Lipoveanu Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... din experienta mea , va spun clar ca prin vanzare iesiti la jumatate din ce sa bagat in ele ... poate sub jumatate caci nu am apucat sa pun blokante pe nici una ....am pregatit ( ca ptr sufletul meu , nicidecum ptr poze sau sa impresioneze pe cineva , nu am avut liniste pana nu mi-au iesit toate cum vroiam ) si vandut 2 masini , ambele vandute din motive financiare ... dar cum imi place sa spun mereu ( consolandu-ma ) sunt altii care dau pe un timbru 50.000 euro sau pe un tablou juma de milion .... deja ma simt ca o furnica .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... @Patrolator :g Oare de ce ne e frica sa vorbim ... nu inteleg ...:uameni @Semaca Calitatea omului ... Io cand ma gandesc la Semaca ...il vad in masina aia verde, ochioasa, cu coviltir si cu tabla aia neagra pe spate "SEMACA". :grin: Doctore ... tu nu ai nici o poveste de spus? :grin: Povestea mea simplificata (caci unii se grabesc sa o afle) suna asa: Sunt la al cincilea proiect. Pret de achizitie - 6000 euro Transport ~ 500 euro Inmatriculare ~ 800 euro Reparatii mecanice ~ 3000 euro Upgrade ~ 1000 euro (pana acum) ...si inca nu m-am apucat serios de ea ptr ca nu stiu daca imi doresc o masina modificata sau una restaurata (cat mai aproape de original) Masina cred ca valoreaza undeva pe langa 8-9.000. La acest moment cel putin ptr mine masina e un un fel de "my precious" ...nepretuita! In fiecare fier am pus suflet. Si intodeauna la vanzare am cautat nu neaparat sa recuperez cat mai mult din investitie ci sa ajunga masina pe mana cui trebuie. 3 proiecte din cele 5 sunt inca "alive" si munca mea o vad dusa mai departe ceea ce nu poate decat sa ma bucure (exista de forum)! Sunt fericit si in acelasi timp multumit ori de cate ori vad un fosta achizitie care "creste" pe zi ce trece. Acum cred ca acest ultimul proiect mi-a cazut "cu tronc" si este exact ceea ce cautam. Astept sa vina primavara sa o surubaresc bucata cu bucata. Cand am ales o masina nu m-a interesat pretul ...am fost de fiecare data ghidat dupa imboldul ... "ma urc in ea si devin una cu fierul". Adica asa cum spuneam la inceput ...la sfaturi la cumparare ... a venit acel feeling care s-ar descrie asa: "Eu sunt the one, ia-ma acasa!". consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian roki Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... nu conteaza costul .conteaza satisfactia sufleteasca ca faci ceva ce iti place si te simti bine.ca eu am bagat atat si eu atat fiecare dupa punga lui azi un pic maine mai mult ca doar nu toti sant neamuri cu tiriac sau cu becali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... nu conteaza costul .conteaza satisfactia sufleteasca ca faci ceva ce iti place si te simti bine.ca eu am bagat atat si eu atat fiecare dupa punga lui azi un pic maine mai mult ca doar nu toti sant neamuri cu tiriac sau cu becali ALOOO domnuuuu....cine esti?.....BUNA ZIUA CLUB.....asa se spune pe la noi ....iar in acest topic se discuta despre masini personale si pret ....:grin: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... deci pana la urma...pasiunea se masoara in banii investiti in masina....nu stiam asta sa inteleg din tot ce scrie aici ca daca nu bagi bani in masina....nu esti pasionat? una e sa faci aproape tot la masina cu mana ta....si altceva este sa platesti pe altul sa faca..... topicul acesta nu va reusi sa scoata cu adevarat pasiunea....cu doar costurile....si cam atat ps....indiferent de banii bagati intr-o masina.....acea investitie nu va fi recuperata niciodata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Poate ca o parte din post-ul meu o sa fie putin off topic dar vreau sa-mi exprim si eu parerea. "Niciodata" o pasiune nu se poate masura in bani ci doar in satisfactia pe care ea ti-o aduce. Pe acest forum suntem inscrisi tot felul de oameni, cu profesii diferite, cu preocupari diferite, cu educatii diferite si cu posibilitati financiare diferite. Dar ceea ce avem toti in comun si ceea ce ne-a adus pe toti impreuna este "pasiunea" pentru offroad si masini 4x4. Masinile fiecaruia dintre noi si modificarile facute la ele se pot cuantifica in bani dar pasiunea si dragostea pentru offroad si masini 4x4, nu. Referitor la bani, conteaza foarte mult si scopul pentru care se modifica fiecare masina. Am vazut in post-urile anterioare masini preparate pentru competitie care au costat 40.000 EURO si masini preparate pentru drumetii si iesiri prietenesti care au costat 3-4000 EURO. Consider acest topic util mai ales pentru cei noi care pot sa-si faca o idee realista despre cat i-ar costa modificarea unei masini in functie de scopul in care-si propun sa o foloseasca. Revenind la masina mea si la topic: Achizitie masina: 8000 EURO (inmatriculata in RO) Modificari actuale (set jenti si anvelope MT, GPS Garmin, statie): 1500 EURO Modificari ce se vor finaliza pana 1 iunie (body lift 2", jenti et-, anvelope simex, terratrip, troliu): 2000 EURO. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: Cat a costat pana acum masina mea si cat cred ca valoreaza ... Se poate inchide, multumesc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate