Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum as putea sa inmatriculez Patrolul asta?

ADP246

Postări Recomandate

Buna!

Ma adresez voua tuturor colegilor de forum,deoarece as vrea sa achizitionez masina de mai jos si nu stiu care ar fi taxele aferente inmatricularii in Ro!

De la inceput vreau sa spun ca masina nu va face km multi,e doar pt max o luna/an si numai pt trasee offroad,drumetii,expeditii,etc(masina de vacanta pe munte si balaceala:ha:)

Eventual alte alternative de inmatriculare+costuri!

Va multumesc anticipat!

Asta este masina!

http://fr.autoscout24.be/Details.aspx?id=190168820

Capture.JPG.2e0d348d199dcd9962b3ebdf783d83f5.JPG

Editat de Astral

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cum as putea sa inmatriculez Patrolul asta?

In Romania n-ai cum sa o inmatriculezi daca muncesti pentru bani.

Varianta omeneasca e BG. Poti sa iei legatura cu @asfalttango si dezvolti cu el subiectul :grin:.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Salut.

In Romania poti lua de 3 ori numere provizorii cate o luna. In primii trei ani ...costurile ar fi mici ... cateva sute de RON.

Ai varianta de numere provizorii din F (nu stiu care este exact procedura)

A treia varianta: sa o ti inmatriculata definitiv pe F sau alta tara din CE (nu stiu care sunt costurile)

Ultima varianta: poti inmatricula pe BG. Inmatricularea te costa undeva intre 500-600 euro iar mentinerea ei inmatriculata undeva la 200/250 euro / an (inclus asigurare cu carte verde, ITP si impozit)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pana la coada,nu pot sa cred,dar cea mai buna varianta ar fi BG!

Sa o tin inmatriculata aici(Be)m-ar costa enorm;doar prima taxa de inmatriculare+taxe ar fi cca 2500e,plus asigurarea care n-ar fi o pb,insa trebuie adusa anual la inspectia tehnica:ang3

Cred ca am sa i-au legatura curand cu colegul recomandat mai sus!

ce tara...:uameni

ne-au 'luat' bulgarii,urmeaza albanezii;pff

Si apropos...ce parere aveti despre masina,motorizare etc?sunt fiabile in teren?ce ziceti de intretinere?

O i-au la vreo 3000 sigur+ceva roti!

Editat de ADP246

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

imi pare dubioasa puterea declarata a masinii, adica 96kw.Y61/2,8TDi are aceasta putere. Y60 are numai 85 kw. Oare omul nu stie ce vinde?

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Si consumurile sint declarate aiurea . Probabil e o greseala .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Nu stiu ce sa zic despre performantele masinii;ideea este ca si eu am cont pe site-ul respectiv;am vandut si cumparat de acolo;

ti se da un formular de completat si variante,in cazul in care nu sti ce masina ai;acuma eu de unde sa stiu ce poate masina respectiva?

are oricum certificat de inmatriculare si o sa-mi fie clar;

poate le-a 'umflat' el:ha:

oricum dupa un 'randez-vous' voi sti sigur;mie mi-a placut masina,iar la pret pica vreo 500;

nu stiu ce sa fac cu inmatricularea,inca...

o i-au de la coada la cap(adica pun raul inainte!):ha:

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Nu stiu ce sa zic despre performantele masinii;ideea este ca si eu am cont pe site-ul respectiv;am vandut si cumparat de acolo;

ti se da un formular de completat si variante,in cazul in care nu sti ce masina ai;acuma eu de unde sa stiu ce poate masina respectiva?

are oricum certificat de inmatriculare si o sa-mi fie clar;

poate le-a 'umflat' el:ha:

oricum dupa un 'randez-vous' voi sti sigur;mie mi-a placut masina,iar la pret pica vreo 500;

nu stiu ce sa fac cu inmatricularea,inca...

o i-au de la coada la cap(adica pun raul inainte!):ha:

Am vazut masinuta azi,(dinnou);necesita cateva interventii pe ici pe colo,ceva rugina pe la aripi,bare,jante,etc;

Nici o pb,se rezolva...in Ro:grin:

o trimit acasa pe platforma si in vara cand am vacanta o inmatriculez cumva;pana atunci am timp de gandire;

Nu a picat la intelegere cum ma asteptam,insa pt cativa centi nu o sa ma cert cu 'nenea' ,care tinea sus si tare ca mai are clienti si ca masina e ''en condition exceptionelle!''(si rugina la fel)infine nu dezvolt asta aici;am dat avans si luni o ridic;mai sfatuiti-ma ce sa fac cu inmtriculatul asta ca ma dau de ceasu mortii:ha:

daca nu am incotro o las pe nr de Be,si in fiecare an vin si-i fac "ITP-ul" aici;insa restul taxelor ma va omora!

Pe Bg,nu prea am incredere si cred ca implica drumuri acolo,etc;ori numai asta nu as face in concediu,crede-ti-ma!

Editat de ADP246

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Mergi linistit pe BG. Important e sa mergi cu cineva care a mai fost sau care are si el la randul lui masina pe BG.

Bulgarii sunt mai corecti ca romanii :wink:.

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Mergi linistit pe BG. Important e sa mergi cu cineva care a mai fost sau care are si el la randul lui masina pe BG.

Bulgarii sunt mai corecti ca romanii :wink:.

Nu pot sa cred...

Si in afara sunt mai bine vazuti(bulgarii),dar nu credeam una ca asta...

ne dezavantajeaza faptul ca suntem asociati cu tiganii(dar asta e alta discutie)

Am un client bulgar cu acte aici ;mi-a propus sa o inmatriculeze si sa o duca el/readuca in Be,sa-l platesc dupa ce-mi aduce masina,dar sincer,nu am avut incredere...

Nici acuma nu am,insa dupa ce ziceti voi aici...

Cerea 1000 cu tot cu transport;ce ziceti?

dar trebuie sa-i fac imputernicire,sau sa fac actul de vanzare-cumparare pe el;

are toata familia aici si e de peste 10 ani aici;sta langa parintii mei in Bruxelles;pare serios;il stiu de multa vreme,dar tot am dubii:ha:

Familia i ramane aici pe perioada inmatricularii;cred ca pot sa ma risc:grin:

Editat de ADP246

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Pe bulgarul tau nu-l cunosc, dar procedura e simpla. El se intoarce cu masina si procura pe care sunteti trecut el, tu si cine mai vrei tu. Mai faci cu el un contract de vanzare-cumparare si ai terminat cu grijile.

Daca te certi cu el si vine sa-ti ia masina, ii dai peste bot cu contractul de vanzare. Daca te intreaba cineva a cui e masina cand circuli cu ea, scoti procura si spui ca e a bulgarului care iti e prieten si care ti-a imprumutat-o sa te plimbi. Ca sa nu fii suspect de furt, prietenul tau bulgar ti-a facut si procura. Esti acoperit 100%.

In locul tau eu as proceda altfel. L-as ruga pe bulgar sa lase masina in RO la intoarcerea sa in BE. Am inteles ca in RO vrei sa folosesti masina :wink:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Pe bulgarul tau nu-l cunosc, dar procedura e simpla. El se intoarce cu masina si procura pe care sunteti trecut el, tu si cine mai vrei tu. Mai faci cu el un contract de vanzare-cumparare si ai terminat cu grijile.

Daca te certi cu el si vine sa-ti ia masina, ii dai peste bot cu contractul de vanzare. Daca te intreaba cineva a cui e masina cand circuli cu ea, scoti procura si spui ca e a bulgarului care iti e prieten si care ti-a imprumutat-o sa te plimbi. Ca sa nu fii suspect de furt, prietenul tau bulgar ti-a facut si procura. Esti acoperit 100%.

In locul tau eu as proceda altfel. L-as ruga pe bulgar sa lase masina in RO la intoarcerea sa in BE. Am inteles ca in RO vrei sa folosesti masina :wink:

Acuma m-am lamurit si eu!

Merci de explicatiile oferite;este relativ simplu;

Ma intalnesc curand cu el si vad ce rezolv;

Masina mi-o trebuie in Ro,dar el cu ce se intoarce?avion?posibil sa ma pulseze cu ceva;vad eu ce fac!

Merci inca odata:h5

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Am fost ieri la masina,sa vad ce a facut proprietarul cu ea,trebuia sa treaca controlul tehnic,apoi sa o i-au in custodie!

Dar nu a trecut (bineinteles)controlul tehnic datorita petelor de ulei de la diferentiale,gazele nu au iesit,rugina la praguri,scurgerede ulei la diferentiale,nu stiu ce scut are lipsa,ceva articulatie pe fata e nasoala,dar marea nenorocire este ca nu are 'carr-pass'!adica documentul care confirma nr de Km!s-a pierdut!

Pt asta trebuie asteptat cca 90 de zile lucratoare,dupa care se mai trece odata controlul!

Si carr-pass-ul il cer ei de la inspectie,la Nissan,apoi te suna ca oti veni din nou!

Ti se inmaneaza un act cu care poti circula pe o periada limitata (90 zile max),dar nu poti iesi cu ea din tara.

Intre timp,nu ai altceva de facut decat sa-ti pui masina la punct ca sa treci controlul!(faza cu spaga nu tine);

Acuma,eu ieri trebuia sa i-au masina dupa ce trece controlul;

Am dat un avans care trebuie sa reprezinte 10% din valoarea masinii(facut acte legal pt avans),urmand sa rez tipul totul pana la acte;

Intrebarea mea este acuma:marita sa astept atata timp sa o i-au?

sau la banii astia gasesc ua buna in Ro,gata inmatriculata?

Am vb cu bulgaru si a zis ca vb cand vede masina :))

Numai bine!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Pe bulgari ii intereseaza seriile... sa se vada bine.

Daca tot n-a trecut inspectia, poate mai lasa ceva la pret :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Pe bulgari ii intereseaza seriile... sa se vada bine.

Daca tot n-a trecut inspectia, poate mai lasa ceva la pret :grin:

Mi-a propus varianta de a o repara eu,respectiv sa trec eu controlul,si o lasa la 3000+ ceva roti de iarna,dar nu grozave;

Il mai las o vreme si sar la cap la 2500:ha:,daca nu sa o faca el,oricum va cheltui mai mult aici sa o faca ;)

Daca accepta bine,daca nu,ma orientez spre alta,ca si asa mi-a spart capu' nevasta-mea cu masina asta+drumuri facute aiurea:ha:

O sa-l sun zilele astea sa-i zic,ca nu ma intereseaza si ca vreau avansul inapoi;apoi incep 'negocierile':ha:

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Cand deschideti un topic, cand cereti un sfat , o informatie, incercati sa va ganditi ca poate vor folosi si altora informatiile respective.........

ADP246.....ai sters link-ul din primul post........pune-te in situatia unui user care vede prima oara acest topic si care, intamplator, cauta niste informatii despre inmatriculari.......poate el sa mai inteleaga ceva daca ii lipseste link-ul cu masina ca sa vada daca ii ajuta informatiile de aici ?

Suntem pe un forum : dam si primim informatii !!!

Nu doar cerem si cand ne rezolvam problema, "dupa noi potopu`"..........

Link spre comentariu

Cand deschideti un topic, cand cereti un sfat , o informatie, incercati sa va ganditi ca poate vor folosi si altora informatiile respective.........

ADP246.....ai sters link-ul din primul post........pune-te in situatia unui user care vede prima oara acest topic si care, intamplator, cauta niste informatii despre inmatriculari.......poate el sa mai inteleaga ceva daca ii lipseste link-ul cu masina ca sa vada daca ii ajuta informatiile de aici ?

Suntem pe un forum : dam si primim informatii !!!

Nu doar cerem si cand ne rezolvam problema, "dupa noi potopu`"..........

:p

S-a rezolvat! ;)

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Am pozat anuntul, ca in cazul in care dispare, sa stim despre ce era vorba.....:h5

Mare 'figura' esti;:grin:

In momentul stergerii link-ului imi era frica sa nu mi-l 'sufle' vreunu :)))

Merci,pentru poza,oricum :)

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare