Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Va asteptam la etapele Campionatului National de Rally Raid

Dan Popescu
 Share

Recommended Posts

asteptam posesorii de auto de teren, motociclete de teren, Quad-uri si ATV-uri sa se inscrie la etapele Campionatuluii National de Tot Teren (Rally Raid) la diversele clase: avansati, incepatori, hobby, sustinatori echipe.

campionatul este oficial, organizat sub egida Federatiilor de specialitate, respectiv RFM (moto) si CNAK-ACR (auto). Mai multe informatii aflati pe http://www.rallyraid.ro si pe site-urile dedicate ale unor curse.

Va multumim si in spiritul sportivitatii asteptam si invitatii la alte manifestari de profil.

Tare inainte !!

LA MULTI ANI

Guest markonyroky

calendar

Salut

Poti sa-mi spui unde gasesc calendarul competitional de rally raid?

Si de asemenea ma intereseaza o acreditare de presa la aceste competitii, binenteles daca este necesara.

merci

calendarul ACUM este in discutie, exista o formula care sa pare ca este foarte apropiata de cea finala. In cateva zile va fi postata pe forumul de specialitate, http://www.rallyraid.ro

momentan acolo puteti urmari certurile noastre, dar nu va speriati, suntem prieteni cu totii si de aceea ne permitem sa ne porcaim in halul ala !

Pana acum la competitiile noastre nu a fost nevoie de acreditari, ba mai mult, avem comunicate de presa si conferinte de presa inaintea fiecarui mare concurs.

Toti colegii din presa de obicei primesc locatiile cele mai bune pentru foto/video (roadbook) cu toate ca traseul este secret pentru concurenti.

prima etapa din campionat este Trofeul Dobrogei, lipit de Trofeul Capitalei, in perioada 1-4 mai. Plecare din Bucuresti (pe 1), bucla in dobrogea (pe 2), alte probe si pauza (pe 3) si intoarcere in Bucuresti (pe 4).

tinem legatura

LA MULTI ANI

dane tot respectu pentru ce faci in rallyraid dar porcaielile nu ajuta la nimic daca mai vreti alti adepti !

am cont acolo dar ca nou venit(acum cateva luni) am fugit din start din motvele enumerate de tine mai sus !

cu respect

kato

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!

adepti nu vrem ca nu suntem biserica (glumesc)

si eu ma mir de ce a iesit, dar am constatat mai multe chestii, printre care:

oamenii inca nu-si dau seama ca un forum pe internet nu este ca o cearta prieteneasca, constructiva la o carciuma, care pana a doua zi dispare, ci ramane scrisa pana se face curatenie prin posturi;

relatiile intra noi sunt asa de intense si de sincere incat au depasit cadrul unui forum standard;

lipsa de timp a fiecaruia dintre noi isi face prezenta infuenta, astfel incat incercam in cat mai putine cuvinte sa spunem cat mai multe lucruri, ceea ce duce la emotii intense si cateodata la mesaje de neanteles.

dar suntem tineri si increzatori si acceptam ca acesta stare de fapt este si un criteriu de selectie.

am fost la o sedinta frm prin decembrie, si exista un pinguin de la cluj, poet in timpul liber, care se ocupa de ceva moto vanzari/sport sic are s-a declarat oripilat de limbajul nostru. m-am declarat ca pot sa-l ajut daca-i e prea cald cu dintii-n gura.

cred ca, printre altele rallyraid-ul a ajuns sa fie ca o refulare pentru multi dintre noi, specificul sportului facand posibila rularea cu 160-180 pe camp, in teren necunoscut, dupa roadbook amestecata cu situatii de offroad (mai ales cand ploua), iar "piesa de rezistenta" o reprezinta navigatia in mare viteza, ceea ce face ca intr-o singura cursa sa parcurgi si 5-7 judete pe coclau si sa nu gresesti si sa ajungi in Bulgaria.

La moto e si mai incitant, ca navigator esti tot tu, si dupa o zi de cursa te doare capul ca dupa un mega examen la facultate, de cate clacule faci pe minut.

oricum de aceea se numeste Rally Raid "regele sportului cu motor", pentru ca aduna FOARTE multe elemente din toate celelalte.

LA MULTI ANI

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use