ted Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Salut, Ma alatur, vin!!! :br Salut Alin, te asteptam. 1) Ionut (ted)-Samurai 2) Cipri (Mitsubishi) 3) Radu (Defender) 4) Coco (Patrol) 5) Florin (Vitara) 6) Dacian (Patrol) 7) Bigdaddy (Terrano) 8) Dorin (Terrano) 9) Eugen (Discovery) 10) Adivan (Samurai) ?? 11) Septi (Pajero) 12) Lucio (Terrano) 13) Razvan-pecoclauri (Patrol) 14) Alin.Orosz .......... .......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Salutare! Are cineva 2 locuri ptr mine si sotia mea(echipa foto-video si bucatarul)? Nu pot veni cu masina mea datorita unor probleme mecanice care ma fac sa o las cateva zile la Dorin. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 La mine vor fi doua locuri, nu cred ca vor veni fetele mele . Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 multumesc paul, daca adevarutul dorin nu rezolva utilajul meu o sa te rugam sa ne transporti si pe noi, ms stimabilul ionut cu geamuri multe fa o numaratoare a tuturor ce vor veni, pt cantitatea de mancare pe care tr sa o cumparam. sa traiti Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Salutare! Are cineva 2 locuri ptr mine si sotia mea(echipa foto-video si bucatarul)? Nu pot veni cu masina mea datorita unor probleme mecanice care ma fac sa o las cateva zile la Dorin. Ciprian ! noi suntem 3 dar daca vreti sa veniti cu mine sunteti bineveniti. Eu nu te pun pe butelie.:ha::ha::ha: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Am rugamintea sa postati fiecare cate persoane veti fi.:tk Puietii au fost achizitionati, deci actiunea nu mai poate fi amanata indiferent de vreme. Plecarea este Duminica dimineata la ora 8.30 de la Lukoil Nufaru.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 felicitari, este o actiune admirabila! acum cateva zile am vazut un filmulet, care m-a impresionat foarte mult, l-am gasit acum si pe youtube si il pun aici. eu l-am vazut tradus, insa am gasit si textul in romana pe blogul acesta: http://cybershamans.blogspot.com/2010/05/omul-care-planta-copaci-elzeard.html pacat ca sunteti asa departe, ca as fi venit si eu... spor maxim! http://www.youtube.com/watch?v=5BnmPUCKK0E Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 buna domnilor, pe mine ma puteti numara cu doua persoane,si dupa cum se arata ar fi bine sa fim dotati cu pelerine de ploaie.De scule vad ca nu zice nimeni nimic,probabil ca sunt sau infigem pur si simplu puietii in pamint?!? pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Si in contul meu se pot pune 2 persoane, iar de scule , am inteles ca sunt acolo. Ne vedem acolo :ti :ha::h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Uneltele necesare le gasim acolo. Sa speram ca vremea v-a tine totusi cu noi.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 venim si noi (2 x Iancu) Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 si eu vin cu inca o persoana ( copilot si sofer la intoarcere ) I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 si eu vin cu inca o persoana ( copilot si sofer la intoarcere ) soferul la intoarcere o sa se dovedeasca o inventie foarte folositoare omenirii din cauze usor de estimat:x:grin: am sa ma dotez si eu cu unul daca termina dorin avionul:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Din pacate prezenta mea e din nou incerta ... numai daca nu ma primiti cu Focus'u. Se poate ajunge macar in apropierea locului cu pricina cu masina de strada? @pit ciprian ... sorry, stiu ca am zis ca am locuri ... ele raman valabile, dar nu in 4x4, daca ajuta cu ceva. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Din pacate prezenta mea e din nou incerta ... numai daca nu ma primiti cu Focus'u. Se poate ajunge macar in apropierea locului cu pricina cu masina de strada? @pit ciprian ... sorry, stiu ca am zis ca am locuri ... ele raman valabile, dar nu in 4x4, daca ajuta cu ceva. Locul in care vom planta se afla f. aproape de drum (pietruit), deci se poate veni linistit si cu masina de strada.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Prezent si eu. O persoana si o masina:cl Ne vedem la lukoil:banana VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Hmmm, vremea e nasoala:ang4 si din acest motiv prevad ca unii din cei anuntati la actiunea de maine or sa aiba brusc ceva probleme a caror rezolvare nu sufera amanare :grin::cr:cr Preacuviosul domn Ionut Ted ar fi bine sa-i mai suni pe toti odata pt a sti exact cati vin daca ploua , ninge, bate vant:banana Asta ca sa nu facem cumparaturi fara rost Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Hmmm, vremea e nasoala:ang4 si din acest motiv prevad ca unii din cei anuntati la actiunea de maine or sa aiba brusc ceva probleme a caror rezolvare nu sufera amanare :grin::cr:cr Preacuviosul domn Ionut Ted ar fi bine sa-i mai suni pe toti odata pt a sti exact cati vin daca ploua , ninge, bate vant:banana Asta ca sa nu facem cumparaturi fara rost Dupa cum am scris si mai sus, actiunea nu mai poate fi amanata. Daca careva dintre cei care s-au anuntat vor sa renunte, sa posteze aici.:tk Plecarea e maine-DUMINICA ORA 8.30 de la LUKOIL NUFARU 1) Ionut (ted)-Samurai 2) Cipri (Mitsubishi) 3) Radu (Defender) 4) Coco (Patrol) 5) Florin (Vitara) 6) Dacian (Patrol) 7) Bigdaddy (Terrano) 8) Dorin (Terrano) 9) Adivan (Samurai) ?? 10) Septi (Pajero) 11) Razvan-pecoclauri (Patrol) 12) Alin.Orosz .......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 bigdady a renuntat Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 EU NU RENUNT :be 1 persoana si am si locuri libere 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 bigdady a renuntat :old Am zis ca pot sa vin cu Focus'u ... dar daca spui tu, stau acas' :x! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 :old Am zis ca pot sa vin cu Focus'u ... dar daca spui tu, stau acas' :x! sa nu stai acasa Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Scuze Paul, nu am inteles bine:h5 recomand tuturora un copilot pt a putea gusta ceva licori aromate Cumparaturile le-am facut, o sa avem in meniu un mare ceaun de gulas iar felul doi frigarui Desertul consta in berici, palinci, etc Rog ca fiecare sa-si aduca desertul:x Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Ma bucur pt initiativa voastra , desi am zis ca vin si eu nu dar din pacate am ajuns azi noapte din Italia si pe deasupra sunt racit cobza. Doar stiti ca nu ma dau inapoi de la nimic. Oricum felicitari inca o data si spor la treaba. :brLUCIO . Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 ceva poze fratilor? Nu mai mananc o saptamana dupa festin!!:h5 Cipri, tu trebuie sa recuperezi o luna cu salata:grin: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate