Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce consum aveti la y60'u vostru ?

marii.an

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ce consum aveti la y60'u vostru ?

o singura data am urmarit cosumul si la 300 km parcursi ,din care 200 off road (prin Apuseni)si 100 pe asfalt mi-a iesit un consum de 15% cu 35-uri-simex .:h5

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

al meu consuma o galeata , dar te mai uiti cand merge pe ulei de langosi

O galeata la 100 km? De cate kile galeata?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

dupa consumuri de 15-17 mixt, am decis ca e cazul sa pun termostatul inapoi

ruta :

-arad-oras- 20 km

arad-halmagiu-110 km sosea, 80-90 km/h

-halmagiu-halmagel-luncsoara-creasta muntilor apuseni-Biharia- traseu offroad cu noroi si urcare lunga in 1a reductor si 3000 rpm (pe grohotis pana sus pe la stalpi)

coborare Biharia-Arieseni, plimbari scrte in zona

urcare pe Biharia pe drumul de intretinere, mers pe creasta si coborare pana in Luncsoara

Luncoara - Taut sosea

Taut - nadas- portiune de offraod (20 km)

nadas- conop - macadam (9 km)

conop -cicir (DN7)

cicir -arad - offroad peste campuri si culturi

total 420 km consum 53 litrii carburant de la plin la plin

o scadere MARE de consum pentru ca motoul e cu termostatul de fabrica

motivul indepartarii initiale... eroare de indicare la bord pentru apa, indica temperatura de lucru normala din ce in ce mai sus ...dar cu o montare de termometru direct... apa dupa 15 minute de urcare in 1 a reductor la 3000 rpm nu a depasit 95 grade

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Off-topic : bine ca ai scapat de angoase .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

@preparatu-asa fac toate,sa cresca inima in tine de bucurie ca se si raceste...japonezii stiu cu satisfactia...:ha:

Nu glumesc, se intimpla cam la toata lumea cu Y60,se raceste mai bine la vale si putine turatii,normal....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@preparatu-asa fac toate,sa cresca inima in tine de bucurie ca se si raceste...japonezii stiu cu satisfactia...:ha:

Nu glumesc, se intimpla cam la toata lumea cu Y60,se raceste mai bine la vale si putine turatii,normal....

ok am inteles,dar iarna ce fac,turturi la nas?:ha:

Link spre comentariu

pai daca masina-i asa cum a facut-o japonezu' ala cu satisfactia :grin: cam mori de cald iarna.

Iarna trecuta in 10 minute in nissan era bine si in 20 cald rau.daca insisti,baga caldura pina te deshidratezi:ha:.

Lasind gluma, face cald bine-bine,eu am 2 aeroterme in fata + in spate.

Am vazut nissan in care congelai indiferent cit de tare dadeai drumul la caldura si pt cit timp,dar astea sunt cazuri speciale.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

pai daca masina-i asa cum a facut-o japonezu' ala cu satisfactia :grin: cam mori de cald iarna.

Iarna trecuta in 10 minute in nissan era bine si in 20 cald rau.daca insisti,baga caldura pina te deshidratezi:ha:.

Lasind gluma, face cald bine-bine,eu am 2 aeroterme in fata + in spate.

Am vazut nissan in care congelai indiferent cit de tare dadeai drumul la caldura si pt cit timp,dar astea sunt cazuri speciale.

si eu tot 2 aeroterme am,dar m-am gandit ca totusi acul la apa ar trebui sa stea la jumatate ca la toate masiniile nu la un sfert....:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare