Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesiri Bacau si/sau imprejurimi

macfero

Postări Recomandate

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi

Din informatii venite pe surse de incredere aud ca se face o iesire in Bacau duminica asta. Cica Pescarul stie mai multe...

deci inseamna ca am scapat de organizare ?

nu mai trebuie sa va rog cu telefoanele ?

nu-mi vine sa cred :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Assadar, duminica astept musafiri interesati de offroad:) Ajung in jur de ora 10 in bacau. Pe la 10 30 cred ca ne putem intalni la oMV , asta bineinteles daca va convine ora. Daca nu...ne vedem in padure(poate vine careva sa ma ia de la drum daca plecati mai devreme:)) )

MA RAD DE MA STRIC:ypu
Link spre comentariu

Assadar, duminica astept musafiri interesati de offroad:) Ajung in jur de ora 10 in bacau. Pe la 10 30 cred ca ne putem intalni la oMV , asta bineinteles daca va convine ora. Daca nu...ne vedem in padure(poate vine careva sa ma ia de la drum daca plecati mai devreme:)) )

musafiri ?

ai vreo coliba in padure ?

pe unde anume ?

gratare,spritane ?:x

Link spre comentariu

Nu bre:)) Musafirii vin la mine acasa..numai ca o sa vrem sa facem si un traseu:))si daca tot e traditie sa iesim duminica...

sambata sau duminica mie imi convine.

traseul care este ?

ca oricum noroi nu cred ca o sa gasim...:al

Link spre comentariu

Asta-i cu frana, mai face si victime. Pana la urma, esential este ca toata lumea a iesit din padure (bonus -pe roti ), fara damage-uri majore. Daca sunt amatori de senzatii, cred ca MacFerro are coordonatele de GPS ale traseului. Sau facem un loc de pelerinaj la locul cu pricina, dam vreo centura de grad, examenul de admitere, etc, etc. Dintr-o intamplare oarecum minora, toata lumea este suparata, inflamata, agitata...

Link spre comentariu

Asta-i cu frana, mai face si victime. Pana la urma, esential este ca toata lumea a iesit din padure (bonus -pe roti ), fara damage-uri majore. Daca sunt amatori de senzatii, cred ca MacFerro are coordonatele de GPS ale traseului. Sau facem un loc de pelerinaj la locul cu pricina, dam vreo centura de grad, examenul de admitere, etc, etc. Dintr-o intamplare oarecum minora, toata lumea este suparata, inflamata, agitata...

s-au lamurit lucrurile pe forumul cu pricina.

cat despre traseu nu vom mai face asa grele, cu noroaie, inclinari laterale si coborari ''in cap'', ca sa nu mai avem neplaceri cu ''musafirii''.

repar franele la masina si in weekend bagam iarasi si de data asta oi aduceti gratarul si :xsi eu aduc carnatii si berea :h5

Link spre comentariu

Salut!!! frumos traseul destul de ud am vazut,oricum scurte filmuletele,cel in care se rastoarna cu vitara e bun de pus la topicul ce nu e bine de facut,e pe undeva pe forum,parerea mea e ca sa rasturnat din cauza ca a apasat frana si sa dus sanie masina pana unde sa oprit roata in mal,oricum ce spunea doctorul eu am bagat la cap cobori fara frana doar cu cea de motor,bine in cazul in care nu scapa masina compresie si se duce ca vitica,eu de terminat am terminat masina partial mai sa imi fac bara din fata cea anticaini,vacii si eventual masini care nu dau prioritate :) + pragurile si e gata bibiul,oricum cata nu stiu daca pot sa merg duminica la vreo iesire posibil pe sambata dar nu promit nimic si tine minte proverbul pentru ce mi ai povestit cainii latra ursul merge.Bafta !!!!

Link spre comentariu

Salut!!! frumos traseul destul de ud am vazut,oricum scurte filmuletele,cel in care se rastoarna cu vitara e bun de pus la topicul ce nu e bine de facut,e pe undeva pe forum,parerea mea e ca sa rasturnat din cauza ca a apasat frana si sa dus sanie masina pana unde sa oprit roata in mal,oricum ce spunea doctorul eu am bagat la cap cobori fara frana doar cu cea de motor,bine in cazul in care nu scapa masina compresie si se duce ca vitica,eu de terminat am terminat masina partial mai sa imi fac bara din fata cea anticaini,vacii si eventual masini care nu dau prioritate :) + pragurile si e gata bibiul,oricum cata nu stiu daca pot sa merg duminica la vreo iesire posibil pe sambata dar nu promit nimic si tine minte proverbul pentru ce mi ai povestit cainii latra ursul merge.Bafta !!!!

abia astept sa-ti vad masina. sa vad cum ti-a iesit.

termin si eu cu de rezolvat cu frana si ne bagam si sambata/duminica. te invit pe traseul de ''trial'' sa ezi si tu cum este ca pana acum ai cam lipsit de la offroad din diferite motive.

eu nu am nici o problema. altii mai trebuie sa invete.

Link spre comentariu

Cine e maestrul ? Ca pe traseul ala Vitara de obicei fluiera !!!Poate mai vine la vreo iesire , sa-l cunosc si eu si sa-i strang mana !!!Asa ceva am mai vazut pe la inceputul anului la MacFero , da' el i-a dat planton pe dreapta , asa ca n-a fost la fel de spectaculos !

Si va invit sa facem un nou "traseu de trial " la Buhoci , in padurice , pe malul lacului - unde incepe canalul de la Galbeni .

Editat de Cristi Chiscop

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

destul de putine filmulete! mai sunt si altele? traseul pare F interesant!

povestea zilei am auzit-o in mare de la nea Pescaru si Ghost!

super coment a avut domnisoara care a filmat rasturnarea: HOOOP... ... POC !!!

sorry pentru senor SoSo!

______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________

...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :))

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare