macfero Postat Octombrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi ce ai patit cata?nu ti a raspuns nimeni? vad ca pe forum nu mai scrie nimeni doar la telefon se fac confirmarile :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi ne-am intors si noi din noroaie. am ales un traseu mai usor deoarece korben avea cauciucuri at si erau si cam duse. dar nu a fost iesirea lipsita de peripetii.:grin: urmeaza ceva filmulete. pt cei care nu au fost nu stiu ce au pierdut:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi ceva emotii pt Korben...si pentru ceilalti:al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
korben Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi A fost intr-adevar o iesire senzationala ! Peripetzii din plin... mai ales pt mine :hl - :ha: !!! Tre' sa iau si eu filmuletele de la tine Mac' ...sa am ce arata la nepoti !!! ;) ______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________ ...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi A fost intr-adevar o iesire senzationala ! Peripetzii din plin... mai ales pt mine :hl - :ha: !!! Tre' sa iau si eu filmuletele de la tine Mac' ...sa am ce arata la nepoti !!! ;) iti faci troliul si-ti cumperi si ceva cauciucuri minim MT-uri si te bagi iarasi. atunci sa vezi ce misto va fi. nu mai stai cu frica cand mergi :old partea 2 : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi si ultima parte : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steleat Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi si ultima parte : Dedic aceasta iesire lui Cip Pescaru care a spart somnu!!!!! Cata super filmare ,si iarasi Gabi care ne-a scos din rahat,cel putin pe mine ,bine si pe altii CARE NU AVEAU GUME DAR AVEAU VOINTA.A fost super sper sa va distrati maxim la Poiana Sarata.Rockn-Roll !!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Bravo baietii!!! Ms de dedicatie Florine...parca suntem la nunta aici:)) Am DORMIT si eu mai mult si deacuma...Hai sa ne vedem cu bine la Ramnicu Valcea vineri:) MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Am mai vazut filmul asta (Mitsubishi de asistenta rutiera) acum vreun an si jumatate cand mi-am luat eu Suzuka. M-am intalnit cu baietii care faceau off road sa merg si eu cu masina cu cauciucuri de strada si m-au pus sa las masina in parcare si sa merg cu ei si bine au facut. Masina fara cauciucuri nu are nici o sansa pe ud. Pe de alta parte, tot la Magura? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Masina fara cauciucuri nu are nici o sansa pe ud. Pe de alta parte, tot la Magura? Asule , te-ai facut cam ..... comentator ! Cum e in cabina de transmisie ( vila plapumioara ) ?Stim ca tu joci in alta liga , dar fac si baietii ce pot si ... cu ce au ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Asule , te-ai facut cam ..... comentator ! Cum e in cabina de transmisie ( vila plapumioara ) ?Stim ca tu joci in alta liga , dar fac si baietii ce pot si ... cu ce au ! pe noroiul asta vrei sa iasa ? de-acu' la vara:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Ce incercam eu sa spun, dar probabil nu m-am exprimat cum trebuie, era ca eu nu m-as mai baga dupa ploaie in padure cu cauciucuri de strada. Pe de alta parte, poate categoria mea este inferioara minimului cerut de voi si atunci poate este mai bine doar sa admir de pe margine profesionistii la lucru. Repede mai sariti cu barda. . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 20, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Ce incercam eu sa spun, dar probabil nu m-am exprimat cum trebuie, era ca eu nu m-as mai baga dupa ploaie in padure cu cauciucuri de strada. Pe de alta parte, poate categoria mea este inferioara minimului cerut de voi si atunci poate este mai bine doar sa admir de pe margine profesionistii la lucru. Repede mai sariti cu barda. . . te inraim si noi un pic ca sa mai iesi si tu ca tare misto este acum. te asteptam duminica daca doreste cardanu matale sa ne povestesti cum a fost in miniconcediul vostru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi pi la noi pi la bacau nu se iese in weekend la ceva natura ? acu' au iesit si ghebele...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi omu nu avea cauciucuri de strada,avea bf goodrich all in one !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi va intalniti maine?va duceti pe undeva cata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi va intalniti maine?va duceti pe undeva cata? salut. bagam maine ceva noroi. traseul nu l-am stabilit dar alegeti voi. dar nu unul usor ca cel de saptamana trecuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian Postat Octombrie 22, 2011 Partajează Postat Octombrie 22, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi pai cu cine mergi?sau cine merge? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi ne-am intors si noi de la noroaie. a fost frumos, pacat ca s-a dus gupul fata la Range. numai 3 masini pt azi. pun mai tarziu si un filmulet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi cam atat pt azi : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi maine fiind sarbatoare ne-am decis sa iesim in teren. pana acum suntem 4 masini : Nissan Patrol Mitsubishi Pajero Range Rover Jeep Wrangler YJ daca mai sunt doritori care vor sa vina locul de intalnire este OMV Miorita la ora 11.00. traseul va fi Valea Budului si imprejurimi pe drumurile de taf. cam greut dar vedem daca se va putea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi nu a mai plouat de mult. o sa fie usor traseul :grin: nici un alt doritor?:old macar pt filmat si :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
korben Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi As fi venit si eu ... chiar si pentru poze numai... dar din pacate am treaba toata ziua ! :jp1 Asteptam filmulete - Le ! Apropo Mac... cred ca mi-am ars motoru' la troliu..! Ai idee de unde iau altu' ? ______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________ ...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi As fi venit si eu ... chiar si pentru poze numai... dar din pacate am treaba toata ziua ! :jp1 Asteptam filmulete - Le ! Apropo Mac... cred ca mi-am ars motoru' la troliu..! Ai idee de unde iau altu' ? treaba avem cu totii dar e sarbatoare azi si ma gandeam... da-mi un tel sa vedem cum rezolvam cu troliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Octombrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi frumoasa iesirea de azi . traseu lung dar nu asa de greu cum ne-am asteptat. daca ar fi plouat ?:grin: urmeza ceva filmulete.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate