turtita Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Va salut. Un prieten vrea sa-mi trimita o suspensie pro comp, 3" (deci inteleg inaltare 7.5 cm) folosita 3500 km. Ce credeti merita pusa? in cat timp se duce o suspensie, cati km rezista? omul a mers cu ea offroad...dar moderat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Pai spune-ne si la ce pret vrea sa ti-o trimita... oricum folosita 3500 nu se poate spune ca e foarte uzata. Aaa, si ca informatie suplimentara, un kit complet de suspensie (4 arcuri si 4 amortizoare) ProComp la englezi costa 279 lire fara tva si fara transport... asta din ce retin ca citeam aseara pe http://www.jimnybits.co.uk LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp 1.Suspensia asta as vrea sa mi montez si eu...dar nu stiu ce modificari si piese mai sunt necesare pe langa cele 4 arcuri nsi 4 amortizoare de 7,5 cm . Sigur mai trebuiesc si alte furtunele mai lungi de frana etc.. Poate ne ajuta cineva de aici cu sfaturi.. 2.Ne onoreaza comenzile astia de pe site ul jimnybits.co.uk in romania? 3.Montajul la suspensie... unde ... cat? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp 1..... 2.Ne onoreaza comenzile astia de pe site ul jimnybits.co.uk in romania? ............. Da........http://www.jimnybits.co.uk/shop/index.php?_a=viewDoc&docId=5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turtita Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Prietenul meu a gasit-o la 50 EUR...e un tip care si-a vandut masina si acum vinde si suspensia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Daca nu o cumperi tu .... o iau eu .... :2dr Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turtita Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp de luat o iau...ca la banii astia e ok, eu intrebam numai daca merita. Si mai trebuie si altceva? (gen furtune, etc...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp de luat o iau...ca la banii astia e ok, eu intrebam numai daca merita. Si mai trebuie si altceva? (gen furtune, etc...) La 50 de euro tu mai pierzi vremea intreband daca e ok o suspensia Procomp? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Buna achizitie:h5. Pomana curata. Iti trebuiesc alte furtune de frana mai lungi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Pai de ce nu-l rogi pe prietenul tau,daca tot iti da suspensia cu banii astia,sa-ti dea si furtunele de frana Acum lasand gluma la o parte pe langa furtune de frana trebuie modificate si barile panhard respectiv lungite, la bratele caster trebuie un set de bucsi excentrice , la cutia de transfer suportul de prindere cel cu 2 bucsi trebuie inaltat pentru ca atinge cardanul in consola iar la cardane trebuie montate distantiere tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turtita Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Suspensie Pro Comp pai el a gasit-o la unul acolo...si m-a intrebat daca o vreau...o sa o aduc si pentru ce mai trebuie vedem...oricum trebuie sa merg undeva sa o montez. Aveti idee unde se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Mergi la suzuki-dojo cu incredere. Ia legatura cu cfantana, il gasesti aici pe forum, este chiar moderator la sectia "suzuki"... nu m-am uitat daca esti din bucuresti sau nu, dar oricum cauta-l si nu o sa-ti para rau... LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Daca era suspensie de doar 2" si nu de 3", nu trebuia sa faci nicio modificare din cele descrise de blavenstein, o puneai pe masina si gata! Acesta o fi motivul vanzarii la un pret atat de mic! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turtita Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Gata...am luat-o...o sa-mi vina cu curierul in maxim 2 sapt. are si barele panhard fata si spate in pachet...o sa merg la suzuki dojo sa o montez. Gasesc la voi ce-mi mai trebuie? (furtune de frana, bucse, etc)? Multumesc de ajutor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sanduk Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 pret montaj suspensie am si eu o rugaminte- care ar fi pretul ptr manopera montarii suspensiei pro comp 2'' + body lift 2'' pe un suzuki jimny?multumesc.am inteles ca mai trebuie cumparate prelungiri ptr conducte frana,doar atat?toate cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Suspensie Pro Comp ... un set de bucsi excentrice , la cutia de transfer suportul de prindere cel cu 2 bucsi trebuie inaltat pentru ca atinge cardanul in consola iar la cardane trebuie montate distantiere Astea-s bune ? Made in Cluj, poliuretan "top grade" + inox. (Ne ocupam si de suportul de la transfer, daca e nevoie) :wink: http://i244.photobucket.com/albums/gg22/workaholic_ro/Bucse/DSCN7798.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turtita Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Gata, a venit suspensia si am si montat-o...arara bine. am luat su BF Goodrich 215/75/15 - MT - KM2, am si un set de flanse de 32.... Venind inapoi de la service cu masina dupa montarea suspensiei am vazut ca trage stanga...aveti idee care sa fie cauza? Kit-ul a avut si barele panhard, spate reglabila si fata fixa...sudata...prelungirea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Suspensie Pro Comp trebuie sa-ti faci unchiul de fuga.barile panhard iti aliniaza puntile nu si unchiul de fuga.in chit ai avut si bucsile corectoare de la bratele fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turtita Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Suspensie Pro Comp si astea cum le fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turtita Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Suspensie Pro Comp a...si mai e o chestie...dupa montarea suspensiei volanul este rotit cu 90 de grade..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Suspensie Pro Comp a...si mai e o chestie...dupa montarea suspensiei volanul este rotit cu 90 de grade..... Vezi tu ca nu ai bara panhard reglata!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Suspensie Pro Comp Daca nu ai bare panhard reglabile atunci exista si solutia asta: http://www.jimnybits.co.uk/shop/index.php?_a=viewProd&productId=97 da trebuie sa le ai inainte sa mergi la reglaje. Gasesti un atelier unde au aparatura de reglat directia si geometria (unghiuri de caster, camber, toe). exemplu: http://autorepair.about.com/od/glossary/ss/df_alignment.htm Volanul e rotit pentru ca trebuie prelungit un pic si bara de directie (din capul de bara s-ar putea sa fie suficient). pentru suspension lift de 3" trebuie corectat unghiul caster. cel mai ieftin cu niste bucsi speciale (4 la numar) care se pun la tendoanele din fata unde se prind de punte. cel mai scump e sa-ti pui alte tendoane facute special cum au cei de la ORA (OffRoad Armourary) de exemplu. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Suspensie Pro Comp si astea cum le fac? N-o sa afli niciodata daca propria ta discutie n-o citesti. Poza bucselor era cu trei replici mai sus. Trebuie sa plec, revin mai tarziu cu explicatii detaliate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
turtita Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Suspensie Pro Comp gata...m-am lamurit...problema este ca bara panhard spate este reglabila...numai ca cea fata era fixa...(prelungita, dar fixa). Am comandat de la jimnybits un set de castor correction bushes, panhard adjustable rods si un set de furtune de frana prelungite. Sper sa se rezolve problemele. PS. Am vazut pozele mai sus...numai ca nu intelegeam cum e cu unghiurile de fuga...intre timp am mai citit si m-am cam lamurit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Suspensie Pro Comp cu nici macar jumatate din suma platita pt panhard reglabile,mi le trimiteai mie si intr-o zi le aveai gata facute.sunt bani dati aiurea,dar... bucsele trebuieac,furtunele deasemenea.din proprie experienta iti spun ca in momentul cand o sa demontezi panhardul de pe fata bucsele se distrug....deci daca nu vin cu barile,comanda-le. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate