codrinbzzz Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 imi curge antigel din spatele alternatorului. cum se procedeaza cand dau alternatorul jos? eu stiu ca atunci cand scot mufa de pe alternator intai trebuie sa decuplez borna de + de la baterie. cand dau curea jos de pe alternator trebuie sa fiu atent sa nu sa se miste rolele de la pompa de apa, compresor si axul cu came? si daca da cum se procedeaza? :hl:hl:hl m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Pierd antigel - cum dau alternatorul jos ??? Ce masina? ce motor? Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Pierd antigel - cum dau alternatorul jos ??? Cred ca este vorba de masina de aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59819-identificare-mufa-nissan-y61 S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinbzzz Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Pierd antigel - cum dau alternatorul jos ??? masina e y61 an 2000, motor 3.0, 160cp. please help m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 (editat) Re: Pierd antigel - cum dau alternatorul jos ??? Nu-i chiar asa de greu.Pe dedesupt trebuie sa impingi rola intinzatoare si cureaua devine slaba pt a putea fi data jos.Alternatorul are 2 suruburi si o mufa.Pare complicat din cauza ca toate sunt ingramadite pe acolo la motorul de 3000. Nu are nimik daca se misca celelalte fulii(pompa apa sau compresor). Editat Februarie 19, 2011 de dulceanu ionel completare Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinbzzz Postat Februarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Pierd antigel - cum dau alternatorul jos ??? mersi frumos pentru raspuns. acu ma duc sa '"dihoc"' masina m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Pierd antigel - cum dau alternatorul jos ??? Cu rabdare , e mai chinuitor daca nu ai clichet plat de 14, dar te descurci cumva ... Daca ai si AC , o conducta din spatele alternatorului te cam impiedica sa scoti surubul dinspre spate jos . La remontare e mai usor in doi , cu cineva sa-ti aseze cureaua pe sus . Bratul rolei intinzatoare are un hexagon din turnare , pe el se pune o tubulara cu bratul mai lung si se slabeste intinderea curelei .Trage cu curaj , arcul e tare . Numai sa nu tragi pe dos ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinbzzz Postat Februarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Pierd antigel - cum dau alternatorul jos ??? hexagonul de la intinzator e rupt. ca asa stiu mecanici astea sa lucreze. cum pot pune mai usor cureaua inapoi? m-am saturat de hotii astea de mecanici........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Pierd antigel - cum dau alternatorul jos ??? Faci o pirghie in alt reazem .Nu in curea sau in vreo fulie ,( desi asa e mai usor ) , pentru ca e riscul deteriorarii curelei sau crestelor de la vreo fulie (care sint facute dintr-un otel moale ). Daca ai cureaua data jos curata cu atentie canalele de la fulii , au tendinta sa retina mici pietricele , de marimea unui graunte de nisip mai mare , care uzeaza prematur cureaua de accesorii . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate