cos Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Afirmativ . N-am nici cea mai vaga idee . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Satura-te ... http://wildstate.ro/ :grin: Se anunta ceva activitate ? ca ma mananca .....caucioacele :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 io montez troliul, nu ies! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 io montez troliul, nu ies! Hai baieti nu va dati la fund :grin: Va sugerez eu un traseu scurt ,pe langa casa care sa dureze cateva ore cu tot cu pauza de masa:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Duminica parca as iesi la o joaca dar trebuie sa stabilim cate ceva pt ca am inteles ca nu prea a fost spirit de echipa la ultima iesire. Masinile trebuie sa aibe o echipare cat de cat-nu sa fie o lopata la cateva masini si numai 2-3 insi se luptau cu zapada si ceilalti erau telespectatori de lux Cand se pleaca in grup in grup se vine-nimeni nu ramane in teren sau alti pleaca pe un drum si alti pe alt drum De mancat se mananca la gramada fiecare cu ce are nu ascunsi pe sub bordul masinii. Nu mai zic ca uni nu au in masina nici macar o banala sufa. Dc este sa facem off-road trebuie sa avem incredere si siguranta in noi. Imi aduc aminde de un prieten care de frica sa nu-si murdareasca adidasi albi nu cobora din masina,desi era cel ma potent(ca masina) si se uita cum colegii se chinuiau sa iasa din mocirla.Atunci am parlit si eu ambreiajul tot tragand pe unul si pe altul. Dc iesim si vremea ne permite obligatoriu facem si un gratar. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 (editat) Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Duminica parca as iesi la o joaca dar trebuie sa stabilim cate ceva pt ca am inteles ca nu prea a fost spirit de echipa la ultima iesire. Masinile trebuie sa aibe o echipare cat de cat-nu sa fie o lopata la cateva masini si numai 2-3 insi se luptau cu zapada si ceilalti erau telespectatori de lux Cand se pleaca in grup in grup se vine-nimeni nu ramane in teren sau alti pleaca pe un drum si alti pe alt drum De mancat se mananca la gramada fiecare cu ce are nu ascunsi pe sub bordul masinii. Nu mai zic ca uni nu au in masina nici macar o banala sufa. Dc este sa facem off-road trebuie sa avem incredere si siguranta in noi. Imi aduc aminde de un prieten care de frica sa nu-si murdareasca adidasi albi nu cobora din masina,desi era cel ma potent(ca masina) si se uita cum colegii se chinuiau sa iasa din mocirla.Atunci am parlit si eu ambreiajul tot tragand pe unul si pe altul. Dc iesim si vremea ne permite obligatoriu facem si un gratar. Bravo domn' profesor!:gr1 Ai retinut un pic gresit... caci erau baieti care vroiau hard si baieti care vroiau soft, iar problema era ca cei care doreau hard, vroiau doar hard si deloc soft, iar cei care doreau soft, voiau doar soft si deloc hard, in consecinta toti cei care au dorit hard au sfarsit prin a face hard, iar cei ce doreau soft au sfarsit prin a face soft. Prin urmare nu a fost decat o nesincronizare a dorintelor. Singurul impediment a fost acela ca pentru doritorii de soft nu existau trasee alternative pentru a ocoli sectiunea hard, sa se continue intr-un fel de tandem. Singurele exceptii au fost ghinionul lui Atar care probabil la un moment dat ar fi optat si el, fie pentru hard, fie pentru soft si timpul redus de recreere al lui Sebi care probabil la un moment dat ar fi optat si el, fie pentru hard, fie pentru soft. Ambii au incheiat ziua mai devreme independent de vointa lor. Ioane, spirit a fost atata vreme cat ambele echipe si-au atins scopul. Toata lumea a fost happy. In ce priveste echiparea masinilor asta stii si tu ca e boala grea. Poate unii considera ca un nerv in pedala si un CD cu muzica preferata sunt suficiente. Poti sa-l convingi ca nu e asa? Pentru restul regulilor iti las placerea de a le implementa. Succes! :wink: PS: Daca intentionezi ceva cu privire la o iesire, deschide un nou topic. Asa se poarta mai nou. Preia si regulele acolo, astfel fiecare va sti ce are de facut inainte de apleca de acasa. Editat Martie 3, 2011 de JorJ W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 si filmarile facute de Cristi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 si filmarile facute de Cristi Exact asta este filmuletul care sustine cele scrise mai sus! :g W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buru Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Felicitari! Frumos rau! Buru si D-rive sunt ATV-isti ... pentru ei nu exista "nu se poate", ei stiu doar "incercam" ... ne chinuim un pic ... 500m intr-o zi ... dar mergem mai departe! Pentru aceasta gandire pozitiva ... eu ii iubesc! Abia astept o tura impreuna! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Felicitari! Frumos rau! Buru si D-rive sunt ATV-isti ... pentru ei nu exista "nu se poate", ei stiu doar "incercam" ... ne chinuim un pic ... 500m intr-o zi ... dar mergem mai departe! Pentru aceasta gandire pozitiva ... eu ii iubesc! Abia astept o tura impreuna! M-am convins deja de asta... tot cu un ATV erau, unul cu cabina, un Samurai. :ha: W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Felicitari! Frumos rau! Buru si D-rive sunt ATV-isti ... pentru ei nu exista "nu se poate", ei stiu doar "incercam" ... ne chinuim un pic ... 500m intr-o zi ... dar mergem mai departe! Pentru aceasta gandire pozitiva ... eu ii iubesc! Abia astept o tura impreuna! :g, aha, deci ori ne apucam de offroad, ori ne lasam.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 avand in vedere ca am dat la lopata mai ceva ca un gropar, am contiunat iesirea de duminica la mine in atelier, tura asta singur cuc. Iar m-a apucat noaptea. Robert... tu erai turbat si fara troliu, dar acum !!! :ih T-Max... misto! :wink: W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Robert... tu erai turbat si fara troliu, dar acum !!! :ih T-Max... misto! :wink: Ce-ar fi mers astazi o troliere :wink: dar nu prea s-au oferit combatanti ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 pai ce-asteptati ? hai curaj, maine pe-aici pe langa casa macar vreo 2-3 ore. tavalim si vreo 2 pulpe prin jar. Ma claxonati si pe mine.0725547658 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_lacatusu Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 pentru Duminica 6 martie ma prind si eu la ceva, orice... care iesi da un semn din timp 0740202222 iar referitor la iesirea care a fost...fiecare sa distrat cum a vrut :)) si asta e cel mai bine mitsu L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Nu pot merge in plimbari, am masina desfacuta toata...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Nu pot merge in plimbari, am masina desfacuta toata...! Pana la urma astazi am pus-o de-o noroiala :br Sper ca s-a distrat toata lumea ca eu inca nu-mi pot reveni de ras :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Pana la urma astazi am pus-o de-o noroiala :br Sper ca s-a distrat toata lumea ca eu inca nu-mi pot reveni de ras :ha::ha::ha: Arata-ne si noua. Nu mai rade de unul singur :old W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 (editat) Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Arata-ne si noua. Nu mai rade de unul singur :old V-as arata cu placere dar nu stiu cum se face sa pun foto:grin: Arata-ne si noua. Nu mai rade de unul singur :old Hai JOrjele zici si matale cum se urca foto ... Promit ca ai sa razi in hohote :h5 Editat Martie 8, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Cu butonul "Administrare atasamente", aflat mai jos, cand scrii un mesaj......... Sau asa : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Cu butonul "Administrare atasamente", aflat mai jos, cand scrii un mesaj......... Sau asa : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini Multam mult ! sper sa-mi iasa si sa va placa:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 V-as arata cu placere dar nu stiu cum se face sa pun foto:grin: Hai JOrjele zici si matale cum se urca foto ... Promit ca ai sa razi in hohote :h5 intre timpm am aflat:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 V-as arata cu placere dar nu stiu cum se face sa pun foto Hai Jorjele zici si matale cum se urca foto ... Promit ca ai sa razi in hohote :h5 Nu puteam sa-i rapesc placerea asta lui Astral. Hihiihhii! :h5 Multam mult ! sper sa-mi iasa si sa va placa:banana Bey... da' tu ce pielea mea... ai fost spectator??? De ce esti asa curat??? :ha: Robert nu ma mai surprinde. Ar fi anormal sa arate altfel. :ha: W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lyo Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Zapada proaspata la Galati - 26.FEB.2011 Nu puteam sa-i rapesc placerea asta lui Astral. Hihiihhii! :h5 Bey... da' tu ce pielea mea... ai fost spectator??? De ce esti asa curat??? :ha: Robert nu ma mai surprinde. Ar fi anormal sa arate altfel. :ha: Masinile adevarate si cu soferi adevarati tot timpul ies ....mai curate:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate