Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri

Vizitator radu_moto

Postări Recomandate

Vizitator radu_moto

Va salut, in cazul in care nu am dreptate, ma voi retrage si imi voi cere scuze moderatorului, si voi incerca sa imi vand produsul pe alt site, cu toate ca acesta era dedicat.

Inainte de a posta am citit regulamentul, si aveam nevoie de 20 de posturi anterioare, pentru a-mi publica anuntul-CORECT.

Am facut cele 20 de posturi, mi-am publicat anuntul, dupa care un moderator l-a sters, si nu stiu cauza, doar o banuiesc.

Banuiala mea: am facut 100m posturi cum zicea moderatoru, pentru a strange cele 20. Pai cu ce sunt eu de vina? Eu am respectat regulile voastre, voi de ce nu le respectati?

Nu era specificat nicaieri ca e INTERZIS ceea ce am facut eu.

Repet daca nu am dreptate ma retrag si imi cer scuze, astept acelasi lucru in schimb daca am dreptate.+ REPUBLICAREA ANUNTULUI

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri

Va salut, in cazul in care nu am dreptate, ma voi retrage si imi voi cere scuze moderatorului, si voi incerca sa imi vand produsul pe alt site, cu toate ca acesta era dedicat.

Inainte de a posta am citit regulamentul, si aveam nevoie de 20 de posturi anterioare, pentru a-mi publica anuntul-CORECT.

Am facut cele 20 de posturi, mi-am publicat anuntul, dupa care un moderator l-a sters, si nu stiu cauza, doar o banuiesc.

Banuiala mea: am facut 100m posturi cum zicea moderatoru, pentru a strange cele 20. Pai cu ce sunt eu de vina? Eu am respectat regulile voastre, voi de ce nu le respectati?

Repet daca nu am dreptate ma retrag si imi cer scuze, astept acelasi lucru in schimb daca am dreptate.+ REPUBLICAREA ANUNTULUI

Multumesc.

spui ca ai facut 20 posturi dar la tine sunt 0..cum vine treaba asta?

:cl
Link spre comentariu

I-au fost sterse de mine toate...........

Din cauza unor astfel de useri, cred ca o sa mai introducem in Regulament,pe langa cele 20 posturi si o perioada de stand-by de 90 zile pana a avea accesul la Mica publicitate.....

Ceea ce va insemna timp suficient sa citeasca Regulamentul, sa rasfoiasca prin topicuri dupa informatii utile si interesante........

Are si el dreptate......Regulamentul i-a permis, asa cum legile din tara asta permit si acopera toate infractiunile...........nu-i nimic, o sa luam masurile necesare...........

Max ,Stef, credeti ca putem implementa un stand-by de 90 zile ?

Link spre comentariu

Vizitator radu_moto

5. OBLIGATIILE MODERATORILOR SI SUPERMODERATORILOR:

- sa aibe o atitudine toleranta fata de useri si sa-i AJUTE sa isi rezolve problemele.

- sa NU se certe cu userii.

- sa STEARGA orice post OFFTOPIC

- sa STEARGA orice post ce contine RECLAME DE ORICE FEL, postarea de link-uri ce NU sunt utile si ontopic, postarea unor denumiri de firme ce NU au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma, etc.).

- sa avertizeze userii ca incalca regulamentul si sa propuna BANAREA acestora in cazul in care recidiveaza.

- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial (pot fi banati direct daca exista acest privilegiu).

- sa INCHIDA/STEARGA thread-urile cand acestea incalca flagrant prezentul regulamentul

- sa EXPLICE clar motivul pentru care a fost inchis un thread la inchiderea acestuia. (FARA EXCEPTII !).

- sa explice atunci cand este necesar (pe PM) de ce a sters

posturile unui user.

NU A FOST TOLERANT

NU M-A AVERTIZAT

POSTUL/POSTURILE NU AU FOST OFFTOPIC

NU MI-A EXPLICAT MOTIVUL INCHIDERII

Si pot continua....

Rog pareri de la useri primele 3 din 5

multumesc

Link spre comentariu

Tu chiar vrei ban.........

Cum dracu fix astea nu vrei sa le vezi ????

2.c. Prezentarea membrilor

Prima postare pe acest forum trebuie sa fie la sectiunea"Prezentarea membrilor" si anume pe topicul din link-ul de mai jos, utilizand butonul " Raspunde la discutie ".

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601

Daca prima ta postare va fi in alta sectiune a forumului, aceasta va fi stearsa automat.

3.b Scopul Sectiunii de "Mica Publicitate"

Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor cu activitate sustinuta pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum, deci nu se pot pune la vanzare masinile/produsele/piesele celor care nu sunt membri ai forumului. De aceea vor fi descurajate orice tentative strict comerciale, iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut doar acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv.

2.i. Stergerea posturilor de catre moderatori

Posturile care contravin regulilor de mai sus pot fi sterse fara o notificare prealabila si aceasta actiune nu trebuie justificata de catre moderatori. Deschiderea unui topic (thread )unde se cer explicatii despre aceasta, nu face decat sa inrautateasca situatia, rezultand ca userul in cauza habar n-are de regulament.

Link spre comentariu

Vizitator radu_moto

Problema care ai ridicat-o cu "din cauza unor useri ca mine", as pune-o altfel din cauza unor moderatori ca tine exista aceste lacune in acest forum, e exact ca si in OFFROAD cel mai tare supravietuieste.

Eu m-am adaptat la forumul pe care il moderezi tu.

AM GRESIT?

3 din 5 si imi cer scuze sau iti ceri scuze.+ REPUBLICAREA ANUNTULUI

Link spre comentariu

Vizitator radu_moto

Prima mea postare a fost acum 2 saptamani si nu a fost stearsa AUTOMAT, asa cum scrie in ce mi-ai dat sa citesc, daca iti faceai treaba atunci nu se mai ajungea aici.

inca astept 3 din 5

Link spre comentariu

Ti-am lasat si motivul stergerii postarilor.......

Ti-am exemplificat si din Regulament......

Te incapatanezi sa crezi ca ai dreptate......

Hai sa te mai luminez inca o data :

1- n-ai citit din Regulament decat ce te interesa

2 - nu ti-ai facut o prezentare

3 - ai postat in anunt un link catre alt site

4 - ai deschis topic sa te iei in gura cu moderatorii , cerandu-le socoteala nejustificat

5 - pretinzi scuze desi tu tot n-ai citit Regulamentul

6 - confunzi site-urile de vanzari piese cu acest forum........

Mai vrei ????

Link spre comentariu

Prima mea postare a fost acum 2 saptamani si nu a fost stearsa AUTOMAT, asa cum scrie in ce mi-ai dat sa citesc, daca iti faceai treaba atunci nu se mai ajungea aici.

inca astept 3 din 5

Da , pt ca mizam pe bunul-simt al userilor care, prinsi fiind in a-si cauta informatiile de care sunt interesati, omit sa fie atenti si sa se prezinte, si toleram acest lucru......

Link spre comentariu

@radu_moto iti confirm si eu ca din cauza unor useri ca tine pe care ii intereseaza NUMAI vanzarile, am facut anumite reguli si restrictii.

Faptul ca tu incerci ca sa fentezi prin postarea unor mesaje INUTILE numai ca sa ai numarul necesar ne lasa rece.

Daca tot faci pe desteptu' cu regulamentul, atunci citeste aceste extras din el:

-Aceasta limita de 20 postari necesara accesului la Mica Publicitate poate fi extinsa in cazul acelor useri care se constata ca posteaza "de umplutura".

Acesta este un forum de offroad si 4x4 nu un site de anunturi gratuite de vanzari cumparari.

Daca ai vreo legatura cu domeniul, poti sa ramai si sa te comporti ca atare.

Daca te intereseaza doar comertul, iti spun de pe acum LA REVEDERE!

Max

admin

Discutie incheiata

Link spre comentariu

Vizitator radu_moto

Nu mi-ai lasat motivul stergerii posturilor mele, i-ai dat o explicatie userului HARY care era nedumerit, ca si mine.

Si nu ma incapatanez , dar nu eu am facut regulile forumului care mi-au permis sa postez dupa cum ziceai si tu.

Link spre comentariu

Dar astea ce sunt ??? Nu sunt avertizari ???

Cand cineva posteaza ceva e logic ca e interesat de subiect, dar tu inca o data dovedesti ca putin iti pasa de ce ai scris si unde ai scris .........

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/DIVERSE/rad-1.jpg

Link spre comentariu

I-au fost sterse de mine toate...........

Din cauza unor astfel de useri, cred ca o sa mai introducem in Regulament,pe langa cele 20 posturi si o perioada de stand-by de 90 zile pana a avea accesul la Mica publicitate.....

Ceea ce va insemna timp suficient sa citeasca Regulamentul, sa rasfoiasca prin topicuri dupa informatii utile si interesante........

Are si el dreptate......Regulamentul i-a permis, asa cum legile din tara asta permit si acopera toate infractiunile...........nu-i nimic, o sa luam masurile necesare...........

Max ,Stef, credeti ca putem implementa un stand-by de 90 zile ?

ca un simplu uzer sunt perfect d-acord cu perioada de 90 zile......

:cl
Link spre comentariu

Vizitator radu_moto

Ma repet daca iti faceai treaba atunci nu se ajungea aici.

Eu eram trecut de 2 saptamani de primul post, acum ti-ai adus tu aminte?

Raspunde-mi sincer daca faci sau ai facu marketing, ma refer la studii.

Imi place cum pui fiecare gresala a ta ca si o chestie pozitiva.

3 din 5

Link spre comentariu

Vizitator radu_moto

Cine voteaza va rog sa specificati:

Radu 1 - inseamna punct pentru mine

Supermoderator 1 - inseamna punct pentru supermoderator

Cine aduna 3 puncte din 5 asteapta scuzele de rigoare

Link spre comentariu

Nu esti tu miezu` pe care sa-l tin eu minte si nici ala caruia sa-i dau socoteala de studiile mele........

Ai sarit in ochi prin postarile tale urgente abuzand, asa cum ti-am zis, de toleranta noastra...........

Hai sa o scurtam : esti sau nu de acord cu Regulamentul acestui forum ?

Da sau....pa ?

Link spre comentariu

@radu_moto

...

Ma abtin cu greu ca sa iti spun ceea ce gandesc in acest moment asa ca o sa ma limitez la un "la revedere"

Pt ceilalti spectatori, mai distrati-va cateva minute pana cand voi sterge acest topic.

Link spre comentariu

nu-l sterge. Poate fi util si pt altii ... Topicurile de acest gen sunt citite cu mare atentie, regulamentul NU !

Luigi, aici iti dau dreptate. Se stie ca Telenovelele sunt mai interesante decat Regulamentul. :grin:

Toata lumea trebuie sa inteleaga ca NU TOLERAM userii care au intrat aici NUMAI pentru a face comert.

Suntem suficient de descuiati ca sa observam care sunt aceia, sa observam care sunt cei care incearca sa fenteze regulile crezandu-se niste avocati care castiga o cauza pe niste exceptii si portite dintr-o lege.

Individul de mai sus nu e nici primul si nici ultimul care incearca sa fenteze. Asa suntem noi romanii. Consumam mai multa energie incercand sa fentam sau sa furam ceva decat atunci cand muncim sau facem ceva pe bune.

Adevarul e ca , desi aveam doi ciresi mari si frumosi in curte, parca tot mai bune erau ciresele pe care le furam de la vecinu' cand eram copii. :ha:

Editat de Max
Link spre comentariu

................

......................

Poate era bine sa citeasca si chestia asta :

3.b Scopul Sectiunii de "Mica Publicitate"

.............

-Aceasta limita de 20 postari necesara accesului la Mica Publicitate poate fi extinsa iin cazul acelor useri care se constata ca posteaza "de umplutura".

Link spre comentariu

1. ideea e ca omu a gasit o portita pt a plasa anuntul . Regula cu 30 zile sa 90 zile mi se pare un pic restrictiva. Cel mai bine ar fi ca anunturile de publicitate sa fie vizibile numai dupa validarea moderatorului (admin-ului) sectiunii. In felul asta cineva ar putea

- sa vada daca userul e in parametrii regulamentului

- cui ii trebuie solititat statutul de vanzator autorizat

- care e tepar si racoleaza fraieri din randul membrilor forumului

2. Pt userul in cauza ( radu moto)

Trebuie sa intelegi ca pe acilea au umblat/umbla tot felul de specimene. Fiecare traznaie facuta a insemnat o noua clauza in regulament. E drept ca la un moment dat, din dorinta de a fi totul curat , se poate ajunge la masuri restrictive, cumva peste limita regulamentului. Tu fii om ok in continuare, ia lucrurile asa, pe indelete si ......... ne jucam in continuare in curtea asta a lu domnu Max. In felul asta toti avem de castigat.... (sper ca nu ai luat deja BAN si poti vedea msg-ul meu)

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

N-a mancat, n-a baut ... sa i se dea ... BAN.

Auzi, da' asta e o gaselnita de marketing ?:grin:? Asa de curios m-ati facut sa stiu ce vinde baiatu' asta!!!!:ha:

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Luigi, la numarul fff mare de useri noi care apar zilnic, n-are timp nimeni de verificat si validat......

Nu e deloc restrictiva regula de stand-by de 90 zile pt ca scopul forumului trebuie mentinut in esenta lui, iar tipul asta ne-a aratat ca e cazul sa mai inchidem din portite.....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare