marii.an Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Eu la varianta 2.8 TDI am 14-15% in oras si parca ii mult?voi ce consum scoateti in oras? Sunt pe aici care aveti cu motor pe benzina? Dar la 4.2 ce consum aveti in oras? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? La 4.2 scurt, e consumul aproximativ la fel, adica in jur de 12% ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marii.an Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Atunci a mea ar trebui sa imi consume mai putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? iti pot zice asa la 2.8td oras + afara in jur de 16% in offroad extrem in jur de 50 % la 4.2 benzina in offroad undeva la 100% eu zic ca daca iti consuma 15% in oras e super eu masina de zi cu zi am un 520d si consuma 11. deci la namila de patrol parerea mea ca tre sa fi multumit.:2dr Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marii.an Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Imi faceam griji ca doar eu am consum mult la masina.Nu stiu de ce multi subestimeaza consumul.Am mai auzit ca la patrol 12 % le scoate si ma miram ca poate am eu o problema la masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? pai daca isi dau drumul la vale normal ca scot consum de 12 parerea mea ca nu tre sa te agiti ca e un consum normal. adica motor 2.8td L6 cu tehnica de pe vremea la al 2-lea razboi mondial mi se pare chiar micut consumul la cele 2t+ ce tre sa le traga. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Imi faceam griji ca doar eu am consum mult la masina.Nu stiu de ce multi subestimeaza consumul.Am mai auzit ca la patrol 12 % le scoate si ma miram ca poate am eu o problema la masina. Scuze ... trebuia sa precizez 4.2 diesel. Consumul ramane "subestimat"...adica tot 12% :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Scuze ... trebuia sa precizez 4.2 diesel. Consumul ramane "subestimat"...adica tot 12% :ha: scuze ca te intreb Cat ai la picior ??? Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marii.an Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? ii nasol cand apesi pedala la maxim si vezi efectiv cum coboara acul de la rezervor de zici ca ii de la kilometraj :ha: . Oricum o sa vand masina,si o sa imi iau un 1.5 DCI .La urma urmei un litru motorina= un litru suc natural :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? cine are picioru mai mare are consumu normal cine are picioru mai mic are consum de 12%:ha: eu cu 46 nu prea am cum sa scot 12% nici sa vreau. dar asta este cand iti iei patrol ti-l iei pentru senzatii tari in offroad nu pentru consum. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Prietene Mihai, :dram avut si Patrol care papa 20-25% in teren, dar daca casti ochisorii mai bine, ai sa vezi ca @marii.an intrebase cam asa : voi ce consum scoateti in oras? Eu am raspuns cat papa motorul de 4200 cmc diesel "asezat " pe masina mea. La picior port 43, dar daca e nevoie, calc acceleratia cu ambele ... :tk Crede-ma ca atat mananca, cat am scris mai sus. In oras functioneaza pe o plaja de turatii intre 1200-1800 t/min. Bine, zici specific ca si oraselul nostru-i mai mititel, fara multe semafoare si intersectii prea aglomerate. :hm Consum off road...nu stiu, ca nu prea fac ... :careDar mi-as dori si eu senzatii d-alea ... :2dr Poate te plictisesc cu detalii, totusi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? cam 13 la mers in oras, cu motorul de 2.8td. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Cele mai penibile posturi sunt astea legate de consum si nu sunt putine. Stau si ma intreb de ce va cumparati masini 4x4 daca va puneti atat de obsesiv problema consumului? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prus Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? salut:cl,eu am un y60 2,8td, si la drum lung merg sub 10litri cu el. iar in teren cred ca pe la 15 sta consumul. si cu simex pe el:h5. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Cele mai penibile posturi sunt astea legate de consum si nu sunt putine. Stau si ma intreb de ce va cumparati masini 4x4 daca va puneti atat de obsesiv problema consumului? nu ai dreptate daca ai indoieli ca ceva nu este in ordine, intrebi daca constati ca sunt diferente semnificative si in privinta consumului, incepi sa sapi sa gasesti problema, verifici compresie, injectoare, pompa injectie... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Poate te plictisesc cu detalii, totusi :grin: nu se pune asa problema oricum ca sa compari un consum intre 2 masini e cam greu totul depinde de gume , de ce greutate are masina (ce ai pe ea, ce ai dat jos), stil de condus , orasul in care conduci etc. oricum daca scoti consum de 12% verificat la pompa - :br Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Fratilor....4,2 consuma sensibil mai putin decit 2,8...treaba verificata..... si vorbim de y60,Nissan:x Eu merg pe 15-16 in oras....33*12,5 , bara, troliu, portbagaj+rezerva...... Vedeti ca este un topic identic in spate..cautati acolo, sunt minim 20 de useri de Y60....macar un sondaj faci...app inainte,cu 31*10,5 fara nimik pe masina,totul standard,consumam 12%..in oras.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Nu poti sa le ai pe toate si masina tanc si consum de vw polo.La mine consum de 18% in oras si 14 afara ce-i drept merg cu roti de 35. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? @oldcarmaniac ar trebuii sa precizezi baiatului ca scoti consumul asta cu anvelope de strada pe dimensiune normala! Dupa modificari se mai duc probabil 2l in plus....dar obrazul subtire cu cheltuiala se tine!:grin::h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Y60 lung 2.8 td cauciucuri normale AT, consum mediu 11.3 max.12% din care 70% drum forestier (nu Off-road) si 30% asfalt,oras etc. PS daca ar consuma 15-16 as vinde-o pe loc. pt. mine consumul conteaza. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? @oldcarmaniac ar trebuii sa precizezi baiatului ca scoti consumul asta cu anvelope de strada pe dimensiune normala! Corect! Mea culpa! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marii.an Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Fratilor....4,2 consuma sensibil mai putin decit 2,8...treaba verificata..... si vorbim de y60,Nissan:x Eu merg pe 15-16 in oras....33*12,5 , bara, troliu, portbagaj+rezerva...... Vedeti ca este un topic identic in spate..cautati acolo, sunt minim 20 de useri de Y60....macar un sondaj faci...app inainte,cu 31*10,5 fara nimik pe masina,totul standard,consumam 12%..in oras.... cum sa consume mai mult 2.8 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? cum sa consume mai mult 2.8 ? Cu cat vei citi mai mult , cu atat vei afla mai multe, inclusiv raspunsul la intrebarea ta....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marii.an Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Zicem ca ai aceeasi configuratie pe masina,roti,anvelope etc. Care consuma mai putin? 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Zicem ca ai aceeasi configuratie pe masina,roti,anvelope etc. Care consuma mai putin? 2.8 2.8 este mai solicitat decat 4.2 la un regim identic de forta. Consumul creste. 4.2 are suficient cuplu cat sa-ti permita un mers mai suplu,lejer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate