au investit; la o eventuala vinzare (teoretic bineinteles:grin:), cam ce va imaginati ca aduce "fieru`"? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... trebuia sa prinzi raspunsul pana acum ... ca orice om care are o pasiune raspunsul e universal - cat a costat masina mea pana acum? -MULT (aici in functie de valoarea veniturilor fiecaruia ) -cat cred ca valoreaza ea acum? -MULT MAI MULT DECAT SUMA INVESTITA - cat ati primi pe ea la vanzare? -PUTIN ,MULT PREA PUTIN si cu asta cred ca eu personal am raspuns la titlu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Ce spui tu, Semaca, e alta discutie: pana unde merge pasiunea si cat poate sa dureze hobby-ul, ....iar aia cu calitatea omului e foarte tare! Vad aici pe forum aparitii spectaculoase, functie de varsta si de starea materiala de moment. Dispar odata cu prima casatorie sau primul copil. Nu inteleg daca discutia priveste masinile care pot circula in regula pe drumuri publice, caz in care costurile de intretinere sunt altele. Sa revin on topic= rasucit cutitu-n rana(ce mi-ar trebui banii aia acum). Samurai '97 1,3 ,euro2 http://img151.imageshack.us/img151/2835/prezentarei.jpg Pret la cumparare+transport 2800 Reparatii(tinichigerie-mecanica) 1000 Inmatriculare 600 Accesorii: suspensie OME,cauciucuri MT,MRL,troliu T-max,bare=2300 Total= 7000 Cred ca as putea lua pe ea la jumate daca iesim din recesiune sau daca apar legi de restrictionare a importurilor de masini vechi. Costurile de intretinere, Inspectia periodica,mi-au scapat de sub control. Vreau sa mentionez ca forumul asta m-a inspirat sa investesc cat mai putin posibil.Multumesc, da nu spun cui,stiu ei, pentru sfaturi si solutii gratis. ps: sper ca topicul asta nu va fi sursa de inspiratie pentru hotii de masini:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate