Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesiri Bacau si/sau imprejurimi

macfero

Postări Recomandate

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi

Pai.... maine iau Vitara din service ..... joi leg cablurile la troliu mobil ... pe vineri , asa , cateva ore , sa ne cunoastem la inceput ! Locatie .... unde vrei ... de la imprejurimile Bacaului pina pe Slanic-Poiana Sarata !Daca vrei ne putem vedea maine pe la prinz la o cafea sa stabilim .

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai.... maine iau Vitara din service ..... joi leg cablurile la troliu mobil ... pe vineri , asa , cateva ore , sa ne cunoastem la inceput ! Locatie .... unde vrei ... de la imprejurimile Bacaului pina pe Slanic-Poiana Sarata !Daca vrei ne putem vedea maine pe la prinz la o cafea sa stabilim .

stabileste un loc.eu stau in bacau.ne vedem oriunde.dar pe la 9 ma duc sa-mi duc feroza la mecanic sa-mi schimbe amortizoarele.

0748/156359 - Catalin

Link spre comentariu

stabileste un loc.eu stau in bacau.ne vedem oriunde.dar pe la 9 ma duc sa-mi duc feroza la mecanic sa-mi schimbe amortizoarele.

0748/156359 - Catalin

... si am iesit. pe dealurile magurei. o mica iesire .ca de inceput pt mine.sa ma invat un pic.:grin:

scuze cristi daca te-am suparat.sunt un incepator autentic.

multam fain.

data viitoare poate ne strangem mai multi.aviz amatorilor.

[video=youtube;hBMQaWC-bpo]

Link spre comentariu

salutare.

in weekend facm o iesire pe coclauri in judet.cei interesati sunt asteptati cu idei despre traseu.pana acum suntem 2. eu - feroza si cristi - vitara.probabil vom merge pe poiana sarata-slanic. asteptam.

Link spre comentariu

traseu bacau-ciresoia-ferastrau oituz.

nu am mai apucat sa ajungem la destinatie.mi-am prajit ambreiajul.:cr1

a scos fum.dar totusi am filmat ceva.luni o bag in service sa-mi zica mecanicu ce trebuie schimbat.

[video=youtube;2-LHpgT6l8s]

Link spre comentariu

salutare.cine va interesat in weekend de vreo iesire?

Fratilor cred ca stati ascunsi ca prin zona Bacaului vad ca nimeni nu are chef sa mai traga o tura. sau nu aveti chef sa va incurcati cu incepatorii? :ha:

Link spre comentariu

M-as baga si eu la o miscare daca este timp. Hai sa ne auzim la un telefon inainte 0726694232

bravo in sfarsit cineva care mai are chef de dezmorteala.:bananaaltcineva?

catalin-0748156359

Link spre comentariu

iesirea de azi a fost foarte faina.am mers pe traseul bacau-buhoci-padurea coteni si am iesit aproape de horgesti.uite asa ma mai invat si eu off road.saptamana trecuta am ars ambreiajul.dar azi a fost chiar bine.:h5

partea 1.

[video=youtube;EFqr-qEUb40]

va urma...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

fratilor se anunta vreme frumoasa.cred ca se merita o iesire pe coclaurii patriei pentru ziua de sambata.:bananaiar stam acasa?suntem doar 3 masini.ceva propuneri?

Link spre comentariu

am iesit ieri 02.04.2011 pe un traseu foarte misto, cu noroaie, vreme frumoasa si multa voie buna.:bananaTraseul a fost Bacau-Valea Budului-Luncani.

revin cu ceva filmulete.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare