zolameister Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 Inca o data va spun ca va invidiez!!!!!!!Atata calitate umana pe metru patrat...abia astept sa ne vedem la vara!Bogdane...sa stii ca nu m-a deranjat sforaitul tau!!!Nasu'mare...vad o coloana de patroale albe prin Carpatii Orientali...Zuzu....cea mai tare masina!Semaca...am o reteta de gulas....:tk NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 niste poze si de la mine. Sper sa va placa Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 alte poze de la prieteneasca Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 trebuie sa scriu neaparat ceva aici Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 Multumim inca o data Organizatorilor si Participantilor pentru atmosfera creeata. Minunat. Sa-ti traiasca puiul, Dragos, si sa fiti fericiti toti trei. Sese, tu urmezi !!! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 A trecut si a doua editie a Agnita Ladie's Ride. Imi aduc aminte de o discutie de la sfarsitul lui 2009 intre Mihaela si Anca, ce suna cam asa : "(...) Ce fain ar fi sa avem o intalnire la care sa conduca doar fetele(...)" Bravo Mihaela , bravo Anca. Fara voi aceasta intalnire nu ar fi luat nastere. :bravo:bravo:bravo Felicitari tuturor piloatelor si copilotilor, care au avut de parcurs un traseu de dificultate usor-mediu presarat cu zone tehnice peste care au trecut fara a intampina probleme. Bravo doamnelor si domnisoarelor participante, ati fost FANTASTICE :banana:banana:banana Va asteptam la urmatoarea. Spre seara postam si noi niste instantanee :grin: @rupere Multumim pentru poze. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 JURNAL DE BORD ... INTIRZIAT Fata frumoasa a offrod-ului s-a intilnit la Agnita precum stiti. Ca de obicei echipa de organizatori a functionat in parametri cunoscuti- reparatii la masini in preziua concursului, veselie multa si muuulta cafea. cola si tigari. La ultima sedinta de pregatire baietii au povestit de cardane intoarse, pinioane, cursa lunga sau scurta, bla, bla, bla, iar fetele de tricouri, diplome, flori, premii, tort, etc. Anca pilot si Ursu ( mille grazie Nanuk) copilot, au batut traseul si au verificat foile acelea ciudate cu semne si cifre. Amandoi au zis ca e in regula. SI A FOST SEARA INTII. Inscrieri, fise, numere, stikere- partea administrativa Pupaturi, risete, stringeri de mana si stringeri in brate- partea emotiva.:h5 Masa, bautura, dans, Semaca- partea normala. Unii au mers la culcare- partea anormala.:uameni SI A FOST ZIUA TAIERII MOTULUI Cum hevenimentul face un an, oaspetii au fot pe masura- suzuki, mitsubishi, patrol, toyota, ce mai , lume buna. Dupa un scurt ride ( numai Zuza a vazut cam scurt si Patrolul) a fost un trial pe cinste: fetele au mers bine, doar pe unele baietii le-au derutat" nu intra asa tare la prima urcare, ca sari.. etc.:hl" Fetele de la Dracula, aveau setate masinile pe "castig", asa ca s-au insiruit pe 1,2,3. Ce sa faci coana Mare, ziceai ca nu te "bati" cu gospodinele!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 In traseu am vazut lucruri ciudate. Cele trei echipaje de la Sighisoara, au mers de parca ei facusera roadbook-ul. Am realizat mai tarziu, ca fiind de la Clubul Dracula, ei mergeau pe sonar, ca liliecii, deci au trisat! Mita si nashu Mare i-au secondat o vreme si dupa ce le-au atins( la propriu) masina, i-au lasat sa plece., din lipsa de frine. Aratau amandoi ( mergeau cu geamurile deschise) ca in filmul"100 de dalmatieni"!La o ora dupa primii patru, ii vedem sub padure coborand pe Clau cu Tutuianu si pe Coana Mare cu Semaca.Si-au zi bonjour si au plecat in directii opuse. Tutuianu a incercat o schimbare de sex, asazandu-se in scaunul pilotului" RUSINICAAA. Semaca, marele clarvazator, a luat-o invers ... si l-am mai vazut dupa inca o ora de balaureala. Doamne, ce era pe ei si pe masina lor. Nu se vedea nimic in maina, asa ca Semaca avea dreptate ca e intuneric si nu poate citi nimic, ii lipsea comanda lui doamne doamne"" FIAT LUX". Maria si Nike impreuna cu Rupere, au trecut pe linga noi turati, iar 20 m mai sus, plantau "morcovi" sa se trolieze, urland" Dati-mi un punct de sprijin si o sa ridic.. Patrolul! iar noi organizatorii, fara sa stim nimic faceam plaja, iar Claudiu se uita cu binoclul pe cer, sub fusta stewardeselor:uameni Vali si Kermit impreuna cu Andrei si suava sa sotie, au poposit cuminti linga noi, si-au mancat sandwich-urile, ne-au salutat si au plecat. Mai putin cuminti( sau nestiutori), Regep si Vetu ne-au evitat, descoperind alt traseu spre punctul de control. Am plecat si noi spre finis( fara sa ii derajnam pe Clau si Tutuianu, care pupasera un pom), Sese si Dream car, uitand ca nu sunt in concurs, ne-au dat cu capul de toti peretii pe cei din masini...:al dar ei nu stiu sa mearga altfel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 La finis, lume plictisita de asteptare- cei de la Dracula( ce sa va facem daca mergeti prea repede?) sau de nervi- coana mare pe Semaca (de altfel fericit ca a scapat), sau de durere -Claudia cu un cucui ( si vedetele pling cateodata!) sau venita de la dentist( Rupere a fost "extras" dintr-un pom de Sese) sau intrebatoare ( Mita- Dragos, unde dracu` se pune apa pentru parbriz), sau nedumerita ( Vali- chiar am facut traseul?), sau convinsa ca Suzuki bate Patrolul ( Zuza- premiul Nobel la Fizica- rezistenta materialelor). Spre cinstea lor, Kiki si Radu au venit pe roadbook pana la finis ( E prea lung drumul spre Tipperary), desi altii mai cu "staif" in ale meseriei au abandonat, asa incit au meritat din plin aplauzele.:br Superbe doamne si domnite, m-ati lasat fara grai! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 SI A FOST .. ULTIMA SEARA. Dragos si Sese aum impartit trandafiri rosii pentru doamne. Premiile nu s-au mai impartit: le-au luat toate trei fetele de la Dracula. Bravo lor. Zuza a primit premiul special " rezistenta la stres", Vali a primit premiul special " spargatorul de gheata", Mita a primit premiul special "Ladies Ride" Pentru Bronco si Doinita acord premiul " Non Kombat din motive de pneu". Muzica, bautura, dans, tombola, karaoke, basebal ( Bronco la aruncare, mingea fiind Rox, iar Semaca- cine altul- la prindere) basme de adormit copiii ( Scufita Rosie Dragos si lupul cel rau Sese), pupaturi, plecari, regrete..... Rideu-i gata, stop motorul Suntem tristi.. a cata oara? Daca v-a placut decorul V-ASTEPTAM CU DRAG, LA VARA. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 @rupere: foarte tari pozele rupere...artistule! nu pot sa inteleg, insa, cum de te-ai incotopenit intre copacii aia!!!:ha: ai vreo tehnica anume, sa ne-o dezvalui si noua... am inteles ca si mitza s-a rafuit, ici, colo, cu ceva obstacole:grin: ...cine are, sa ne deie si noua, sa vedem! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 eu ma vaitam de cap si spate, iar Tutu de parbriz......:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
estelle Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 Buna dragelor si dragilor! Ma bucur ca va-ti simtit bine. Bravo fetelor!!!:gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
estelle Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 HAIDE MAI CA MERITAM PREMIILE ALEA CU VARF SI INDESAT,LE AM DAT LA MSINILEA ALEA DE NUMA.vOICU A ZIS CA EL SI CU MARIUS IN CONCURSURILE NATIONALE NU MERG CUM AM MERS NOI FETELE.LA UN MOMENT DAT ERAM ATATA DE INCORDATA CA MA DUREA SPATELE.AM MERS CA NEBUNELE ,PLUS CA AM AVUT COPILOTI EXCEPTIONALI,PE BUNE ,BAIETII SUNT FOARTE BUNI,DOAR O MICA EXITARE IN REST AU CITI ROADBOOK-UL PERFECT . A FOST ABSOLUT SUPERB TOTUL ,MULTUMIM MULT ORGANIZATORILOR ,CHIAR FOARTE FRUMOS SI TOTUL BINE PUS LA PUNCT. VA ASTEPTAM SI LA SIGHISOARA PE 8-10 APRILIE SI SPER SA VA MULTUMIM SI NOI LA FEL. AAAAAAA SI SA STITI CA LA ANU SUNTEM DIN NOU PREZENTE ,SI TOTO ASA INTENTIONAM SA PLECAM ....3-O HAHAHA:br If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 DAR DE CE STRIGI LA NOI????? :ha1 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 vrem si noi sa va multumim pentru ca ne-ati dat din nou ocazia sa va avem la Agnita.Dorim sa felicitam castigatoarele,precum si toate doamnele care au participat la eveniment.speram ca v-a placut la Agnita si asa cum zice si Tutti mai inainte......abia asteptam sa ne revedem la vara la Agnita Free Spirits. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 Pareri despre participanti... asa cum i-am vazut atunci Pentru premiante:br Au mers bine, au mers brici, Ca un ceas, precum pendula Sa le-aplaudam aici FETELE DE LA DRACULA! Pentru inegalabilii, mirobolantii, merveilleux-ii etc. Semaca citeste harti. Intrebare: de ce oare? A crezut ca-i iar in carti, La volan cu Coana Mare!:ha: Sub egida : Rupem tot" Draga, ala nu-i cardanul Alea-s over-fendere! Mi-e suficient volanul, Ca eu merg... la Rupere.:al "OLETENIA MAXIMA" Crezui ca-mi luai olteanca Isi varsa Andrei necazul. Nu mai bate-atat din fleanca, Ca dadui pe off road.. prazul.:j to be continued Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 EXILATUL Urasc scaunul din dreapta, De volan imi arde buza! Zuzule, asta ti-e soarta Cand volanul e la ZUZA.:C LA VREMURI NOI....CARNETE NOI Prima oara in concurs Cu carnet de-o saptamana. Ne uitaram ca la urs. :brVali, ai fost buna! Vioara si violoncelul Nu am rima la Regep,:grin: Doar acu` imi dadui seama. Nu cu el trebuie sa-ncep Vioara intai a fost ILEANA. Rubrica:" O fac pana la capat" Radu MPS-n concurs Parca sta sub semnul fricii.:hl Iar la finis a ajuns Numai gratie lui KIKI. s.a.m.d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 Pretul celebritatii.. ( in traducere libera: graba strica treaba) Unde-i drumul? Da-mi un hap! Ca n-ajungem nici la anu` Zise Clau.. si da un cap In parbriz la Tutuianu.:op DILEMA NOUA Bronco are o dilema Ca si-a luat o notarita. Situatia-i extrema Ca se face .. soferita.:no Suparaat.. suparaaat sunt Doamne... Nashu Mare suparat:pr1 Doar atat a putut spune: "pe drumul ce-a apucat Mitzei-i trebuie... doar frane!!!" Ou sont les neiges d`antan? Te intrebi, cam fara rost Ce-i off road in Romania? Cand nici Nike nu-i ce a fost:fk Si-a ajuns pilot... Maria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: AGNITA LADIES RIDE - editia 2011 Ah, am uitat! Din ciclul " Memoria e de genul feminin: ori de lasa, ori de inseala" ( si pe mine.. si pe el) Cine, chiar de doua ori, La ceck-point a rupt biletu`? Nu ghicesti, nici chiar sa mori: Copilotul a fost ... VETU:f2 V-au asteptat cu drag, v-au fost alaturi cu daruire si spera sa va revada din nou: Mihaela, Anca, Adriana, Nuti, Andreea, Roxana, Dragos, Sese, Radu, Radu primarul, Dan, Cristian, Bogdan, Claudiu, Ursu ....si eu.:gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate