nissan4x4 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri Dragule, va trebui sa faci cumva o validare a anunturilor de vanzari, pt ca daca tii deschis borcanul cu miere.....sa nu te miri ca il gasesti plin cu muste. In plus, nu cred ca sunt zilnic mai muilt de 10-20 anunturi de vanzari ( cu exceptia zilei de miercuri cand da prietenul meu GPS-cu up-uri ) . Ei bine nu stiu daca tehnic exista aceasta posibilitate , desi cred ca se poate. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri Acum daca tot suntem la discutii de genul acesta vreau totusi niste pareri obiective: Sunt chiar atat de exagerate clauzele pe care le-am stabilit aici? 1. Prezentarea Nu e de bun simt ca atunci cand intri in casa cuiva sa dai buna ziua si sa te prezinti? In mod normal asta tine de cei 7 ani de acasa si mi-e jena pt ca am pus-o ca si clauza in regulament dar, din pacate, observati ca la noi se impune asa ceva. 2. Anunturile de vanzari. Vrei sa vinzi ceva. Ok. Te duci la ziar si dai anuntul. Ok. Platesti pt asta. Ok Aici pt vanzatorii ocazional, plata nu consta in bani ci in minim 20 de posturi UTILE pe forum. Ce inseamna posturi utile? Si o banala intrebare este un post util. Cati litri de antigel imi intra in masina mea Toyota etc...? E un post util care poate dezvolta o discutie utila si pentru alti useri. Iese prea "scump" un anunt? Ar fi mai ieftin daca am baga cate o taxa pe fiecare anunt? Eu zica nu. Desi as castiga niste bani, nu doresc ca sa fac asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri N-a mancat, n-a baut ... sa i se dea ... BAN. Auzi, da' asta e o gaselnita de marketing ?:grin:? Asa de curios m-ati facut sa stiu ce vinde baiatu' asta!!!!:ha: :uameni:ha::ha::ha::br L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator d-rive Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri Nu vand si nu voi vinde nimic :grin: :P Dar, ce trebuie sa stie fiecare nou-venit. Forumul e facut pentru PASIONATI. Nu pentru vanzari sau alte alea ca nu e targ, talcioc, bursa, etc. Eu nu as valida niciun anunt la bursa daca nu apartine unui user care are cat de cat activitate, notorietate. Sunt supermod pe clubfiat si ne-am lovit si acolo de situatia asta. Am pus limita de 30 de posturi utile, reale, corecte pe topicuri tehnice si nu la bancuri sau alte alea si minim 30 de zile prezenta pe forum. Daca ulterior userul respectiv activeaza doar pe topicul lui de vanzari ne-am rezervat dreptul sa-i stergem acel topic. Inca ceva, niciun user nu poate avea simultan mai mult de 3 anunturi la rubrica vanzari. Parerea mea e ca topicul asta e oarecum inutil. Colegul care tot cauta argumente in sprijinul lui sa ne lase. Nu e PASIONAT, nu prea are ce cauta aici. Eu citesc forumul asta de cand e el si la inceput nici nu am indraznit sa-mi fac user cu toate ca ma cunosc cu ceva lume, si chiar avem iesiri impreuna, si treaba asta cu ani in urma nu de ieri de azi. Cred ca se acorda prea multa importanta unor probleme minore si unor useri care au alte interese decat fenomenul 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri Respecte, dar tot ce scrii tu, e prevazut in Regulamentul acestui forum........... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri Astrale....ce-ti place sa iti bati gura cu toata lumea......:grin:i-ai spus ce ai avut de spus...gata respecta...bine...nu respecta ...suporta in curtea noastra avem regulile noastre care trebuiesc respectate....cine nu le respecta....treaba lui...dar sa nu vina cu pretentii observ ca la mica publicitate au aparut si vanzari de masini care nu au nici o legatura cu obiectul de activitate al forumului.... in ritmul asta activitatea principala va fi cea de vanzare de....diverse iar activitatea offroad ....in plan secundar.... asta e parerea mea ps pe vechile forumuri o asemenea discutie se solda cu ban permanent....dar ca peste tot...nimic nu mai e ce a fost :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri Supermoderator 3 puncte...na... ca-i datorezi scuze lui Astral. Sunt in momentul de fata 4322 de membri activi (din peste 9000) care se pare ca accepta aceste reguli. Nu ti se pare ca esti in minoritate? Daca tot vrei sa organizezi un protest, incearca sa convingi guvernul sa-si ceara scuze in fata tarii si poate o sa devii erou. Aici incercam sa ne ajutam intre noi cu diferite sfaturi, pareri (pertinente), experiente. Daca tu postezi aiurea, nu ajuti cu nimic aceasta comunitate, ba chiar dai de munca moderatorilor sa-ti stearga posturile. Inclusiv aceasta discutie ete nefolositoare, deci...inca un minus pentru tine.:uameni "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri daca nu mi-ati fi luat butoanele inchideam topicul...:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri salutari sustin ideea de a avea o vechime de 90 de zile pentru a putea da un anunt de vanzare....cea cu 20 de postari nusi are rostul deoarece sunt super membri ca cel de mai sus ce fac 20 de umpluturi intro zi ca sasi poata vinde marfa si dupaia pa forum. asta este parerea mea.....voi faceti cum stiti ca e mai bine. respect :cl AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri sustin ideea de a avea o vechime de 90 de zile pentru a putea da un anunt de vanzare.... Eu vad in rubrica de vanzari un ajutor pentru membrii in dificultate de a gasi ceva pentru masina lor (sau a vinde ceva de folos pentru ceilalti membri). :rsp:cl Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri Sincer sunt surprins ca acest thread are deja 4 pagini, in numai 4 ore de cand am plecat de la serviciu. Am umarit fenomenul de 100 de posturi pe secunda inca de la inceput si presimteam cumva ca il voi vedea la mica publicitate si ce sa vezi acolo era. Hahaha uni sunt asa de previzibili. Sunt pentru cele 90 de zile sau un numar mai mare de posturi (30) sa zicem. S-auzim de bine Sincer vorbind a avut toata bunavointa moderatorilor dar si tot tupeul lui. Pacat :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri Baieti, nu inchideti mizeria asta? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri cred ca am pus si eu osul la scaderea numaralui de postari sub 20 lui Radu... si fara sa sterg nimic. Cred ca pe la opel a bagat vre-o 5 postari una dupa alta si le-am unit toate intr-una singura. Si uite asa a ramas cu 1 in loc de 5. Poate ar trebui ca forumul sa uneasca automat mesajele consecutive intr-unul singur - si atunci colectionarii de postari isi vor mai limita elanul. Plus o perioada de gratie de la inregistrare - poate nu 90 de zile, dar suficient incat sa-i filtreze pe "comercianti" Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Nemultumire in legatura cu un MODERATOR- rog pareri Tot eu am dat curs dialogului cu respectivul user, tot eu am sa inchid discutia acum, cu o singura concluzie, bazata atat pe prevederile Regulamentului si aplicarea lor in moderarea zilnica, dar si pe cele exprimate de voi pe acest topic. Regulamentul existent prevede absolut toate pomenite aici, ba chiar nu lasa loc nici la portite, iar solutia e una singura : aplicarea lui ad-literam ! Dixit ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate