pinti Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Iesiri pe langa Deva Cochilotule ce avatar ai :ha: Filmul cu zboru nu vrea nici Youtube-ul sa il vada. http://www.youtube.com/user/maresalu001?feature=mhum#p/u/4/46e5yxLeiZ4 pozele de la Gabi urmeaza ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Iesiri pe langa Deva ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Iesiri pe langa Deva se pare ca v-ati distrat ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiubimboi Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Iesiri pe langa Deva iesirea de astazi s-a "soldat" cu cateva filmulete. sunt cele cu terminatia: 3.07.2011 http://www.youtube.com/user/maresalu001?feature=mhum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Iesiri pe langa Deva astea is filmuletele in acesta la volanul Patrolului negru este o fata mai sunt si ceva poze dar mai tarziu ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiubimboi Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Iesiri pe langa Deva pinti si ovidiu la TAT 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Iesiri pe langa Deva cred ca filmuletu asta ar fi trebuit pus la topicu cu TAT. Asa de distractie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiubimboi Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Iesiri pe langa Deva nu m-am incumetat sa nu deranjez topicul respectiv cu filamari neoficiale ale competitiei.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Re: Iesiri pe langa Deva Ieri, daca tot o nins ca in povesti, am facut o mica iesire. Initial se anuntasera mai multi, dar, la final, am fosst doar 3 masini. Pinti cu Nisanu, eu cu Niva si un Samurai (cu Ovidiu in spatele covrigului). Demult de tot nu am mai iesit pe zapada prin padure. Pacat ca pe final s-o incalzit ssi s-o cam topit. Mihaila o reusit sa face niste poze sau filmulete, numa el stie ce anume cat o fugit duppa masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva Nu am mai pus nimic de ceva vreme dar asta nu inseamna ca nu am mai iesit mai usor sau mai hard. Iata dovezile. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva continuare ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva Pinti, tu cu ce masina esti, frate? Ca pe cretu l am pierdut de la aro ul ala pe care cred ca l ai luat tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Deva In pozele astea cunt cu doua Nisssan uri cel gri cu 8274 in fata si cel cu portocaliu (gri su tevi portocalii)ce este tot taiat si a fost candva a lui Razvanutza. Cretu are Niva si de curand posesor de Grand 5,2. Mai am si Mos Ims-ul dar sta la naftalina pana vine caldura sa ii fac o instalatie electrica noua. Surpriza este pe drumul facerii. Petre pe cand pe la noi. Editat Aprilie 7, 2013 de pinti ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva Petre pe cand pe la noi? Cat de curand ca acum am cu ce! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva propun o iesire duminica 18.05.2013 Intalnirea la Bejan sau Vulcan,cine vine sa scrie aici sa vedem cati ne adunam Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva prezent:banana ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 14, 2013 Autor Partajează Postat August 14, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Deva As veni si eu, dar is la munte cu cortu cu copii pana mai ii vacanta. Daca eram in zona, veneam cu monstru verde chiar daca are pe el slapi de asfalt Editat August 27, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva organizam pe duminica ceva iesire? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva Deci, ne vedem Sambata la 10 la Bejan? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva cu siguranta, ar trebui sa vina acum cat mai muti ! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva Doua filmulete cu Pinti de la iesirea de sambata: Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva Acelasi loc cu alte masini Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva Marius pune si filmu cu tine sa nu creada lumea ca nu se poate trece. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Septembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva Pini, vezi ca pe finalul filmuletului cu Han ii Marius cu Toyota pe urcare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Re: Iesiri pe langa Deva stie doar el a filmat Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate