Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

AGNITA LADIES RIDE - editia 2011

dream_car

Postări Recomandate

Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011

oohhhooooo stimabile domn Andy......cand o sa mai avem ocazia sa va avem pe la Agnita,daca nu pt offroad macar pentru un spritz?

"Rabdare, ma voi intoarce negresit" - zise lupul melancolic.

Citat din nuvela de mare succes "Lupul se intoarce" continuarea trilogiei "Lupul in lanul cu pansele si panseuri", "Lupul fata cu reactiunea (lupoaicei)" si "Lupul in fata paradigmei celor 3 purcelusi"

Deci cine rabdare multa are ma va vedea candva (2012 - > ?), undeva (Agnita, Luana...), calare pe ceva (de preferat un samurache).

De data asta insa...:cr3:cr3!

Asa ca... va urez distractie placuta si inghit insec in amintirea clipelor memorabile de la Agnitele trecute.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cine-a zis ca faimosul andy68 a disparut din peisajul offroadistic contemporan??? El apare si dispare fantomatic, cand te astepti mai putin!!! Mare lucru, zic, daca nu ne trezim cu el in zona ...macar asa, meteoric si subtil...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Cine-a zis ca faimosul andy68 a disparut din peisajul offroadistic contemporan??? El apare si dispare fantomatic, cand te astepti mai putin!!! Mare lucru, zic, daca nu ne trezim cu el in zona ...macar asa, meteoric si subtil...
...ca un varcolac!!!

WTF...nu pot sa-mi editez posturile!

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vad retrageri in linie, mai ceva ca la Turtucaia. Mi se pare mie sau baietii inventeaza "diverse" pentru a nu sta pe scaunul din dreapta? Noi regretam ca nu va veti bucura alaturi de noi.

Iar pentru domn`doctor o notita in plus: este " mai etern" in sustinerea eternului feminin, decat insasi acesta! Bravo domn` Semaca, cred ca fetele vor aprecia"la maxim" prestatia dvs. feminista.

P.S. Am vazut radiografia lui SESE ieri seara, si va asigur ca interiorul capului sau nu a suferit schimbari in urma socului, deci slabe sanse sa se mai faca "bine"vreodata, desi dupa cum ati auzit, a incercat:ha:

Link spre comentariu

o singura concluzie se poate trage de aici ,.........daca sese nu se mai face bine ,inseamna ca si noi suntem iremediabili si irecuperabili.

incerc pe acesta cale, sa transmitem tuturor mamicilor si doamnelor ,un calduros ,,LA MULTI ANI,,.......

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

salutare tuturor doamnelor si domnilor!

Va asteptam cu drag vineri la a2 a editie Agnita Ladies Ride. Pregatirile sunt pe final.:ooo

Duminica din exces de zel si dorinta de a gasi cel mai potrivit traseu pentru fete s-a intamplat un mic ''incident'', fara urmari grave. In zile ce urmeaza vom fi prezente si noi la finalizarea traseului (eu, Mi, Adi, Rox) asa ca doamnele si domnisoarele pot sta linistite:wink: Traseu o sa fie de dificultate medie.

cu stima!

estelle

:dr1

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma gandeam.... cum Agnita este relativ pe langa Fagaras, as veni si eu sambata dimineata, macar sa vad cateva masini, si eventual sa recunosc unii din oamenii de pe forumul acesta despre care am numai vorbe de bine. Intreb: Ar fi cu suparare daca prin zona ar aparea si oameni care nu participa la concurs? Este vreo-un trial, ceva in apropiere astfel sa facem ceva poze eventual sa sustinem moral echipajele? :))

Toyota LC KZJ 90

Toyota LC LJ 73

Fiat Stilo 1.6 16v

Link spre comentariu

trialul se v-a desfasura intre localitatile Agnita si Dealu=Frumos , langa monument , langa sosea ,deci acces garantat ,sunt bineneveniti ,toti iubitorii de off=road si nu nu-mai.cred ca in jur de ora 9-9.30, dupa care se va da startul in rally-raid.

Link spre comentariu

trialul se v-a desfasura intre localitatile Agnita si Dealu=Frumos , langa monument , langa sosea ,deci acces garantat ,sunt bineneveniti ,toti iubitorii de off=road si nu nu-mai.cred ca in jur de ora 9-9.30, dupa care se va da startul in rally-raid.

Rally raid?????????

Ma bate nevasta-mea! O car atata drum pt rally raid????????

Ma spurca. De 2 luni o antrenez sa bage cheia in contact, abdomene, ture prin parc, si voi .....rally raid? :ha:

:old

Eu oricum vin pt :x!

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

Nu e rally raid, e traseu cu detoate, @blackufo cred ca se gandea la cuvantul "ride" de la agnita ladies "ride", asa ca nu va speriati ...

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

glumeam, Cristi!

Ati terminat cu pregatirile? Ati gustat vinul?

Miine ne punem pe drum

Apropos unde ne intalnim , In Agnita sau in alta parte?

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

glumeam, Cristi!

Ati terminat cu pregatirile? Ati gustat vinul?

Miine ne punem pe drum

Apropos unde ne intalnim , In Agnita sau in alta parte?

Intr-un sfarsit, pe ultima suta de metrii am cam terminat cu toate si acuma asteptam sa se animeze locul cu voi.

Referitor la locul de intalnire, eu cred ca ce-l mai bine are fi sa il intrebi pe dragos sau sese.

Va asteptam si va uram drum bun ! :wink:

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Am fost la trial dar nu am facut poze.

Vreme frumoasa, noroi alunecos.

Traseul nu a fost greu si doar o urcare a fost putin mai serioasa.

Patroalele s-au facut de ras pentru ca nu au fost echipate cu gume mai de extrem si Samuraiele au trecut toate. Fara Simex, copie Simex sau ceva doar pentru teren nu a urcat nimeni.

Fara stres au mers si un Wrangler de Valcea si o Toyota 80 pe benzina.:bravo

Editat de baghy
Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Ovatii si multumiri pentru organizatori!!!!! :br Nu s-au dezmintit nici de data asta. Eu am participat cu Robert, in trial am achizitionat 2 trandafiri si o margareta, iar pe traseu nu am fost ocoliti de un pom si..................

Unde-i drumul da-mi un hap

Ca n-ajungem nici la anu'

Zice Clau: si da un cap

In parbriz la Tutuianu

Merci, Tutti!

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor, o fost o iesire reusita si un traseu superb! Multumim colegilor pentru ajutor, domnului Dan Varga si domnului Marius de la Brasov! Asteptam sa vedem pozele si speram sa ne revedem la iesirea din august!

Pajero 2.5 Super Select 4WD- 1994

Aprilia Pegaso 600cmc - Enduro - 1997

BMW 325 Vanos -192CP - 1990 (CT88HAI)

http://picasaweb.google.com/112168180504009578774

Link spre comentariu

intr-un final, dupa o poveste destul de lunga am ajuns, multumim lui Dumnezeu! Si nu in uitlmul rand multumim tuturor pentru primirea calduroasa care am avut-o!

Pajero 2.5 Super Select 4WD- 1994

Aprilia Pegaso 600cmc - Enduro - 1997

BMW 325 Vanos -192CP - 1990 (CT88HAI)

http://picasaweb.google.com/112168180504009578774

Link spre comentariu

doar cate-va imagini ,nu stiu cat sunt de concludente dar .doar astea le am .........

DSCF3778.JPG.e3d23da1f5b4a910bbc874b35b1fbc6e.JPG

DSCF3792.JPG.fb99146df6014e16f8d2036a40046ff5.JPG

DSCF3780.JPG.685e8f7717c5a3a9aa9b85f2cf27e92b.JPG

DSCF3769.JPG.b4925503e585e8b1e116dc654bac032f.JPG

DSCF3787.JPG.e7be51ac397fd8b9c44816a22eb023b7.JPG

DSCF3791.JPG.0be033258e0a3c85f9ea81adaf4c1d9c.JPG

DSCF3761.JPG.f9ee202b050f34aba2014598ea408e17.JPG

DSCF3786.JPG.55747d247e719c629ceb726ca4dbc0a4.JPG

Link spre comentariu

Ce pot sa spun...inca una, dintre frumoasele si deja traditionalele intalniri prietenesti de marca agniteana! M-am simtit aici, ca intotdeauna...ca acasa, desi...parca mi-e mai bine la Agnita!!!:ha: Nu ai cum sa nu te simti bine cand gazdele iti sunt si prieteni, drept pentru care le foarte multumesc pentru tout!

Cateva comentsuri: piloata mea a fost binecunoscuta coana gran-ma ma-ta, Simona Talpos, care , ca si data trecuta, si- a bagat picioarele in micutul meu samurai, in speranta unei frumoase performante si reusite in fata celorlalte concurente:grin:. Soarta i-a fost cruda de asta data intrucat, din motive obiective:grin:, am fost un copilot de toata jena...Acest lucru s-a intamplat si la alte case, la fel de mari....Robert Tutuianu a dat si el, la randul lui, si la piloata lui, Clau, neste mari gherle...Acest fapt m-a pus fix pe ganduri....unde este copilotul de altadat'...mi-am zis in barba....drept pentru care am esuat, trist si neconsolat, intr-o duzina de beri si intr-o alta butelcuta cu vin:grin:.

Traseele au fost mai mult decat interesante, cu road book foarte bun (bunul nostru prieten nanuk contribuind si el la organizare, la prepararea traseelor) noroiul fiind stapan absolut in marea parte a parcursului ...cu aceasta ocazie am hotarat ca marea urgenta pentru samurai sunt neste overfendere...la un moment dat nu mai vedeam nimic, nici eu...nici coana mare....(asa cum se vede in pozele de mai sus, sammy era literalmente tapetat cu noroi!!!)

Petrecerile de seara... vivace, haotice, bogat karaokezate... am dansat draceste si am ragusit greu reversibil....Dom' primarele si primarita ne-au regalat encore un fois cu frumoase cantece de suflet...si Maria lu' Nike stie, si, chiar a prins a canta foarte frumos!!! Eu, n-am voce, dar ma straduiesc...maaa...meeee...miiii...mooo...muuuuu!!!:ha:

Astept poze si mai comentez pe parcurs... Toti organizatorii, si toti participantii, sa fie iubiti!!!

Ahhh, si Tutti...trebuie neaparat sa publici inspiratele catrene, cu care ai reusit sa incondeiezi si, de ce nu, sa valorizezi, evolutia fiecarui participant!!!!

Membru Club T44

Link spre comentariu

se pare ca sfarsitul de saptamana de la Agnita va ramane multa vreme in mintea tuturor , (prieteni stiu de ce)a fost ceva marcant ,o prima zi de primavara incarcata cu esenta tare de off-road , cu clipe de suspans ......,cu soare primavaratec ,cu surprize ,cu seri de neuitat , cu oameni faini care daca au vrut neeaparat sa vina ......., au venit de la mare departare si cu masina in pioneze (smartmind si DAN).

au fost cateva zile minunate ,cred ca echipajele care au luat startul s-au distrat de minune ,au fost cate-va momente mai delicate dar astea sunt sarea si piperul fiecarui intalniri . surprize ,dedicatii,flori diplome ,nu a lipsit nimic.,mancare,bautura ,chef,off-road ,trolieri multumesc Kermit de extragere.

DSCF3760.JPG.6571fee336cc2a2690ef3f866ead44ad.JPG

DSCF3761.JPG.8cd018751f90413e8a97e6ea523630e0.JPG

DSCF3764.JPG.3fbde9e92f7c027e2745bbb7e139b0b3.JPG

DSCF3769.JPG.50219462191e295135bd2df9b6804ade.JPG

DSCF3771.JPG.93ec72431901c5761007542cae1fa884.JPG

DSCF3776.JPG.648ead5a0dca855773e580ca39d41aee.JPG

DSCF3785.JPG.d687f9d918acb5b74e3853ea6cf8a6cf.JPG

DSCF3795.JPG.e2a170365ce6beb48c74aed52ad9f107.JPG

Link spre comentariu

Ce pot sa spun...inca una, dintre frumoasele si deja traditionalele intalniri prietenesti de marca agniteana! M-am simtit aici, ca intotdeauna...ca acasa, desi...parca mi-e mai bine la Agnita!!!:ha: Nu ai cum sa nu te simti bine cand gazdele iti sunt si prieteni, drept pentru care le foarte multumesc pentru tout!

Cateva comentsuri: piloata mea a fost binecunoscuta coana gran-ma ma-ta, Simona Talpos, care , ca si data trecuta, si- a bagat picioarele in micutul meu samurai, in speranta unei frumoase performante si reusite in fata celorlalte concurente:grin:. Soarta i-a fost cruda de asta data intrucat, din motive obiective:grin:, am fost un copilot de toata jena...Acest lucru s-a intamplat si la alte case, la fel de mari....Robert Tutuianu a dat si el, la randul lui, si la piloata lui, Clau, neste mari gherle...Acest fapt m-a pus fix pe ganduri....unde este copilotul de altadat'...mi-am zis in barba....drept pentru care am esuat, trist si neconsolat, intr-o duzina de beri si intr-o alta butelcuta cu vin:grin:.

Traseele au fost mai mult decat interesante, cu road book foarte bun (bunul nostru prieten nanuk contribuind si el la organizare, la prepararea traseelor) noroiul fiind stapan absolut in marea parte a parcursului ...cu aceasta ocazie am hotarat ca marea urgenta pentru samurai sunt neste overfendere...la un moment dat nu mai vedeam nimic, nici eu...nici coana mare....(asa cum se vede in pozele de mai sus, sammy era literalmente tapetat cu noroi!!!)

Petrecerile de seara... vivace, haotice, bogat karaokezate... am dansat draceste si am ragusit greu reversibil....Dom' primarele si primarita ne-au regalat encore un fois cu frumoase cantece de suflet...si Maria lu' Nike stie, si, chiar a prins a canta foarte frumos!!! Eu, n-am voce, dar ma straduiesc...maaa...meeee...miiii...mooo...muuuuu!!!:ha:

Astept poze si mai comentez pe parcurs... Toti organizatorii, si toti participantii, sa fie iubiti!!!

Ahhh, si Tutti...trebuie neaparat sa publici inspiratele catrene, cu care ai reusit sa incondeiezi si, de ce nu, sa valorizezi, evolutia fiecarui participant!!!!

Bre' Semaca ....urmaresc demultisor "Agnita Ladies Ride" in varianta scrisa... Mi-ar fi placut sa particip si eu si sa traiesc live acest eveniment.... Nu te mai plange de conspiratia lui Coana Mare care a bagat talpa undeva

, in Samurai , in vederea unei mai bune performante..... Sa te rogi sa nu participe nevastamea .....ca atunci se va prabusi tot si nu ve-ti mai avea ce povesti......:grin:

Link spre comentariu

organizare de exceptie ca intotdeauna...cazare, mincare, trasee, ambianta...de nota 10...FELICITARI !!!

REZULTATUL : DISTRACTIE MAXIMA !!!....MULTUMIM !!!

ALTFEL,....SIGHISOARA - romania 3-O...:uameniinca o data felicitari !!!...au avut mult noroc...au venit cu 1/2 ora inainte de start, odihniti... si au plecat cu finish... ( la anul garantez eu ca daca-l transfer pe claudiu la X3M VALCEA, si el va accepta, lucrurile vor arata altfel...:ha: :ha::ha: )

TOATE DOAMNELE merita flori si aplauze !!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare