Flow Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Anul acesta impreuna cu minunatul coleg Lupu :brne am hotarat sa participam cu o masina (cel mai probabil pajero) cel putin la o etapa de rally raid in minunata noastra tara, fara prea multa pricepere dar cu dorinta de gaz maxim si cu promisiunea de spectacol pe masura :grin:, si asa zice lumea pe aici pe forum ca pajero e masina de rally nu de off road. In ton cu ideea asta intreb pe cei mai experimentati in acest domeniu care evident sunt mai in termen cu calendarul competitional (daca exista vreunul) daca avem vreo sansa sa participam anul asta la vreo etapa la o categorie de debutanti (sau ceva de genul unde evident ne incadram) ?...?...? Sau ne am trezit cand acest sport a murit la noi? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Cum pana pe data de 15 februarie trebuia definitivat calendarul competitional la nivel FRAS http://2010.fras.ro/component/content/article/164-stiri-proaspete/792-calendarul-final-2011 eu nu regasesc nimic dpdv rally raid. Deci... poate in alte tari. S-au poate organizeaza altii la noi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Din cate stiu eu Rally Raid-ul nostru se desfasoara, daca se desfasoara, sub palaria FIA-ACR-FRAK. Deci, ar putea fi ceva pe ACR.ro, da' eu n-am gasit hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Anul acesta impreuna cu minunatul coleg Lupu :brne am hotarat sa participam cu o masina (cel mai probabil pajero) cel putin la o etapa de rally raid in minunata noastra tara, fara prea multa pricepere dar cu dorinta de gaz maxim si cu promisiunea de spectacol pe masura :grin:, si asa zice lumea pe aici pe forum ca pajero e masina de rally nu de off road. In ton cu ideea asta intreb pe cei mai experimentati in acest domeniu care evident sunt mai in termen cu calendarul competitional (daca exista vreunul) daca avem vreo sansa sa participam anul asta la vreo etapa la o categorie de debutanti (sau ceva de genul unde evident ne incadram) ?...?...? Sau ne am trezit cand acest sport a murit la noi? Noi avem in pregatire 2 masine..... speram se ne dam in Romania. de ce am auzit cel putin 2 concursuri ar trebui sa se faca in 2011 vb cu Mleo brasov si cu organizator Drachones rallyraid. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Pai daca aflii ceva de o etapa am sa te rog sa postezi si aici detalii. Multumesc anticipat. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Se va tine 99% 3 etape: Timisoara , Brasov si Transcarpaticul dar rallyraid alearga sub egida FRM nu s-a intrunit min de etape si sustinatori ca sa se constiuie intr-o comisie de TOT TEREN pe modelul CNOR-ui asa a ramas sa concureze langa moto 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Se va tine 99% 3 etape: Timisoara , Brasov si Transcarpaticul dar rallyraid alearga sub egida FRM nu s-a intrunit min de etape si sustinatori ca sa se constiuie intr-o comisie de TOT TEREN pe modelul CNOR-ui asa a ramas sa concureze langa moto ????????? Timisoara ?? ???? Brasov ?? cine organizeaza la Brasov? e vorba de RR auto sau moto ? Rally Raid NU alearga sub egida FRM, decat ramura moto, la cursele care au aceasta componenta. FRM nu poate asigura LEGALITATEA unei curse auto, fie ca e parte sau nu intr-un campionat national. Sint doar discutii de forum. Adevarul e simplu: -ca in orice sport, au fost uni sustinatori care "au cotizat" cu bani si au organizat curse (bine sau rau...alta discutie). Au fost participanti, dintre care unii au venit, si-au facut placerea si au plecat acasa, altii au venit si au carcotit (atat cat cineva i-a mai bagat in seama). -Sustinatorii nu mai au sau nu mai vor sa bage bani, anul acesta. Personal (ca fost organizator) stiu asa: -exista un grup de initiativa pe linga FRAS (nu comisie, ca aceasta ar fi trebuit aleasa). -se va face o cupa la Predeal prin mai, cu ocazia zilelor orasului (auto cu FRAS, moto cu FRM) -deocamdata, nu putem discuta despre Dracula Raid. Daca va fi, va fi prin toamna. -Transcarpatic probabil se va tine. despre altceva nu stim. E un sport scump.Si conditiile de inscriere, organizare..etc...mai restrictive.Nu se inghesuie lumea. E un teatru fara actori. Asta e. Deocamdata. Vom vedea ce va mai fi.Deocamdata e ceata. E legat doar de oameni si de bani. Personal, intentionez sa-mi termin masina, pina in primavara. restul.....zvonuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? http://www.rallyalbania.org/ra_11/en/k_home_en.html http://www.balkanoffroad.com/ foarte aproape de noi si la bani decenti. Kess si Alex Toyota au fost la raliul bulgarilor si au numai cuvinte de lauda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? http://www.rallyalbania.org/ra_11/en/k_home_en.html http://www.balkanoffroad.com/ foarte aproape de noi si la bani decenti. Kess si Alex Toyota au fost la raliul bulgarilor si au numai cuvinte de lauda exact. totul a fost la superlativ atat la bulgari cat si la greci hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Asa cum bine se stie atitudinea FRM si a subcomisiei FRM a distrus rallyraid-ul in Romania. Asa ca inca de anul trecut majoritatea organizatorilor si principalii sponsori s-au retras. De asemenea atitudinea infecta a unora a reusit sa indeparteze si bruma de entuziasti ce ar fi batut la portile acestui frumos sport. De aceea, (si acum vorbesc numai in numele meu) in 2010 am preferat ca in loc sa bag banii in organizarea Trofeului Dobrogei si sa "ajut" si pe altul sa-si faca o cursa, sa-mi acord mie personal "pe persoana fizica" suma necesara expeditiei solitare moto pana la Magadan, descoperind astfel ca-mi pot chetui banii si singur, in propria satisfactie. Astfel am scutut FRM in a-mi arata cum se f.ut aproape 20.000 euro pe an spre gloria lor si paguba mea. In plus am constatat ca pot merge cu motocicleta macar......17.000 km dintr-o bucata. Dintre care 5.000 in conditii de macadam, drum forestier, tundra si alte chestii siberiene. Nu-i asa ca am iesit mai fain decat sa umflu statuia gonflabila al FRM-ului? Si mai vrem rallyraid ! LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Asa cum bine se stie atitudinea FRM si a subcomisiei FRM a distrus rallyraid-ul in Romania. Asa ca inca de anul trecut majoritatea organizatorilor si principalii sponsori s-au retras. De asemenea atitudinea infecta a unora a reusit sa indeparteze si bruma de entuziasti ce ar fi batut la portile acestui frumos sport. ! va salut , Suntem putini cei care ne strangem din cand in cand la vreo cursa (eu am fost la moto, ca sa nu exista confuzii ) . Totusi anul asta am observat o revigorare a fenomenului moto in detrimentul auto .. cei drept e mult, mult mai costisitor la auto . din cate stiu va mai fi la inceputul lui octombrie o cursa in zona Covasna sub egida FRM organizata de Victor Pop ( www.clubultranscarpatic.ro) , cei de la auto (in cazul in care FRAS nu este implicat) pot veni la categoria PROMO fara probleme. din cate stiu Maurizio a fost la Predeal ( sper sa nu gresesc ) problema e de multe ori ca cei care sunt interesati de asfel de competitii nu au informatiile necesare referitoare la datele de desfasurare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 (editat) Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Salutare, cred ca trebuie reconoscut ca Pop este uno dintre putini ca are curaj sa mai incerce ceva cu Rally Raid in Romania.... stiu ca mai are un concurs in septembrie in zona Brasov, eu merg cu 1/2 masine. chiar daca problema sunt bani.... am vazut ca se straduieste sa faca ceva si cred ca merita sa mergem... anunl viitor am idea sa concretizez ce am vrut sa fac anul acesta si din lipsa banilor ( hoti mau furat tot) nu am putut... un corcurs gen Baja cu o singura etapa de aprox 400 km. mar placea sa reusim sa facem un campionat RR in Ro. speram si nu ne lasam! ESTOTE PARATI! 0785 366599 Editat August 30, 2011 de maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? sper sa nu fiu offtopic : (probabil) ultima sansa pe 2011 Baja Transilvania 30.09.2011 - 02.10.2011 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? sper sa nu fiu offtopic : (probabil) ultima sansa pe 2011 Baja Transilvania 30.09.2011 - 02.10.2011 . Am fost informat de organizator ca a fost decalata data de desfasurare e vorba de WE urmator 7- 9 octombrie . Am sa creez un topic nou pt cei interesati . va astept acolo ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Am creat topicul, dar a fost sters .. daca nici in rubrica alocata nu se pot posta astfel de lucruri , atunci unde? Astept inca un raspuns de la moderator.. Poate-l creeaza altcineva cu drepturi mai multe .. sau poate ca nu se doresc sanse pt rally-raid.. de ce? nu stiu .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Salut, RR nu prea este urmarit in Romania dar............... o sa revenim si noi!!! toata lumea viseaze la Dakar ... noi incercam ceva!! sper ca ne vedem la concursuri urmatoare. tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Am creat topicul, dar a fost sters .. daca nici in rubrica alocata nu se pot posta astfel de lucruri , atunci unde? Astept inca un raspuns de la moderator.. Poate-l creeaza altcineva cu drepturi mai multe .. sau poate ca nu se doresc sanse pt rally-raid.. de ce? nu stiu .. Eu am sters respectivul topic din mai multe motive. 1. Promovarea unui eveniment pe acest forum se face numai cu aprobarea conducerii lui. Nu am primit nici o solicitare in acest sens. Solicitarea trebuie facuta de organizator sau un reprezentant oficial al acestuia. 2. Nu stim cine esti, ce legatura ai cu rally raid-ul din Romania si in ce calitate incepi ca sa promovezi un eveniment. Pana la proba contrarie putem crede ca faci un concurs de liniute in spatele blocului. Hai cu informatii ca sa stim cu cine stam de vorba. Rally raid-ul este un sport extraordinar pe care l-am promovat aici (observa ca este sectiune speciala pentru el) dar e pacat ca niste indivizi de rahat au contribuit la decaderea lui. Stim toate povestile aferente... sau poate ca nu se doresc sanse pt rally-raid.. Comentarii de genul asta nu isi au rostul aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
motorus Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Eu am sters respectivul topic din mai multe motive. . Multumesc de raspuns, si scuze de retorica ..desi am citit in regulament ca moderatorii pot sterge fara a da explicatii, doream totusi sa stiu ce am gresit ..Multumesc inca o data ! REF : 1. Promovarea nu se dorea a se face evenimentului in sine , ci o informare a potentialilor doritori . De aceea nu am postat de ex la Competitii..Am cu organizatorul o legatura strict amicala ca de la participant la organizator. 2. Sunt un om intre oameni, participant MOTO Hobby-st la cateva concursuri de rally-raid de romania , dezamagit de faptul ca , conteaza cine esti si nu ce spui sau faci .Nu fac liniute in spatele blocului , sunt adeptul off-road-ului iar in spatele blocului au turnat deja asfalt Multumesc pt mesajul din incheiere, sunt total de acord cu dumneavoastra . De aceea cred ca e bine sa dam un pic de ajutor acestui sport pe plan intern chiar daca asta presupune abdicarea (macar temporara) de la regulament . PS: sper sa nu stergeti si acest post :)). Toata stima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misi_merch Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Hmmm. Eu am postat mai demult experienta mea de la Libya Rally, a fost sters. Acum un pasionat al rallyraid incearca sa informeze, este sters. Dar multa putere au unii si tare bine pot sa faca uz de acesta. Nu comentez mai mult, dar sunt forumuri moto, atv unde putem sa ne informam si nu sunt sterse postarile. Eu zic sa ne dam intalnire acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? @misi_merch....oare la aceste 2 topicuri faci referire??? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49549-Libya-Rally-2010 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49548-Libya-Rally-2010 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Rally Raid Romania 2011, vreo sansa? Salutare Tutulor, sunt un mare fan RR , am partecipat la multe concursuri internationali si boala ma afectat grav ... nu are remediu! Va rog sa va , sau sa ne linistim toti!! nu cred ca este logic sa ne superam pe niste neintelegeri! Forum are niste reguli si trebuie respectate. si eu am postat ceva la inceput si ma fost sters ( NU A FOST VORBA DE RALLY RAID!!) odata ca am respectat regulament nu am ami patit asa ceva. niste intelegeri au fost dar in limite bun sims le am aceptat. Efectiv RR in Romania este ( ca nr de participanti) mult sub orice prieteneasca si de asta ne plangem dar... nu putem sa dam vina un forum oricare. Repet sunt un mare iubitore de RR , apreciez RR mai mult ca orice alt tip de competitie.... dar cred ca ar trebui sa vedem impreuna ce putem sa facem sa revenim in forta! propunere poate sa fi ... in primul rand vedem cat suntem interesati la acest sport , cat ar fim interesati la un campionat la nivel national, ce cerem de la organizatori, ce ne a placut si ce nu ne a placut la concursuri. organizare un concurs de RR este mai greu ca organizare un concurs de off road sau o prietenesca, este mai costositor, are mai multe implicatie si complicatie... incercam sa facem un fel de sondaj su ce ne a lipsit pana acum la concursuri la care am partecipat in Romania? sper sa nu incepem inc odata cu : mergem la Bulgari ca este mai bine... etc etc. idea este ca ar fi bine sa avem si noi un campionat? ce cerem ? ce ne a lipsit? sunteti de acord sa incercam asa ceva? tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate