Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pe langa timisoara 19.02.2011

eul

Postări Recomandate

asa cum ziceam, sambata 19.02.2011 la 8.00 a.m. se pleaca de la Rompetrol-Dunca (Calea Lipovei, dupa Dumbravita, dupa giratia intersectie cu centura, pe dreapta)

invitam pe toti cei care au chef de joaca :ypu

Editat de zippo
Nu e nevoie sa strigi din toti plamanii!
XJL... 4L
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: pe langa timisoara 19.02.2011

Asta inseamna ca topicul de mai jos nu-si mai are rostul ?

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61332-Pe-linga-Timisoara-12.02.2011

Topicul "Pe langa Timisoara 12.02.2011" si-a facut prima parte a rostului, adica anuntul iesirii. Cand primesc poze sau link-uri o sa le atasez iar rostul devine deplin.

"Pe langa Timisoara 19.02.2011" este anuntul altei iesiri care probabil cu inertie la fel de mare, va fi insotita de ceva poze, filme, impresii.

Conventia asta este: fiecare iesire cu topicul ei. :h5

XJL... 4L
Link spre comentariu

Hai sa o facem nu week-ul asta, ci, cel urmator, pe 4-5-6-7-03.2011 printr-o zona comuna, BOZOVICI. Facem o 'prieteneasca' cu de toate...

Ce zice-ti??? Va veni cred si Roby... sper...

La noi inca e zapada mareeeeeee............

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Salut,

In primul rand multumesc timisorenilor ca m-au cooptat in echipa.Nu m-am descurcat de 5 stele, dar avand in vedere ca a fost prima mea iesire, ma declar multumit.

Damage control la Furia Albastra : pierd ulei, cred ca de la caseta de directie.Pe undeva, nu-mi dau inca seama pe unde, pierd ceva antigel ( am vazut pata sub masina si dupa gustul dulce mi-am dat seama ca e antigel :D ), overfender spate dreapta smuls din nituri, dar se rezolva...tot cu nituri... :)) ). Toate masinile au ''suferit'' mai mult sau mai putin, din acest motiv nu o sa consider in nici un caz iesirea una ''soft'' :)).Imi pare rau ca nu a facut nimeni poze sau filmare la coborarea noastra cu inclinatie stanga :)).

As atasa eu si cateva poze, dar nu stiu cum :((.Daca ma ajuta cineva cu info, revin cu cele de pe aparatul meu.

Off road student on Patrol 260.
Link spre comentariu

Cu http://imageshack.us/ atasezi ce poza vrei din calc tau (browse).

Apoi vezi ca sunt mai multe link-uri, dintre care il 'albastresti' cu un click stanga pe cel unde scrie 'forum code'. Apoi dai 'copy-paste' in 'raspunde la discutie'. Baga cate vrei dar cu rezolutie de 640 x nu mai stiu cat, ca mai mare e naspa. Da apoi 'trimitere.

Succes-uri !!!

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare