Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesiri pe langa Deva

cretu

Postări Recomandate

Incerc sa deschid un nou topic legat de iesirile din zona noastra. Cel vechi era cu iesitu sambata.

Deci:

Lansez invitatia de azi, luni, 07.03.2011.

Duminica de dimineata, intalnirea la intersectia strazilor Vulcan cu Eminescu. M-am gandit la un traseu, dar, orice idee e binevenita. In general, reuseam sa iesim doar eu cu Pinti, dar, acum poate mai apar doritori.

Azi am scos rusoaica de la mecanic si vreau sa o murdaresc mai ales ca o dobandit un nou scut (cel vechi o fost pierdut).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesiri pe langa Deva

Prezent ca de fiecare data !:banana

Am dat duminica o tura este ingrozitor de mult noroi :banana

Asteptam doritori,traseul il organizam sa poata sa mearga si cea mai putin echipata masina sau sa poata ocoli zonele mai grave.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

se pare ca pana la urma suntem nevoiti sa iesim Sambata dimineata nu duminica cum am spus initial.

Nr meu de telefon: 0727145015 sau 0722311138.

Traseul il facem dupa cum avem timp si in asa fel incat sa nu ne rupem masinile. Ceva lejer pe cat posibil. Intalnirea e la ora 09.00

Link spre comentariu

Ca si idee de traseu:

Deva - intalnirea la intersectia str. Mihai Eminescu cu str. Vulcan.

- urcare inspre Cozia cu coborare inspre Almasu Sec, urcare prin padure spre Carjit - Gherghes. Inainte de Gherghes, sa ia la stanga inpre o stana de unde se incearca o vale spre localitatea Popesti. IN funnctie de timmpul ramas si de noroiul gasit pe trasseu, se poate inncerca o trecere peste deal prin padure de la Popessti spre Josani (Valea Nandrului) de unde la alegere, se iese in drumul de asfalt, sau, trecem de Nandru, si la Fata Rosie se urca inspre Gherghes de unde putem cobora pe Valea Caoiului. Dar, asta mai vedem noi la fata locului.

Pana in mommentul de fata sunntem:

Pinti - Nisan Patrol

Cretu - Lada Niva

Ady - Suzuki Samurai

Voicu - Daihatsu Feroza

....... - (posibil) inca o Feroza dar care nu prea are sosonei adecvati, dar vom vedea noi

Link spre comentariu

Salut sunt Cipri din hd si asi venii si eu sambata,am aro 10 umpic pregatit(aro lui dan pasteanu) dar am achizitionato de curand si nu am actele,nu stiu cum sa ajung la deva sa nu am pb,mie cam frica pe strada.

Nu am mai iesit in grup organizat si mi-ar face placere.

numai bine.

Link spre comentariu

Pana la urma am reusit sa ne strangem 4 masini, dar, am ramas doar 3. O zi foarte faina, soare, zapada si noroi. Va trebuii sa descarc pozele si sa incerc sa le urc pe net. Dar, maine pt ca toate ma dor. Asa se intampla cand nu ai servo la rusoaica.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut! sant din Hunedoara si ma bucur ca mai are cineva o Rusoaica,si eu detin o niva si sant multumit de ea acum momentan este la vopsit si a mea,dar ne vom intalni cu siguranta daca doriti sa particip si eu la o distractie pe dealuri,cunosc si eu traseul pe la Cozia am fost si eu ,e foarte fain:br

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Duminica se iese iarasi asa ca daca mai sunt doritori pot veni de la Sami pana la Hummer cu noi ca nu ii lasam in padure,toata lumea trece si ajunge acasa.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare