Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

AGNITA LADIES RIDE - editia 2011

dream_car

Postări Recomandate

Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011

Ne pare rau Tzupare, ma intreb cine ii mai face "o piesa" lui Marius Lupu.

Si mie imi pare tare rau,o sa trimit un CD cu ceva piese pentru Marius Lupu :wink::grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ca sa nu fiu in trend ... eu nu ma retrag, aduc sidiu de la Tuparu si promit sa fac plata asap.

Please cam. 2 pers. cu tricouri M si L.:h5

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Cu parere de rau trebe sa anunut ca nu mai pot participa!

Aseara a intervenit ceva si a aparut un eveniment la care trebuie sa ma ocup de el personal! Rar mi se intampla asa ceva sa promit si sa nu vin dar na.....astea sunt afacerile acum. Asa ca cedez locul ........Imi pare rau de situatia creata!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

nici eu si nici coana gran' ma' mare nu ne retragem !!! ma gandesc serios sa vin cu samuraiul, asa cum e, nerevizionat...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Platit ieri, din raiff, explicatii - Zuza cu Zuz

Semaca, hai ca sti solutia ... bagi mana in buzunar si pleci direct cu patrolul superultrarevizionat.:old

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

am efectuat regulamentar plata avansului astazi...

ieri dupa masa am urmarit la TVR , la rubrica emisiuni in limba natiunilor conlocuitoare, respectiv - germana o emisiune interesanta filmata prin zona Agnita-Cincu-Marpod-Sibiu...ceva cu FESTIVALUL LOLELOR...realizatoare- Christel Ungar- Topescu...:br...pe dom' Primar l-am recunoscut bineinteles imediat ca nu era greu...da mi s-a parut mie ca au mai aparut pe ici pe colo in reportaj ceva persoane din anturajul 'FREE SPIRITS'...

NO...asadar faceti bine DRAJIILOR ( sau mai bine zis...LIEBE FREUNDE:ha:) sa ne aratati si noua LIVE un costum din ala de care purtau breslele de pielari si dogari sasesti de pe timpuri poate asa ne mai ridicam si noi un pic nivelul cultural...CA ALTFEL DIN PARTEA MEA VA FI BAI MARE !!! si doar toti care venim avem la baza liceul...si ne place si noua istoria...CE PANA NOASTRA...:2dr

Link spre comentariu

am efectuat regulamentar plata avansului astazi...

ieri dupa masa am urmarit la TVR , la rubrica emisiuni in limba natiunilor conlocuitoare, respectiv - germana o emisiune interesanta filmata prin zona Agnita-Cincu-Marpod-Sibiu...ceva cu FESTIVALUL LOLELOR...realizatoare- Christel Ungar- Topescu...:br...pe dom' Primar l-am recunoscut bineinteles imediat ca nu era greu...da mi s-a parut mie ca au mai aparut pe ici pe colo in reportaj ceva persoane din anturajul 'FREE SPIRITS'...

NO...asadar faceti bine DRAJIILOR ( sau mai bine zis...LIEBE FREUNDE:ha:) sa ne aratati si noua LIVE un costum din ala de care purtau breslele de pielari si dogari sasesti de pe timpuri poate asa ne mai ridicam si noi un pic nivelul cultural...CA ALTFEL DIN PARTEA MEA VA FI BAI MARE !!! si doar toti care venim avem la baza liceul...si ne place si noua istoria...CE PANA NOASTRA...:2dr

la fiecare editie a Agnita FREE SPIRITS RIDE,intalnlirea pe care o organizam vara,au venit lolele si au alungat spiritele rele din tabara,au dansat si au baut cu noi.....asa ca,se pare ca ai ratat tu ocazia sa le vezi live pana acum,dar cu siguranta o sa rezolvam si problema asta ....:h5

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Din pacate si noi trebuie sa spunem out! Pe de o parte masina nu poate sa fie gata pana atunci, pe de alta parte, resimtim lipsa de fonduri :cr

Distractie faina sa aveti!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

nici eu si nici coana gran' ma' mare nu ne retragem !!! ma gandesc serios sa vin cu samuraiul, asa cum e, nerevizionat...

Hai cu samuraiuuuuuuu :banana:banana:banana

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Mai sunt disponibile 4 locuri la Agnita Ladie's Ride

Persoanele interesate au urmatoarele variante pentru inscriere :

-aici pe forum

-prin telefon la numerele O769990880(dragos) sau 0745064914 (sergiu)

-PM

Va rugam sa ne transmiteti marimile la tricouri.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

din ziua in care am apucat sa scriu aicea ca urmeaza sa participam la minunata si deja celebra cursa LADY'S RIDE 2011, sotia mea mi-a pus in vedere ca EA ( scuze trebuia sa scriu dinsa ) nu mai e dispusa de data aceasta sa se compromita cu vreun rezultat slab (cum s-ar fi intimplat cica anu trecut ?!? ) datorita stingaciei nepriceperii mele...si sa fac bine sa-mi intensific pregatirea specifica in 4x4...prin urmare :

- m-a pus sa citesc de citeva ori din scoarta in scoarta manualul de folosire a troliului si a sufelor de copaci...

- m-a obligat sa invat / identific cu claritate punctele cardinale ca era varza in capul meu...cu ajutorul unui nou gps care-mi vorbeste...' you are going in rong dairecson...'

- mi-a pus in fata o lista de simboluri de directionare dumirindu-ma intr-un final la ce e bun road-book-ul...ca d-aia scrie in el 'atentie animale prietenoase'...ca acolo tre sa fie obligatiriu dragos si cu sese in costume de iepuri...

- m-a convins sa nu mai beau pe treseu...ca si treaz gindesc eu cu incetinitorul...si daca mai intilnesc prin padure oameni care ma roaga cu diverse pahare cu palinca sau cu alte chestii d-astea sa le zic ca nu pot nici macar sa gust ca iau pastile...

nu vreau sa va plictisesc...v-am enumerat asa...doar citeva situatii cu care eu unul ma confrunt...poate careva sa-mi mai ofere citeva sfaturi cu care sa-mi salvez reputatia de copilot ?:tk

Link spre comentariu

eu, unul, am invatat...deprins, arta copilotatului, numai de la femei:grin:... prima, a fost chiar piloata mea actuala, Simona , coana gran'ma mare, a doua "gura" (femenin de la guru:grin:) mi-a fost Zuza lui AdiZuz...asa ca, voi fi intotdeauna un sustinator al eternului feminin in offroad... si nu din ciclul maistrului ungur din regretatul "Plai cu boi" - "femeia este... ca sa-l muti!!":ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

zapada inca mai este ,pe alocuri dar ii vorba sa primim inca o transa,cred ca ultima cuvenita pe anul in curs ,conform contractului . asta ce am constatat,in urma cu cate-va ore.intradevar ,anul acesta ne straduim sa va oferim un traseu nou nout (este nou si ptr. noi ,.........dar ptr. d-voastra ),in urma cu putin timp ne-am repliat fiecare pe la adaposturile din dotare ,dupa o zi deloc usoara , am atins cota 650 , am stabilit traseele in proportie de 80% ,erau 100 % gata dar cei cu patroale nu aveau loc si din nou ,alta varianta , alti km , ocolisuri ,balti pline cu noroi ,(ceva de vis )in fine , Sese si cu Dream Car o sa stabileasca traseul final .pentru noi cei implicati speram sa fie pe gustul d-voastra ,ce sa mai ....... avem ,efectiv ,de toate urcusuri ,coborari ,strecurari ,bai de namol , partii de drift,loc de joaca si bulgarit ,...... poze din ziua de azi o sa-l rog pe fiul meu sa incarce , nu chiar pe toate ,dar mai multe puteti vedea pe http://agnitafreespirits.webs.com/apps/photos/album?albumid=11136736

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Am pus si eu cateva poze aici "LIVE" sa vedeti cam cum arata ultimele pregatiri la un traseu nou-nout marca Agnita:h5

PS: Sese facand un bine acum doua saptamani :

http://www.youtube.com/watch?v=nY2s9M5wfLc

Fotografie-0273.thumb.jpg.6d77aba02d3a843b245e16cd3557f0b4.jpg

Fotografie-0279.thumb.jpg.03bfc4194d47f9a7eb0ae714c3aa16bd.jpg

Fotografie-0276.thumb.jpg.80137a0f325292556f3a276c5d5aadaf.jpg

Fotografie-0274.thumb.jpg.e873f02b982427146e428bc91443dfa7.jpg

Fotografie-0277.thumb.jpg.910687e1cea6fdcf76d176f11c79dece.jpg

Fotografie-0278.thumb.jpg.78fed46c14a17248fcb62d88ba917d59.jpg

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

entuziasmul nostru de a termina la timp traseele si de a pune la punct ultimile detalii s-a soldat din pacate cu un mic incident , speram fara urmari grave .....dar sa incep cu primele impresii, in jurul pranzului ,datorita lui Sese si Dragos ,ne-am restrans in formatie ,ceva mai multi decat ieri ,inclusiv Primarul si KRYS-T, ,ne-am impartit pe echipaje , Dragos facand pereche cu Sese ,Primarul cu Radu Cristea si noi cristian 1 si blackufo . Am strabatut o mica parte din traseu ,am depistat zona trial-ului,iar ca o ultima misiune aveam sa strabatem inca o data traseul . Daca ieri am admirat centurile profi a lui Sese ,astazi in schimb am putut vedea pe viu ce se poate intampla la o tura scurta si nevinovata ,........ in drumul nostru de pregatire a traseului aveam de strabatut o mica portiune de gheata ,insotita de stufaris culcat ,pe care si ieri am parcurs-o,in fine astazi cred ca s-a plictisit gheata sa ne sustina si la trecerea masini lui Dragos cu copilot avand-ul pe Sese ,a cedat sub greutate si a rezultat infigerea masini in apa ,care cred ca avea mai mult de o juma de metru(spun asta ptr. ca Cristian in incercarea lui sa ajunga la masina ,s-a rupt gheata si a intrat pana la nivelul genunchilor neajungand la fund ,sustinindu-se in maini de gheata)problema nu ii balaceala noastra dar Sese neavand centura ,s-a izbit puternic de parbriz(spargandu-l) si rama acestuia alegandu-se cu o julitura serioasa ,sau speram sa nu fie serioasa dar s-a luat decizia inteleapta de a ne retrage din teren si examinarea plagii lui Sese . nu vrem sa speriem pe nimeni dar indicat este sa scoatem de la naftalina castile de protectie si sa folosim centurile de protectie obligatoriu in teren ,se pare ca terenul accidentat ,locul nostru de incursiuni off-road nu ne iarta .astazi am primit o pilda din ciclul asa da , asa nu .DSCF3720.JPG.ded8a3f18454175647a4f25f2b9e6413.JPGDSCF3722.JPG.f317f7b045b7d481efe303817934cbc4.JPGDSCF3724.JPG.b73ccd51747d4e2da51651f56e93658d.JPGDSCF3725.JPG.6bebdb50bb88c9866a1ea54cf1b4a233.JPGDSCF3723.JPG.bf011e9582bf16a554fd4447718fdcb5.JPGDSCF3721.JPG.f17bff8fc9dbdf0c30e70753d814ad69.JPG

Link spre comentariu

Nu-i bai ! Omu are craniul rezistent. :grin:

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

De putin timp ne-am intors de la urgente din Sibiu unde sese a facut o rodiografie , e bine, dar cateva zile nu are voie la volan si trebuie sa ia medicatia prescrisa - Samurai - sese o - 1, meciul continua.

Link spre comentariu

eventual sa-si ia medicatia dar nu il vad pe Sese sa stea deoparte de volan,.........Sese , ne bucuram ca esti inca in mintile tale ,,nu-i bai parbrizul se schimba.

Link spre comentariu

Nu-i bai ! Omu are craniul rezistent. :grin:

oohhhooooo stimabile domn Andy......cand o sa mai avem ocazia sa va avem pe la Agnita,daca nu pt offroad macar pentru un spritz?

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Mii de scuze dar a intervenit un 4,2 turbo diesel de Patrol care vrea sa vina acasa din UK , si plec vineri din tara. Distractie placuta in vara ne vom onora prezenta

Unimog si Eva

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare