macfero Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 salutare. sunt interesat de iesiri sa invat si eu cum se manevreaza in offroad masina.sunt incepator. si sunt si amator. tocmai am fost in weekend pe niste dealuri si mi-a placut f.mult.as vrea ceva mai serios.astept oferte.0748/156359 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Dai tu vinu' fiert ?:2dr Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Dai tu vinu' fiert ?:2dr gata.s-a facut.:be unde si cand? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Pai.... maine iau Vitara din service ..... joi leg cablurile la troliu mobil ... pe vineri , asa , cateva ore , sa ne cunoastem la inceput ! Locatie .... unde vrei ... de la imprejurimile Bacaului pina pe Slanic-Poiana Sarata !Daca vrei ne putem vedea maine pe la prinz la o cafea sa stabilim . Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Pai.... maine iau Vitara din service ..... joi leg cablurile la troliu mobil ... pe vineri , asa , cateva ore , sa ne cunoastem la inceput ! Locatie .... unde vrei ... de la imprejurimile Bacaului pina pe Slanic-Poiana Sarata !Daca vrei ne putem vedea maine pe la prinz la o cafea sa stabilim . stabileste un loc.eu stau in bacau.ne vedem oriunde.dar pe la 9 ma duc sa-mi duc feroza la mecanic sa-mi schimbe amortizoarele. 0748/156359 - Catalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi stabileste un loc.eu stau in bacau.ne vedem oriunde.dar pe la 9 ma duc sa-mi duc feroza la mecanic sa-mi schimbe amortizoarele. 0748/156359 - Catalin ... si am iesit. pe dealurile magurei. o mica iesire .ca de inceput pt mine.sa ma invat un pic.:grin: scuze cristi daca te-am suparat.sunt un incepator autentic. multam fain. data viitoare poate ne strangem mai multi.aviz amatorilor. [video=youtube;hBMQaWC-bpo] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salutare. in weekend facm o iesire pe coclauri in judet.cei interesati sunt asteptati cu idei despre traseu.pana acum suntem 2. eu - feroza si cristi - vitara.probabil vom merge pe poiana sarata-slanic. asteptam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Hei .... mai usor ..... nu va inghesuiti chiar asa multi .... !!!! Mai e cineva din Bacau pe forumul asta ????? Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi traseu bacau-ciresoia-ferastrau oituz. nu am mai apucat sa ajungem la destinatie.mi-am prajit ambreiajul.:cr1 a scos fum.dar totusi am filmat ceva.luni o bag in service sa-mi zica mecanicu ce trebuie schimbat. [video=youtube;2-LHpgT6l8s] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi salutare.cine va interesat in weekend de vreo iesire? Fratilor cred ca stati ascunsi ca prin zona Bacaului vad ca nimeni nu are chef sa mai traga o tura. sau nu aveti chef sa va incurcati cu incepatorii? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi M-as baga si eu la o miscare daca este timp. Hai sa ne auzim la un telefon inainte 0726694232 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi M-as baga si eu la o miscare daca este timp. Hai sa ne auzim la un telefon inainte 0726694232 bravo in sfarsit cineva care mai are chef de dezmorteala.:bananaaltcineva? catalin-0748156359 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi iesirea de azi a fost foarte faina.am mers pe traseul bacau-buhoci-padurea coteni si am iesit aproape de horgesti.uite asa ma mai invat si eu off road.saptamana trecuta am ars ambreiajul.dar azi a fost chiar bine.:h5 partea 1. [video=youtube;EFqr-qEUb40] va urma... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi si uita asa ne strangem unul cate unul. pana data viitoare mai sunt doritori si altii .:banana pun si partea 2 -a. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Doar nu o sa arzi un ambreaj pe saptamana :) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Doar nu o sa arzi un ambreaj pe saptamana :) sper sa nu ajung la performanta asta.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi si filmuletul 2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Sa-mi bag picioru... Mi-am murdarit geaca de pele... Si a trebuit sa spal si masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi Sa-mi bag picioru... Mi-am murdarit geaca de pele... Si a trebuit sa spal si masina...[/quote macar ai respirat aer curat.:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi fratilor se anunta vreme frumoasa.cred ca se merita o iesire pe coclaurii patriei pentru ziua de sambata.:bananaiar stam acasa?suntem doar 3 masini.ceva propuneri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi am iesit ieri 02.04.2011 pe un traseu foarte misto, cu noroaie, vreme frumoasa si multa voie buna.:bananaTraseul a fost Bacau-Valea Budului-Luncani. revin cu ceva filmulete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi era gata sa renuntam din cauza unui pod rupt, dar am rezolvat-o.cine a spus ca romanii sunt inventivi a avut mare dreptate.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi iata dovada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi si partea 2-a. [video=youtube;BAwc-97C6JE] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi eu sper ca la urmatoarele iesiri vom fi mai multi.poate "se risca" si altii sa iasa cu noi.urmeaza si ultima parte a filmuletului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate