andy68 Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 ATENTIE GASHCA!! Am fost duminica la Poarta Oilor impreuna cu Gabi Badea deoarece daca tot mi-am cumparat SAMURAI (adio deci Lada Niva - pregatiti poseta cu cocoshei cei ce vreti masina pentru incepator in ale off-roadului) am trecut pe acolo sa vad locatia si pot zice ca o sa iasa BELEA DE BELEA. E foarte misto acolo si :W gazdele o familie de duch-mani sunt foarte prietenosi si locuri de vreo 58 de paturi sunt cu siguranta. Combinat cu uriasul FOC DE TABARA promis de Gabi si de "galagia" produsa de Feri (promit sa fiu si eu in voce pana atunci) cred ca o sa iasa tare de tot. Am facut si o parte din traseul de soft cu Gabi cu Samurachele cu gume de strada - care merge Belea!, e abordabil petru toata lumea si frumoasa zona, deci pregatiti-va de CARNAVAL. :jp1 Ne vedem acolo NEGRESIT!! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 si avtarul nu il schimbi,acum ca ai samurai....... sau pe niva o ai inca la suflet.........? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Daca e vb de foc....sunt acolo.....slana si tzepusa asteapta....ceva apa vie s-o gasi....si gura sa fac galagie ...am :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 vine si poza dreamule, Inca nu am facut o poza meseriasa cu Samurachele iar Nivuta ce sa zic, m-a servit sireaca cat a putut ea, numa noroiu de la Buzau cat a inghitit, la spalatorie cadeau blocurile de clisa de ziceai ca e blindaju de la Panzer, o sa ma despart cu regret de ea, pai cat am transpirat pe langa ea si cate difuri fata am schimbat numai eu stiu. Oricum acuma e pusa la punct daca ii fatuiesc si tabla o scot la mezat. Deci in curand Niva de vanzare! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 ANUNT : pt carnavalul oilor am un loc liber in masina si 1 locuri libere in camera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Ursule ai si inceput cu MATRIMONIALELE? :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 daca ma uit bine la poza din avatarul ursului ,ce o sa fie in camera aia ............... gay fest ! :banana ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Ursule io m-am perfectionat in copilotaj si am mai luat ceva lectii de la indienii apache :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate