Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romania, te iubesc!!

mirciulica

Postări Recomandate

Scriu aici, cu rugamintea catre moderatori sa stearga topicul daca deranjeaza. Dar nu stiu la ce sa ma astept si orice sfat este binevenit.

Povestea sta asa, de ceva vreme stau la ai mei, nu departe de Buc, bun ca la tara exista si o crasma, d-aia gen supermarket, de unde ma aprovizionez cu tigari.

Bun, de ceva vreme este un Garcea p-ci, sef de post pe nu stiu unde, vine si-si face monetarul la crasma.( a mai fost in discutie )

Astazi, in cursul orei 11, am fost la asa zisul supermaket, unde am dat de acest individ, destul de ametit care era destul de acid cu toata lumea de pe acolo.

In sfarsit, mi-am luat tigarile si am incercat sa plec, cand acest avorton al societatii tocmai ii aplica unui copil de 5 ani o mare palma, dar palma fratilor, i-a zburat caciula din cap si a cazut jos, lovindu-se cu capul de un colt de scaun apoi de beton. Pe moment nu s-a miscat. Am incremenit, si eu si restul romanilor din crasma. L-am ridicat, era inert, l-am asezat pe un scaun si a inceput sa-si revina. Am incercat sa-i dau mai multa atentie dar, nu am fost lasat de bou, care m-a tras de langa el, " ca n-are mah nimic, da-i drumu acasa, ce plm te bagi?" mentionez ca sunt o persoana calma si primesc 2 palme si 3 pumni pana sa actionez, Ei bine ...nu am mai putut sa ma abtin, l-am atins si l-am atins bine mai ales dupa ce a incercat sa-mi dea o palma. nu m-am putut controla pana nu m-au ridicat oamenii care erau acolo si va zic sincer ca nu ma recunosc.

Crasmarita a sunat la 112, a venit doar o salvare, l-a ingrijit pe copil si cam atat. Politia nu s-a sinchisit sa vina.....inca, vorba aia e duminica.

Copilul venise sa ceara o tigare pentru bunicasu, si culmea, nu se adresase lui.

Cretinul in speta a fost condus acasa de 2 sateni, l-au dus putin cu forta, dar l-au dus.

La adresa lui cica ar mai fi cateva plangeri pe diferite teme, abuz in serviciu, violenta etc

Intrebarea mea, la ce dracu sa ma astept acum din partea lui??

Martori am vre-o 4 ...care au vazut clar ce s-a intamplat, plus inca vre-o 5 care au ceva plangeri la adresa lui. Copilul are o rana destul de adanca la cap din cauza coltului de scaun si vreau sa merg maine cu el sa scoatem un certificat medical.

Eu am mai avut o problema veche cu politisti, dar de circulatie, l-am calcat pe unu.( am mai povestit pe forum ). Se poate sa fie luata in calcul si intamplarea asta in asa fel inca sa mi se complice situatia?

Multumesc anticipat tuturor care-mi vor da un sfat.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Romania, te iubesc!!

stai calm

ai actionat corect si fapta ta nu este sanctionata de legea penala

procroul...daca ajunge la el, va constata asta, si daca nu, atunci judecatorul o va face

sa ai datele martorilor si sa ii folosesti pe toti in faza de cercetare...daca se ajunge acolo, dar pe unul sau 2 sa nu ii spui decat la procuror

CAUZELE CARE ÎNLĂTURĂ CARACTERUL PENAL AL FAPTEI

ART. 44 Legitima apărare

(1) Nu constituie infracţiune fapta prevăzută de legea penală, săvârşită în stare

de legitimă apărare.

(2) Este în stare de legitimă apărare acela care săvârşeşte fapta pentru a

înlătura un atac material, direct, imediat şi injust, îndreptat împotriva sa, a altuia

sau împotriva unui interes obştesc, şi care pune în pericol grav persoana sau

drepturile celui atacat ori interesul obştesc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Eu zic sa fugi repede sa scoti un certificat medico-legal si sa faci o plangere la adresa jigodiei pana nu face el la adresa ta, mai ales ca ai si martori. Sotia mea lucreaza la INML si daca te hotarasti sa te duci maine acolo, impreuna cu copilul si ai nevoie de ajutor suna-ma la 0762.75.92.97. Certificatul medico-legal costa in jur de 40 RON. Sa ne tii la curent.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Eu zic sa fugi repede sa scoti un certificat medico-legal si sa faci o plangere la adresa jigodiei pana nu face el la adresa ta, mai ales ca ai si martori. Sotia mea lucreaza la INML si daca te hotarasti sa te duci maine acolo, impreuna cu copilul si ai nevoie de ajutor suna-ma la 0762.75.92.97. Certificatul medico-legal costa in jur de 40 RON. Sa ne tii la curent.

Am memorat numarul, multumesc, am o cunostinta care ma poate ajuta, dar ...pe cine te mai poti baza in ziua de azi, daca e ceva am sa te sun.

Multam inca odata.

Later adit: Multam Nene Soimu, suna bine si incurajator. Maine trec pe la un avocat.

off, tremura carnea pe mine de nervi...

Link spre comentariu

Va salut,

Ieri, am mers la politie cu bunicul copilului, copilul si eu. Eu am completat o declaratie, bunicul o plangere.

Avem si certificat medico-legal.

Astazi in jurul orei 16:00, avortonul, a fost ridicat de acasa ( unde isi exercita orele de program) cu mandat de arestare preventiva cu retinere pentru 29 zile sub acuzatia de facilitarea traficului de combustibil, complicitate, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si mai multe( nu le mai stiu).

Tot astazi, au mai fost completate inca 3 plangeri si maine urmeaza a mai fi adresate inca 8 plangeri ( 1 din ele, se pare ca este pt viol ).

Sper din tot sufletul sa se faca dreptate pentru toate acuzatiile care i se aduc.

Mi se urca sangele-n cap numai cand ma gandesc la el.

Asadar, multumesc pentru sfaturile primite si ajutorul acordat.

Rog un moderator sa inchida acest topic.

Link spre comentariu

:banana:banana:banana

sa stii ca ma bucur ca mai aud si asemnea actini

sincer, desi stiu in adancul sufletului ca e doar o perdea care brusc a inceput sa fluture, imi pare totusi ca se mai face ceva impotriva infractorior "cu spate"

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare