zolameister Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Dupa problemele aparute in lumea araba,am renuntat la a mai merge in Africa.Drept urmare m-am hotarat catre Balcanii occidentali,si anume o incursiune in lumea lor.Traseul ar trece prin Croatia,Bosnia-Hertegovina,Montenegru,Macedonia,Albania si in Grecia.Durata excursiei e de aproape 20 de zile,cu cazare la camping sau cort.Obiectivul expeditiei este vizitarea catorva zone interesante din aceste tari,bai dese in marea Ionica si mancat si baut din specificurile locale.Perioada ar fii imediat dupa ce copii vor lua vacanta de vara. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 daca reconsideri dormitul la camping sau la cort,cu dormitul la hotel,ma bag si eu cu sotia insarcinata in aproape 3 luni si baietel de 3,8 ani. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 Expeditia a fost gandita sa atinga obiective care sunt in afara ariei generale turistice. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator costinell Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 Poate ne vom intilni o parte din drum. Noi vrem sa plecam cu o masina si 2 motociclete in fosta YU, Bosnia, Muntenegru, Serbia, posibil Croatia, Slovenia undeva intre 27 iulie si 15-20 august. Eu m-as feri de Albania... Oricum recomand parcul national Tara si un sejur de 2-3 zile la rafting, este incredibil. Noi am stat aici si e incredibil: http://kamptara87.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 de ce te-ai feri de Albania?:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius c Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 Salut! Am calatorit cu un prieten, cu masina proprie, dinspre Grecia (Igoumenitsa) prin muntii Albaniei, pret de vreo 7 zile si a fost minunat. Ruta a fost geva de genul:Sarande, Vlore (superb drum de coasta partial macadam cu privelisti incredibile), Fier, Durres, Tirana, Kruje, Kukes (am luat in munti un bac si am traversat ore in sir pe un lac de acumulare pe raul Drin pana aproape de Skhoder, zona la granita cu Kosovo), si apoi Muntenegru, Bosnia, etc. N-am avut niciun fel de problema, mai ales ca am stat in munti langa Kosovo, cu trafic mare de kosovari, cel putin vreo 5 zile. Am mers numai pe macadamuri si coboram in sate foarte rar. Zona este slab populata, spectaculoasa ca peisaje si cu oameni super linistiti. In satele de munte se mai poarta intradevar AK 47 pe umar dar cu atat mai mult ne-am simtit in siguranta. Albanezii sofeaza destul de prost si foarte agresiv pe drumuri de asfalt oribile. Am preferat mult mai mult muntii, padurile si macadamul pentru liniste si relaxare. Totul este ieftin iar cazarea la cort sau masina e ok. Noi nu am stat la hoteluri. E cam complicat cu pusul de poze... nu stiu ce inseamna "url"... V-as pune niste poze... Oricum... Drum bun! MC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 Poate ne vedem la o bere.....:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius c Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 Ok. Iau si niste poze la mine. 0727666777 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 am mers pe roti pana la budva acum un an sau 2. confirm, zona este absolut superba. serbia ( partial) si tot muntenegru doar munti unu si unu. fara suparare, am crezut ca noi avem munti, insa in comparatie cu aia cred ca avem doar niste dealuri mai inalte :grin: practic de la ora 14:00 cand am traversat o statiune de schi in Serbia am coborat non-stop pana aproape de miezul noptii la nivelul marii. doar coborat, fara urcat :-) in muntenegru este un parc national unde se face rafting si un defileu de zeci de km cu sosea suspendata undeva in stanca, absolut superb. oamenii sunt cumsecade si nu ne-am simtit vreo clipa in pericol, doar in kosovo ne-au intrebat daca suntem americani pentru care inca mai au resentimente :-) in muntenegru moneda nationala este euro :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 eu sunt un mare fan de Muntenegru si Croatia. In Muntenegru am fost din 2006 si am vazut in timp cum au evoluat lucrurile gen turism (engleza la perfectie),autostrazi(executate de finlandezi sau suedezi) ,tuneluri si altele.Nu au avut niciodata moneda proprie.Muntii in ambele tari sunt spectacol si raurile idem. Croatia a fost din totdeauna mai turistica ,anul trecut am inchiriat un catamaran si a fost extraordinar . ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 cum mai stati cu pregatirea? luati in considerare si "colaboratori"?? :) eu tocmai facusem un plan de principiu pentru turcia - 4.000 km, 2 saptamani, atins zone "clasice" dar si unele mai putin circulate (sate traditionale, scutcircuitare sosele, etc). alternativa era exact varianta propusa de voi dar nu am apucat sa fac nici un plan. in schimb, il gasesc aici gata facut... :) Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Balcanii de West .Din Croatia pana in Grecia vara 2011 Frumoasa initiativa si daca se mai poate as fi interesat de participare si as avea citeva intrebari: - ce nivel de echipare e musai minim ptr masina? - care este durata expeditiei? - care este itinerariul (obiective, zone de interes, etc)? Multumesc :x Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate