Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

20/02/2011 Zona Dalhauti - Pietrosu

jipianu

Postări Recomandate

in urma discutiei cu Iulian pe celalalt forum care in urma neintelegerilor s-a inchis si acela am hotarat sa deschid acest thread pentru cei care vor sa iesim Duminica la o mica partida de Off-Road Prin imprejurimi...

Hai sa vedem daca facem ceva si daca mergem.

Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 20/02/2011 Zona Dalhauti - Pietrosu

in urma discutiei cu Iulian pe celalalt forum care in urma neintelegerilor s-a inchis si acela am hotarat sa deschid acest thread pentru cei care vor sa iesim Duminica la o mica partida de Off-Road Prin imprejurimi...

Hai sa vedem daca facem ceva si daca mergem.

Zona e frumoasa . Daca ploua ... dificultate mare (nu hard) . Daca ninge .... dificultate medie . Daca panamtul e uscat sau inghetat .... dificultate easy cu zone medii si chiar o zona hard .

Concluzia ... cine merge trebuie sa aiba cauciucuri offroad , troliu dupa caz , lanturile ar fi ideale .

Si cel mai important sa aveti la voi Talpa la acceleratie pentru zonele grele .

Daca se mai baga cineva .... rog PM pentru a fixa intalnirea .

Link spre comentariu

quote_icon.png Postat original de rechinu viewpost-right.png

In mare parte ma bag!

Suntem incantati de prezenta ta !

Asta inseamna ca ai intuit, tu, in care parte mai mare:uameni se baga Rechinu`? :wink::wink:

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Pana la urma Rechinu nu s-a mai bagat - plecat la Onesti .

Iulian a abandonat masina in padure . A ramas suspendat . O sa o scoata maine cu Taf-ul . Impreuna cu Dan au mers o ora si ceva pe jos . Am venit eu cu Skoda de i-am adus acasa .

Asa le trebuie daca nu m-au luat si pe mine cu ei .:uameni

Link spre comentariu

acum am ajuns si eu acasa...

sa incepem cu inceputul pe la ora 11:30 m-am intalnit cu iulian si impreuna am plecat spre dalhauti pana acolo toate bune si frumoase... am mers mai departe spre zona de exploatare unde am dat de niste "baieti" cu tafurile(cred ca le pazeau k de lucrat nu lucrau cu ele). Am oprit ca sa isi puna Iulian lanturile si ne-am continuat deplasarea, peste cativa Km eu mai incepator si mai nestiutor in ale offroad-ului am reusit sa raman suspendat intr-o mica balta dar cu ajutorul lui iulian si al copilotului sau pe care il salut pe aceasta cale am reusit sa scoatem masina de acolo si sa ne continuam drumul inca vre-o 500...600m pana cand am hotarat sa ma intorc deoarece am considerat ca nu are rost sa stau numai legat de masina lu iulian masina mea fiind mai joasa matura peste tot.

Dar iulian cu o pofta mai mare de off-road a hotarat sa isi continue traseul ca pe la ora 3 si ceva 4 sa ma sune ca a ramas si el suspendat si ca A luat-o pe jos spre baietii cu tafurile care din motive "tehnice":wink: nu au putut sa mearga sa il ajute...

toate ca toate eu unul consider ca

A fost o iesire relativ frumoasa astazi pacat ca nu am fost mai multi si ca era cam inghetat pe jos dar in rest am avut parte de un Peisaj extraordinar de iarna.

Maine vin si cu ceva poze

Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni
Link spre comentariu

In final... am ajuns cu bine . Din pacate o zi mai tarziu , adica azi dimineata ! :old

Ieri am plecat impreuna cu Jipianu la Off-road , binenteles Rechinul nu a mai fost de gasit dimineata , intrerupt din pacate la prima groapa mai serioasa iar in dorinta de a ma plimba si a avea senzatii (ca doar nu am iesit sa pozez copaci) am luat proasta decizie de a continua singur traseul ! De aici este clar , nu aveam ce cauta singur prin zona aceea , fara a fi echipat corespunzator .

Am mers de minune prin urme de Taf , ceea ce imi placea si excita cauciucurile , omitand ca eram in coborare , iar la intoarcere urcand , sau infundat cardanele intr-un mal . Binenteles fara lopata pe mine , si troliu .

Am abandonat masina , am mers 2 ore prin padure pana la prima exploatare forestiera , Taf urile binenteles nu au putut fi clintite ca nu aveau baterii .

A doua zi dimineata, adica azi , am gasit un maz dinala de armata cu motor de saviem , si am reusit a scoate utilajul din padure . Cu eforturi pentru ca intre timp a inghetat malul pe cardane .... si naspa ca am rupt o franghie de 6 tone .

Am iesit fara probleme din padure , am avut mici emotii pentru ala cu Mazul ca a ramas de vreo doua ori fara urcare , dar am ajuns cu bine !

Concluzie .... invatati din greselile mele , care le recunosc , adica : Masina echipata cu cel putin , Franghie , lopata , securie , ciocan , SARMA ( chiar am avut nevoie ) lanturi ptr cauciucuri (pe care le-am avut si si-au facut treaba excelent) si binenteles troliu

Un traseu superb , din pacate extrem de dificil !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare