Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesiri Bacau si/sau imprejurimi

macfero

Postări Recomandate

Re: iesiri Bacau si/sau imprejurimi

Cine e maestrul ? Ca pe traseul ala Vitara de obicei fluiera !!!Poate mai vine la vreo iesire , sa-l cunosc si eu si sa-i strang mana !!!Asa ceva am mai vazut pe la inceputul anului la MacFero , da' el i-a dat planton pe dreapta , asa ca n-a fost la fel de spectaculos !

Si va invit sa facem un nou "traseu de trial " la Buhoci , in padurice , pe malul lacului - unde incepe canalul de la Galbeni .

mie imi place ideea.

organizeaza-te si tu putin si stabileste ceva pt weekend.

cat despre ''planton'' mai greseste lumea ca eram la inceput si eu:grin:

deci cum ramane ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 362
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Maine , sambata 26.11 ma duc putin sa mai vad zona ! Cine vrea sa vina cu mine ori ma suna :0741987361 ori vine la ora 10 FIX (nu astept ) in parcare la Metro !

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

Doctore, pe mac ferro l-ai vazut la inceputul carierei si era si cu trotineta lui veche, asta de s-a rasturnat este super fain facuta.

Oricum n-am cum sa vin la 10 ca ma duc sa-mi iau masina din service, dar de ce tocmai la Metro? De acolo pana in Buhoci sunt 20 de km, fata de 10 din centru.. Care-i spilu? Mai este vreun Buhoci in Bacau sau nu-i chiar la buhoci locu de lansare a rachetelor?

Link spre comentariu

Doctore, pe mac ferro l-ai vazut la inceputul carierei si era si cu trotineta lui veche, asta de s-a rasturnat este super fain facuta.

Oricum n-am cum sa vin la 10 ca ma duc sa-mi iau masina din service, dar de ce tocmai la Metro? De acolo pana in Buhoci sunt 20 de km, fata de 10 din centru.. Care-i spilu? Mai este vreun Buhoci in Bacau sau nu-i chiar la buhoci locu de lansare a rachetelor?

cred ca pregateste doctoru' o surpriza:ih

pregateste trialul pentru duminica.

daca-l face el o sa fie open spre hard.

dar vom vedea:grin:

oricum nu stiu daca vin ca trebuie sa-mi pun sabotii pe spate si sa fac o aerisire.

dar iti dau banda si poate te descurci:h5

Link spre comentariu

destul de putine filmulete! mai sunt si altele? traseul pare F interesant!

povestea zilei am auzit-o in mare de la nea Pescaru si Ghost!

super coment a avut domnisoara care a filmat rasturnarea: HOOOP... ... POC !!!

sorry pentru senor SoSo!

de la taste nu prea ai cum sa vezi.

macar vin-o si tu ca locuri intr-o masina se mai gasesc si avem nevoie de cineva care sa se ocupe cu :ft

Link spre comentariu

............ de ce tocmai la Metro? De acolo pana in Buhoci sunt 20 de km, fata de 10 din centru.. Care-i spilu? Mai este vreun Buhoci in Bacau sau nu-i chiar la buhoci locu de lansare a rachetelor?

De la Metro la N.Balcescu , la iesire stg la Galbeni , apoi la iesire din Galbeni dreapta imediat dupa podul de peste canal si stg in 10 m si mergi paralel cu drumul (in dreptul barajului drumul pietruit e blocat-de aia trebe mers paralel si in stg lui pe directia de mers) .... si ai 3-4 km de rally-raid paralel cu canalul si apoi pe digul canalului pina la padurice .... unde dai de mine !

O alta varianta e iesirea spre Vaslui , dupa pod la dr. , in Buhoci nu mai faci stg la monument, ci o tii tot inainte - Coteni , Furnicari , Tamasi , Chetris si la iesire din Gioseni intri in padurice si parasesti drumul pietruit si cauti un drum de pamint la dreapta .... si iar sper sa dai de mine !!!!

Coordonatele locului sunt : 46.24'01,73"N cu 27.00'05,86"E

Am fost destul de clar ???

Link spre comentariu

Gata , am ajuns acasa !

Am fost singur sa fac un traseu , dar o ravena s-a pus impotriva ! Am prajit ambreajul si am rupt telescopul dreapta fata ! Am reusit sa scot masina la drept doar cu un troliu mobil de la Baumax , un scripete si o sufa de copac pina avenit recuperarea .

Multumesc pe aceasta cale lui MacFero care i-a dat telefon lui Danut sa vina dupa mine !

Multumesc lui Danut si Ramonei care mi-au tractat masina pina acasa !

Multumesc lui MacFero din nou , cara cu amabilitatea-i caracteristica mi-a servit-o :

"cum ma ,tu care dai sfaturi , ai ramas in padure " - da dragule , eu !

Zona e super faina , si daca vreti pot merge si maine dimineata de la 9 sa v-o arat !

Link spre comentariu

Gata , am ajuns acasa !

Am fost singur sa fac un traseu , dar o ravena s-a pus impotriva ! Am prajit ambreajul si am rupt telescopul dreapta fata ! Am reusit sa scot masina la drept doar cu un troliu mobil de la Baumax , un scripete si o sufa de copac pina avenit recuperarea .

Multumesc pe aceasta cale lui MacFero care i-a dat telefon lui Danut sa vina dupa mine !

Multumesc lui Danut si Ramonei care mi-au tractat masina pina acasa !

Multumesc lui MacFero din nou , cara cu amabilitatea-i caracteristica mi-a servit-o :

"cum ma ,tu care dai sfaturi , ai ramas in padure " - da dragule , eu !

Zona e super faina , si daca vreti pot merge si maine dimineata de la 9 sa v-o arat !

bai tataie ti-am zis ca nu am masina gata si nu am cum sa merg.

parca era o regula care zicea ca nu se iese singur in teren. dar se pare ca nu prea te-a interesat. masina am luat-o in jur de ora 16.00 de la mecanic.

si parca te-am sunat de cateva ori. asta inseamna ca m-a intersat ce faci. si eu am fost acela care am vorbit cu Gabi si apoi cu Danut.

asa ca nu mai fi rautacios.

nu stiu daca pe maine se inscrie vreun amator.

si nu mai incalca regulile si totul o sa fie bine.:h5

Link spre comentariu

cat am vazut eu cand am coborat de pe drum, pot sa confirm ca paduricea aia arata promitator, la fel ca si poienita de langa lac. Singurul incovenient este ca-i relativ departe de Bacau

Nu stiu daca pot sa plec maine de acasa.

Mac Ferro, mai las-o cu regulile, ca mori cu ele in brate daca le respecti intotdeauna. Eu am avut mai multe iesiri singur prin paduri si nu am ramas (dar nici nu am fortat). . . .

S-a distrat azi doctorul, , ,

:dr1

Link spre comentariu

cat am vazut eu cand am coborat de pe drum, pot sa confirm ca paduricea aia arata promitator, la fel ca si poienita de langa lac. Singurul incovenient este ca-i relativ departe de Bacau

Nu stiu daca pot sa plec maine de acasa.

Mac Ferro, mai las-o cu regulile, ca mori cu ele in brate daca le respecti intotdeauna. Eu am avut mai multe iesiri singur prin paduri si nu am ramas (dar nici nu am fortat). . . .

S-a distrat azi doctorul, , ,

:dr1

pai inseamna ca maine stam acasa la caldurica si la taste sau la altceva...

poate reusim sa ne adunam de 1 Decembrie.

Link spre comentariu

Daca tot se apropie Sarbatoarea Craciunului, va propun sa faceti parte la Actiunea Umanitara pe care vreau sa o intreprind alaturi de voi pt a ajuta copii nevoiasi din com. Racaciuni. Toata lumea din oras sau judet este binevenita.

Data as vrea sa o stabilim de comun acord sa fim cat mai multi. Se va pleca in coloana din parcare de la Metro. In principiu daca va convine 17 sau 18 decembrie. La sfarsit vom face si putin off road.

Va astept cu propunerile.

Detalii despre contributie la Umanitara le discutam la telefon sau la o bere in particular.

Stima

Link spre comentariu

si era sa uit : multumim si celor care au contribuit pt realizarea acestei actiuni umanitare

@Ionescu Cosmin

@pescarul

@Danut

@lucian

@steleat

iar pt restul...multa sanatate :uameni

Link spre comentariu

Propun o iesire pt luni asa ca sa ne mearga bine bucatele gustate si vinul baut de Craciun.

Ca locatie m-am gandit la Valea Budului unde sunt drumurile de taf-uri ca poate acum se gaseste si ceva noroi si facem distractia mai frumoasa.

Ce ziceti ?

Pana atunci va doresc :

Craciun Fericit!!!

Link spre comentariu

Sunt prezent numai sa-mi spui unde si cand ca mustesc dupa un off-road.

Apropo repet off-road nu Rally raid

Off-road facem, stai linistit, ca oricum o sa fim cativa.

Celor care nu le plac noroaiele sau le e frica sa nu-si zgarie masinile sa stea acasa.:old

La ce ora ne vedem si unde ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare