Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesiri Bacau si/sau imprejurimi

macfero

Postări Recomandate

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi

ne-am intors si noi din noroaie.

am ales un traseu mai usor deoarece korben avea cauciucuri at si erau si cam duse. dar nu a fost iesirea lipsita de peripetii.:grin:

urmeaza ceva filmulete.

pt cei care nu au fost nu stiu ce au pierdut:banana

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost intr-adevar o iesire senzationala ! Peripetzii din plin... mai ales pt mine :hl - :ha: !!! Tre' sa iau si eu filmuletele de la tine Mac' ...sa am ce arata la nepoti !!! ;)

______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________

...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :))

Link spre comentariu

A fost intr-adevar o iesire senzationala ! Peripetzii din plin... mai ales pt mine :hl - :ha: !!! Tre' sa iau si eu filmuletele de la tine Mac' ...sa am ce arata la nepoti !!! ;)

iti faci troliul si-ti cumperi si ceva cauciucuri minim MT-uri si te bagi iarasi.

atunci sa vezi ce misto va fi. nu mai stai cu frica cand mergi :old

partea 2 :

Link spre comentariu

si ultima parte :

Dedic aceasta iesire lui Cip Pescaru care a spart somnu!!!!!

Cata super filmare ,si iarasi Gabi care ne-a scos din rahat,cel putin pe mine ,bine si pe altii CARE NU AVEAU GUME DAR AVEAU VOINTA.A fost super sper sa va distrati maxim la Poiana Sarata.Rockn-Roll !!!!!!!!!

Link spre comentariu

Am mai vazut filmul asta (Mitsubishi de asistenta rutiera) acum vreun an si jumatate cand mi-am luat eu Suzuka. M-am intalnit cu baietii care faceau off road sa merg si eu cu masina cu cauciucuri de strada si m-au pus sa las masina in parcare si sa merg cu ei si bine au facut. Masina fara cauciucuri nu are nici o sansa pe ud. Pe de alta parte, tot la Magura?

Link spre comentariu

Masina fara cauciucuri nu are nici o sansa pe ud. Pe de alta parte, tot la Magura?

Asule , te-ai facut cam ..... comentator ! Cum e in cabina de transmisie ( vila plapumioara ) ?Stim ca tu joci in alta liga , dar fac si baietii ce pot si ... cu ce au !

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

Asule , te-ai facut cam ..... comentator ! Cum e in cabina de transmisie ( vila plapumioara ) ?Stim ca tu joci in alta liga , dar fac si baietii ce pot si ... cu ce au !

pe noroiul asta vrei sa iasa ?

de-acu' la vara:ha:

Link spre comentariu

Ce incercam eu sa spun, dar probabil nu m-am exprimat cum trebuie, era ca eu nu m-as mai baga dupa ploaie in padure cu cauciucuri de strada.

Pe de alta parte, poate categoria mea este inferioara minimului cerut de voi si atunci poate este mai bine doar sa admir de pe margine profesionistii la lucru.

Repede mai sariti cu barda. . .

Link spre comentariu

Ce incercam eu sa spun, dar probabil nu m-am exprimat cum trebuie, era ca eu nu m-as mai baga dupa ploaie in padure cu cauciucuri de strada.

Pe de alta parte, poate categoria mea este inferioara minimului cerut de voi si atunci poate este mai bine doar sa admir de pe margine profesionistii la lucru.

Repede mai sariti cu barda. . .

te inraim si noi un pic ca sa mai iesi si tu ca tare misto este acum.

te asteptam duminica daca doreste cardanu matale sa ne povestesti cum a fost in miniconcediul vostru.

Link spre comentariu

maine fiind sarbatoare ne-am decis sa iesim in teren.

pana acum suntem 4 masini :

Nissan Patrol

Mitsubishi Pajero

Range Rover

Jeep Wrangler YJ

daca mai sunt doritori care vor sa vina locul de intalnire este OMV Miorita la ora 11.00. traseul va fi Valea Budului si imprejurimi pe drumurile de taf.

cam greut dar vedem daca se va putea.

Link spre comentariu

As fi venit si eu ... chiar si pentru poze numai... dar din pacate am treaba toata ziua ! :jp1

Asteptam filmulete - Le !

Apropo Mac... cred ca mi-am ars motoru' la troliu..! Ai idee de unde iau altu' ?

______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________

...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :))

Link spre comentariu

As fi venit si eu ... chiar si pentru poze numai... dar din pacate am treaba toata ziua ! :jp1

Asteptam filmulete - Le !

Apropo Mac... cred ca mi-am ars motoru' la troliu..! Ai idee de unde iau altu' ?

treaba avem cu totii dar e sarbatoare azi si ma gandeam...

da-mi un tel sa vedem cum rezolvam cu troliu.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare