ted Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 (editat) Propun o iesire cu un scop ecologic, si anume plantare de puieti (copaci) in Tasad, care de fapt este o rezervatie ecologica. Ar fi nevoie de aprox. 1000 de puieti pe care ii putem achizitiona din Sacuieni (maxim 300 ron). Am luat legatura cu administratorul rezervatiei D-nul Bobse Gavril (tata lui Narcis) care ne pune la dispozitie uneltele necesare, ne va surprinde cu un traseu frumos de off road care se va incheia cu o masa campeneasca . Acestea fiind spuse si in speranta ca ne vom strange cat mai multi, noi va asteptam cu drag pentru a petrece o zi frumoasa in natura DUMINICA 20.03.2011. Pana acum s-au anuntat urmatorii: Ionut (ted)-Samurai Cipri (Mitsubishi) Radu (Defender) Coco (Patrol) Florin (Vitara) ..... lista este deschisa Editat Martie 9, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 (editat) Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 buna idee, sunt curios cati o sa vina pt ca daca e vorba de trecut cu masina peste un copacel se gasec fff multi buna idee pt ca si asa ca multi ne acuza ca distrugem natura noi suntem poluatorii, braconierii, hotii de lemne, noi suntem cei care aruncam caruta de gunoaie in padure, etc etc etc sunt curios cati dintre cei care ne acuza au plantat in viata lor un copac?? bravo pt initiativa stimabile dl ionut:h5 Editat Martie 8, 2011 de Astral Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Nu pot decat sa va felicit pentru actiunea intreprinsa, asta ca ieri ce scriam intr-un alt thread, unde spuneam ca m-as baga la asa ceva dar acum sincer la asa distanta parca zic pass. Asta pe langa, rusinea mea ca nici nu stiam unde este acea localitate pe harta. :br:br:br Sunt pentru asa ceva, astept si pentru cei mai de aproape de casa sa inceapa dezmorteala de primavara S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Salutare, in principiu vin si eu :h5. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Ionut (ted)-Samurai Cipri (Mitsubishi) Radu (Defender) Coco (Patrol) Florin (Vitara) Dacian (Patrol) ......... ......... Cipri, sper ca pana atunci termini cu regimul ca esti desemnat bucatar sef:2dr Dacian, daca nu-ti termini masina, vii ca si copilot si ajutor de bucatar sau :ft :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Ma inscriu si eu, sper sa reusesc sa ma mobilizez :grin:! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 ma bucur pentru initiativa ( felicitari D-l Ionut) sper sa ne adunam cat mai multi!!! I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Geniala propunerea! :br Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 nu conteaza regimul meu de slabit:2dr desi am intentia sa ma apuc de modeling:old oricum rolul de bucatar e rezervat de catre mine:h5 pt domnul dacian merge si ajutor desi nu cred ca-l ajuta ff mult la silueta, eventual sef la taiat lemne:banana oricum o sa am grija sa apara in jdd un articol sapt viit, poate mai sunt doritori apropos; de la hateg la oradea am numarat azi 19 masini pline cu lemne.....:uameni Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Ionut (ted)-Samurai Cipri (Mitsubishi) Radu (Defender) Coco (Patrol) Florin (Vitara) Dacian (Patrol) ......... ......... Cipri, sper ca pana atunci termini cu regimul ca esti desemnat bucatar sef:2dr Dacian, daca nu-ti termini masina, vii ca si copilot si ajutor de bucatar sau :ft :ha: Vin cu masina, e aproape gata,mai tre un pic de flex si mici modificari dar pana atunci e ok.:banana Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Ionut, si daca ploua eu tot voi fi acolo. Ar trebui cumparati puietii si la fata locului sa impartim costurile.Hai sa cautam solutii cum facem:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 nu dl Florin, banuti sa avem ca puetii vin ei la noi, pe bune si dorinta de a face putina ecologie:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Felicitari pentri initiativa. Foarte frumoasa zona, mai ales zona cetatii si pestera. Din pacate, datorita distantei, n-am mai ajuns de 14 ani acolo. Din zona aceea este bunicul meu, as participa cu placere daca as fi mai aproape. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Felicitari pentri initiativa. Foarte frumoasa zona, mai ales zona cetatii si pestera. Din pacate, datorita distantei, n-am mai ajuns de 14 ani acolo. Din zona aceea este bunicul meu, as participa cu placere daca as fi mai aproape. Ai dreptate,originile nu se uita niciodata! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 M-am intalnit cu tata lui Narcis(domnul Gavril- o adevarata enciclopedie) la ei la firma si mi-a povestit de aceasta zona Tasad. Si dupa o jumate de ora care sa scurs pe neasteptate, am fost foarte curios si interesat sa cunosc acest Tasad care e la cativa Km de Oradea cu pesteri,o cetate,fosile marine ,cuptoare preistorice,rezervatie si alte cele. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Se pare ca vremea o sa tina cu noi pe duminica, azi a aparut un articol despre actiunea preconizata de catre noi in Jdd. Duminica o sa fie prezenti si doi reportei, jdd si jb. La reporterul de la jdd,Mihai i-am gasit loc, mai ramane sa-i gasim loc la rep de la jb.Maine imi duc si eu caruta la Dorin pt reparatii pt a fi apt duminica. Dl Ionut vino cu lamuriri suplimentare despre costuri pt a nu exista dubii. Salutare Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Se pare ca vremea o sa tina cu noi pe duminica, azi a aparut un articol despre actiunea preconizata de catre noi in Jdd. Duminica o sa fie prezenti si doi reportei, jdd si jb. La reporterul de la jdd,Mihai i-am gasit loc, mai ramane sa-i gasim loc la rep de la jb.Maine imi duc si eu caruta la Dorin pt reparatii pt a fi apt duminica. Dl Ionut vino cu lamuriri suplimentare despre costuri pt a nu exista dubii. Salutare Costurile totale vor fi de maxim 300 ron, deci 30-40 lei/masina. Masa este asigurata de catre admin. rezervatiei. Deci mai avem nevoie doar de vreme frumoasa, chef de munca si voie buna.:h5 Bucatar sef---PIT CIPRIAN (stimabiliul Pit Ciprian):ha: Pana cum s-au anuntat urmatorii: Ionut (ted)-Samurai Cipri (Mitsubishi) Radu (Defender) Coco (Patrol) Florin (Vitara) Dacian (Patrol) Bigdaddy (Terrano) Dorin (Terrano) Eugen (Discovery) Adivan (Samurai) ?? .................. ............. ........ Lista este deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 99% vin si eu Pe langa asta am si un loc liber pentru doritori (pe cel din stanga:banana) Unelte trebuiesc aduse? VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 99% vin si eu Pe langa asta am si un loc liber pentru doritori (pe cel din stanga:banana) Unelte trebuiesc aduse? daca dam dupa munca cu "parfumuri". As avea si eu un loc liber in stanga:dr1 :ha::ha::ha: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 daca dam dupa munca cu "parfumuri". As avea si eu un loc liber in stanga:dr1 :ha::ha::ha: Ei... da' nu gandesti rau d-l Florin.... dupa o zi de munca trebe' unse articulatiile.... si eu vin cu copilot :wink: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Fratilor la mine stanga e pentru pasager volanul fiind pe invers:ha::ha: Deci daca vrea cineva poate veni cu mine VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Deci, Cipri spunei domnului de la jb ca are loc in stanga ,dar vezi sa si vina atunci. :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danroman Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Excelenta idee . M-as alatura voua [mai ales ca pe cativa va stiu de vara trecuta de pe ,poieni'' ] dar sunt la Coada lacului ,unde ,ca sa fiu alaturi de voi am sa plantez 10 pini .Va felicit si s-auzim de bine . ,,esti ceea ce lasi in urma ta ...'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 1) Ionut (ted)-Samurai 2) Cipri (Mitsubishi) 3) Radu (Defender) 4) Coco (Patrol) 5) Florin (Vitara) 6) Dacian (Patrol) 7) Bigdaddy (Terrano) 8) Dorin (Terrano) 9) Eugen (Discovery) 10) Adivan (Samurai) ?? 11) Septi (Pajero) 12) Lucio (Terrano) ........ ......... ....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin.orosz Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Salut, Ma alatur, vin!!! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate