Max Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 (editat) Aveti aici un filmulet de prezentare a uneia dintre cele mai dure competitii de offroad din lume. Ladoga Trophy Editat Februarie 21, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Lagoda Trophy 2011 Super tare:br:br:br Mai vrem:h5 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 Fillmul asta e deja clasic. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 cand vad filmuletele astea ma gandesc cate din masini mai scapa fara damage grav? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 Max - mi-ai turnat sare pe rana :h5 Eu sunt "bolnav" de sindromul Ladoga. Este un vis de al meu pe care sper intr-un an doi sal vad si sa-l traiesc. Deocamdata bugetul si tumpul inca ma opresc - dar poate iesim odata naibii din criza si se vor indrepta lucrurile. PS - pe omul din samuraiul verde l-am cunoscut personal la Moscova (copilot e nevasta-sa erau ambii in masina si nu au patit nimic) - in filmulet nu se vede dar rasturnarea este din cauza dejantarii unei roti pe fata. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 Super adevarat. Aici se vede daca esti barbat sau nu, cred ca epuizarea fizica e la ordinea zilei. Vitalies, trebuie sa te pregatesti psihic pentru ce e mai greu! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 vad ca se poarta la greu profilul tractor. numai la noi este interzis acest profil? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 vad ca se poarta la greu profilul tractor. numai la noi este interzis acest profil? Cine a zis ca e interzis profilul tractor la noi? Pe strada eventual dar in competitii in nici un caz. Nu am vazut nici o restrictie in acest sens. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 Daca profilul tractor se incadreaza la cauciucuri cu profil agricol atunci conform anexei a din noul regulament/2011 acestea sunt interzise la Open si Extrem 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 Daca profilul tractor se incadreaza la cauciucuri cu profil agricol atunci conform anexei a din noul regulament/2011 acestea sunt interzise la Open si Extrem Mai sa fiu al naibi, nu am auzit nici o discutie legata de asta pana acum. Nu prea vad logica pt care a fost luata hotararea asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 Eu stiam ca vor sa le scoata de anul asta dar nush daca s-a aprobat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 S-a discutat acest aspect si la sedinta CNOR unde au fost cate doi reprezentanti din partea fiecarui club. Motivul interzicerii a fost ca profilul agricol ar distruge padurea. Cand Adi Kamikaze a intrebat - bine agricole nu ca distrug - dar lanturile de ce nu se interzic - ca distrug muuuult mai mult decat tractoarele.....nu a primit nici in ziua de azi un raspuns, dar nici nu s-a trasat clar da sau nu! Ar trebui sa ne raspunda Rasti sau Floyota la aceasta intrebare. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 Cine a zis ca e interzis profilul tractor la noi? Pe strada eventual dar in competitii in nici un caz. Nu am vazut nici o restrictie in acest sens. Asa am inteles si eu, ca din acest an "profilul agricol" e interzis in competitii. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 oare as face fata acolo ? :banana daca e voie cu 2 copiloti, il iau si pe @landy.... si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Ladoga Trophy 2011 e incredibil noroiul de pe acolo.....4 luni m-am balacit in el....viata de copilot pe Kraz :grin: mi-ar place sa ma reintorc in zona...ptr o cura de namol :grin::grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate