Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi inlocuire ambreiaj VITARA - home made

saw

Postări Recomandate

Re: Sfaturi inlocuire ambreiaj VITARA - home made

Tre' sa traiasca si mecanicii din ceva....:)

acum sa nu exageram dar nu se mai prea pot repara masinile cu un patent si un set de chei fixe

cam greu fara elevator sau macar fara groapa si un ajutor

OFF-ROAD Club 4x4 CUGIR

VITARA 99 :lr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stadiu lucrarilor din acest moment :

Kit ambreiaj schimbat - la service

s-a constatat si nustiu ce rulment la priza-furca si s-a schimbat si ala; cablu de ambreiaj [cica mergea greu] - ma indoiesc.....dar sa zicem !

Eu l-am demontat acum 2 saptamani si nu parea sa aiba probleme.

Problema mare am la pedala de ambreiaj care cica are joc si 1/2 din cursa se pierde...aici am ceva emotii

Revin ...

Avem exact exact aceleasi simptome la ambreiaj. Te las pe tine, sa termini tot ca sa stiu ce am de facut si eu :ha:. Ambreiaj dur din cauza rulmentului din furca si din cauza cablului care mergea greu ( l-am schimbat si e mult mai bine acum ) + joc in pedala. Chestiile astea 3 contribuie la distrugerea placii de ambreiaj :).

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Autodata zice 9.10 ore la ce zici tu ca ai de facut. Daca ai norocul sa se rupa un afurisit de surub... s-a dus dracu tot profitul tau de mecanic :grin:.

Cum zicea si nea Luigi, daca s-ar desface usor suruburile, mecanica ar fii cea mai frumoasa meserie :old

Cum zice si @roly, n-ai nicio sansa sa termini intr-o singura zi si sa mai iasa si treaba ca lumea.

La partea cu carpacii din service-urile cu pretentii sunt 100% de acord cu tine. Din cauza asta am ajuns sa am propriul atelier :wink:

Iti urez multa putere de munca si nervi de otel. :h5

Sa ne ti la curent.

salut baieti. pedala mea de ambreiaj e foarte rigida si cred ca in curand va trebui schimbat .si eu as merge pe un ambreiaj bun

Marse ,stii vreun service in ploiesti care sa stie cu Vitarele ?as vrea sa schimb si eu uleiul in grupuri ,cutie...,sa verifice putin flansele de la cardane ...sa verifice putin si ambreiajul.merci pt raspuns.

Link spre comentariu

Nu este de speriat schimbarea ambreiajului. L-am schimbat la un vecin care are elevator, am dat jos cutia de viteze, total 5 ore.

Suzuki Vitara my offroader!!!
Link spre comentariu

Nu este de speriat schimbarea ambreiajului. L-am schimbat la un vecin care are elevator, am dat jos cutia de viteze, total 5 ore.

Merci pt raspuns,am mai incercàt un reglaj si se comporta ceva mai bine , dar nu cred ca mai are viata lunga.pana n-o crapa.....

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare