preparatu Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Y60 lung,2,8d...am un consum in orash de 15-16% (bucuresti)..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Consum normal , de capitala ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaspar andrei Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? al meu consuma o galeata , dar te mai uiti cand merge pe ulei de langosi Born to lose 1975-Live to win Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? o singura data am urmarit cosumul si la 300 km parcursi ,din care 200 off road (prin Apuseni)si 100 pe asfalt mi-a iesit un consum de 15% cu 35-uri-simex .:h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? al meu consuma o galeata , dar te mai uiti cand merge pe ulei de langosi O galeata la 100 km? De cate kile galeata? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preparatu Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? hahahaha,asta chiar e tare,banuiesc ca este o gluma cu uleiul de langosi....:ha: acum ca am facut presiunea in pneuri de 2,5 mi-a scazut consumul la 14%, in oras (bucuresti) cu anvelope 33 MT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? dupa consumuri de 15-17 mixt, am decis ca e cazul sa pun termostatul inapoi ruta : -arad-oras- 20 km arad-halmagiu-110 km sosea, 80-90 km/h -halmagiu-halmagel-luncsoara-creasta muntilor apuseni-Biharia- traseu offroad cu noroi si urcare lunga in 1a reductor si 3000 rpm (pe grohotis pana sus pe la stalpi) coborare Biharia-Arieseni, plimbari scrte in zona urcare pe Biharia pe drumul de intretinere, mers pe creasta si coborare pana in Luncsoara Luncoara - Taut sosea Taut - nadas- portiune de offraod (20 km) nadas- conop - macadam (9 km) conop -cicir (DN7) cicir -arad - offroad peste campuri si culturi total 420 km consum 53 litrii carburant de la plin la plin o scadere MARE de consum pentru ca motoul e cu termostatul de fabrica motivul indepartarii initiale... eroare de indicare la bord pentru apa, indica temperatura de lucru normala din ce in ce mai sus ...dar cu o montare de termometru direct... apa dupa 15 minute de urcare in 1 a reductor la 3000 rpm nu a depasit 95 grade forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Off-topic : bine ca ai scapat de angoase . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preparatu Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? am fost plecat week asta la bv cu ea,am avut consum de 10%...am impresia ca nu-mi inchide bn termostatul pt ca pe la predeal seara la coborare a scazut apa la un sfert...:j:rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? @preparatu-asa fac toate,sa cresca inima in tine de bucurie ca se si raceste...japonezii stiu cu satisfactia...:ha: Nu glumesc, se intimpla cam la toata lumea cu Y60,se raceste mai bine la vale si putine turatii,normal.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preparatu Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? @preparatu-asa fac toate,sa cresca inima in tine de bucurie ca se si raceste...japonezii stiu cu satisfactia...:ha: Nu glumesc, se intimpla cam la toata lumea cu Y60,se raceste mai bine la vale si putine turatii,normal.... ok am inteles,dar iarna ce fac,turturi la nas?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? pai daca masina-i asa cum a facut-o japonezu' ala cu satisfactia :grin: cam mori de cald iarna. Iarna trecuta in 10 minute in nissan era bine si in 20 cald rau.daca insisti,baga caldura pina te deshidratezi:ha:. Lasind gluma, face cald bine-bine,eu am 2 aeroterme in fata + in spate. Am vazut nissan in care congelai indiferent cit de tare dadeai drumul la caldura si pt cit timp,dar astea sunt cazuri speciale. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preparatu Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? pai daca masina-i asa cum a facut-o japonezu' ala cu satisfactia :grin: cam mori de cald iarna. Iarna trecuta in 10 minute in nissan era bine si in 20 cald rau.daca insisti,baga caldura pina te deshidratezi:ha:. Lasind gluma, face cald bine-bine,eu am 2 aeroterme in fata + in spate. Am vazut nissan in care congelai indiferent cit de tare dadeai drumul la caldura si pt cit timp,dar astea sunt cazuri speciale. si eu tot 2 aeroterme am,dar m-am gandit ca totusi acul la apa ar trebui sa stea la jumatate ca la toate masiniile nu la un sfert....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ? Poate ar fi bine sa-i pui un termostat nou, de proba.......si sa ramaneti si on-topic ca aici e vorba de CONSUM.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate