nicollupu Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: offroad club sighisoara 1=mihaly/albert(de la cristurul secuiesc) 2=Tutuianu/Danut 3= Fiko/Miko multumesc Tzupare din nou pentru omenie si suport. If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: offroad club sighisoara Salutare, pot sa zic doar ca a fost o super ,,ieseala", multumesc pe aceasta cale organizatorilor, salutari lui Tuparu care a dat dovada de fairplay dar si de combativitate, salutari deasemeni tuturor participantilor si nu in ultimul rand lui Liviu Iernean, care pana in ultimul moment ne-a sprijinit pentru a continua competitia. Sa ne vedem sanatosi la urmatorul START :2dr Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: offroad club sighisoara Eu si Lazy in vizita la Sighisoara. Concurs frumos asa cum ne-au obisnuit sighisorenii. Ne-am simtit foarte bine. Merci Nucu, ca ai avut curaj sa ne dai masina mie si lui Moldoveanu! Felicitari organizatorilor! Va pup!ne vedem la anul, cu un amemdament. Sa nu il mai lasati pe domn' procuror la discursuri ca mai aveam putin si ii crapam capul!!!!!!!!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 (editat) Re: offroad club sighisoara Eu si Lazy in vizita la Sighisoara. Concurs frumos asa cum ne-au obisnuit sighisorenii. Ne-am simtit foarte bine. Merci Nucu, ca ai avut curaj sa ne dai masina mie si lui Moldoveanu! Felicitari organizatorilor! Va pup!ne vedem la anul, cu un amemdament. Sa nu il mai lasati pe domn' procuror la discursuri ca mai aveam putin si ii crapam capul!!!!!!!!:banana Ai invins?Continua! Ai pierdut?Continua! Pierre de Coubertin Editat Aprilie 13, 2011 de Bel` Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 13, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: offroad club sighisoara Eu si Lazy in vizita la Sighisoara. Concurs frumos asa cum ne-au obisnuit sighisorenii. Ne-am simtit foarte bine. Merci Nucu, ca ai avut curaj sa ne dai masina mie si lui Moldoveanu! Felicitari organizatorilor! Va pup!ne vedem la anul, cu un amemdament. Sa nu il mai lasati pe domn' procuror la discursuri ca mai aveam putin si ii crapam capul!!!!!!!!:banana nu i frums sa vorbesti asa despre un om pe care nu il cunosti ...este un om minunat asta ca sa sti si tu,iar ceea ce a spus a fost sincer si destept ,pentru cine a inteles... in locul tau mi as cere scuze pentru gluma proasta la adresa lui. If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: offroad club sighisoara multumim mult de comentarii ,ne bucuram ca v a placut la noi si sper sa veniti si la anul. pentru noi cel mai mare castig este satisfactia voastra. ne cerem scuze pentru eventualele neantelegeri si va multumim din suflet pentru participare. o sa pun cateva poze in curand ...inca sunt franta de oboseala:grin: toate cele bune Buna NICO, pozele promise? Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: offroad club sighisoara pozele promise If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: offroad club sighisoara pozele promise? If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: offroad club sighisoara [ATTACH=CONFIG]103512[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103514[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103517[/ATTACH] If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: offroad club sighisoara [ATTACH=CONFIG]103525[/ATTACH] If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 (editat) Re: offroad club sighisoara Mai am si eu cateva poze si comentarii (nu-s rautacioase...doar obiective!!!:grin:) prima poza, arata cum un elf din padurile sighisorene ajuta, catarat abil pe masina, neste oameni fara de ambreiaj.... inca doua poze, facute pe fuga, cu rubiconul...cand inca functiona! mai jos avem ceva personaje participante printre care unul dintre destoinicii organizatori Claudiu , unul dintre participantii amatori de sucuri de fructe ...cine altul decat Drujba, acest Somnorila al offroadului romanesc...:ha:, si faimosul offroader Parvulescu, care, precaut peste masura cu aceasta editie a Sighisoarei....cunoscatorii stiu de ce:grin: a preferat sa se dea, ca bobocii, la standard si nu oricum...ci copilot!!!! In timpul liber, apasat si cu aplomb, povestea la lume intamplari de la extrem:ha: Cainele prezent in poze este Lazy, pe care lumea il hranea...cred ca nu dezinteresat...seamana cu un miel...sau o mioara, mai bine zis:grin: Editat Aprilie 14, 2011 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: offroad club sighisoara Tuparu si cu Loti (stiti, ...spiridusul din padure:h5) intr-o ipostaza ireala...cu Fanta pe masa!!! Urmeaza dom' procuror Virgil, un om de toata isprava, de care m-am atasat instantaneu, fata cu dulcii nostrii moldoveni! si, nu in ultimul rand Clau, agresoarea mica si roz, careia nu-i plac vorbele (speachurile...n.r.:grin:) ci...faptele!!! In ultima imagine, binecunoscutul offroader Robert Tutuianu intr-o incercare disperata de a castiga favorurile mult prea cochetului Lazy...decat picioare-n gard:ha::ha::ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: offroad club sighisoara Semaca esti vorba ta "un om de toata isprava" foarte elegant comentariu:g:we If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: offroad club sighisoara Eu am fost " copilot " in Land Rover-ul lui Marius in incercarea de a stabili un traseu soft pt Intalnirea din Mai a Pasionatilor de Land Rover. A fost prima data cand am folosit un road book . Nu m-am incurcat decat de 2 ori pana am ajuns la "Hanul Haiducilor " unde am fost trimisi de D-l Voicu si Nicoleta. Acolo ne-am incurcat de tot, cel putin eu.Oamenii de acolo ne-au servit cu cate o ....mai multe injectii cu solutie de 52% alcool din productia regionala. Am ajuns pt vreo doua ore seara si la petrecere si evident a doua zi la trial. Saptamana viitoare am sa postez cateva din filmele pe care le-am facut la trial. Multumim inca o data pentru ajutorul acordat si speram sa ne vedem in Mai la Danes. :tk LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicollupu Postat Aprilie 16, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: offroad club sighisoara Eu am fost " copilot " in Land Rover-ul lui Marius in incercarea de a stabili un traseu soft pt Intalnirea din Mai a Pasionatilor de Land Rover. A fost prima data cand am folosit un road book . Nu m-am incurcat decat de 2 ori pana am ajuns la "Hanul Haiducilor " unde am fost trimisi de D-l Voicu si Nicoleta. Acolo ne-am incurcat de tot, cel putin eu.Oamenii de acolo ne-au servit cu cate o ....mai multe injectii cu solutie de 52% alcool din productia regionala. Am ajuns pt vreo doua ore seara si la petrecere si evident a doua zi la trial. Saptamana viitoare am sa postez cateva din filmele pe care le-am facut la trial. Multumim inca o data pentru ajutorul acordat si speram sa ne vedem in Mai la Danes. :tk ne vedem bineantales:h5 If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise. Nicoleta Costea offroadclubsighisoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: offroad club sighisoara [ATTACH=CONFIG]103541[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103540[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103539[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103538[/ATTACH] Tuparu si cu Loti (stiti, ...spiridusul din padure:h5) intr-o ipostaza ireala...cu Fanta pe masa!!! Urmeaza dom' procuror Virgil, un om de toata isprava, de care m-am atasat instantaneu, fata cu dulcii nostrii moldoveni! si, nu in ultimul rand Clau, agresoarea mica si roz, careia nu-i plac vorbele (speachurile...n.r.:grin:) ci...faptele!!! In ultima imagine, binecunoscutul offroader Robert Tutuianu intr-o incercare disperata de a castiga favorurile mult prea cochetului Lazy...decat picioare-n gard:ha::ha::ha: Semaca.................cu prima ocazie ti-o capeti!!!!!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: offroad club sighisoara Nici o FANTA nu poti sa mai bei ca te au in vizor papartzi :) Semaca nu stiu cand a mai aput timp si de poze ca in rest a cantat la acordeon cu mana dreapta pe ficat(facand un masaj continuu ficatalului imbibat in alcool) :ha::ha::ha: Si la intoarcere mi-a tras si clapa,a plecat acasa cu Drujba care de era cu A3-ul,si cu toate ca face misto de el si ii zice somnorila Domnul Doctor a pus capul jos in Sighisoara si s-a mai trezit in Baneasa iar pe mine m-a lasat singurel cu autoplatforma iar la Cotul Donului cand sa urc in Predeal am tras pe dreapta si am stat 2 ore ca ninsese si caseria mea nu mai pleca de pe loc :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate